Om HusGlede.no

Husglede.no er siden for deg som ønsker inspirasjon til smarte ideer i hjemmet. For deg som ønsker økt trivsel når du er hjemme enten det er rimelige interiørtips eller den perfekte oppskriften på et Focaccia-brød til helgen. Husglede er siden der du finner den perfekte stuen eller de enkle rådene om hvordan du vasker vinduene dine perfekt

Siden har flere skribenter der felles for de alle er at de brenner for trivsel, smarte løsninger, interiør og matglede.

HusGlede.no sin redaktør og salgsansvarlig er Michelle Myklebostad. Michelle brenner for interiør, smarte løsninger og design. Michelle lider også av kronisk godt humør og daglige latteranfall. I tillegg til å styre HusGlede.no driver også Michelle MCM DESIGN der hun designer hyggelige og flotte krus som selges i hundrevis av butikker over hele Norge. Har du ideer til artikler eller ønsker at vi skriver om din virksomhet er det bare å ta kontakt med Michelle.

Kontaktinformasjon
Joakim Johansen
98 05 55 54
Post@dconsult.no

Husglede.no er en del av Happy Media AS. Selskapet utvikler og drifter flere digitale konsepter på norsk og engelsk.

Ønsker du å bruke/kopiere vårt innhold på andre publikasjoner? Ta kontakt på mail thomas@happymedia.no for en avtale om re-publisering av innhold på Husglede.no. Vi krever kun kreditering i form av en link inn til den originale artikkelen.