Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse fantastiske trådløse øreproppene fra Klipsch. De kommer i flere varianter slik at du finner den som passer best til ditt behov. Alle øreproppene kan skilte med eksemplarisk lyd og perfekt passform. Klipsch ørepropper kommer i standard versjon, sport versjon og med støydemping. Proppene er perfekte til alt fra vanlig hverdagsbruk til trening. De kan skilte med 8 til 24 timers batteritid, passer de fleste og kommer med eget lade-etui. Øreproppene tåler både støv, svette og vann slik at du kan ha dem med deg over alt.

Klipsch har vært kjent for sin legendariske lyd og kan skilte med utvikling av produkter helt tilbake til 1946. Øreproppene bruker den nyeste Bluetooth standarden hvor signalet gir god kvalitet uten forsinkelser. Vi har tatt en prat med surround.no om hva du kan forvente av et par Klipsch øreplugger, og det er ikke så rent lite siden disse blir ansett som de beste på markedet.

Øreplugger som er tilpasset ditt behov

øreplugger 1
Klipsch T5 II True Wireless i metall med ladeboks./ Surround.no

Normal versjonen er for deg som liker god lyd mens du er på farta. Sport versjon er for deg som liker å være aktiv samtidig som du har perfekt lyd på ørene. Er du en av dem som liker å stenge verden ute mens du lytter til favorittmusikken eller den aller best podkasten? Da bør du sørge for å bruke ørepropper med støykanselering.

Uavhengig av hvilke av modellene du velger kan du være helt sikker på at du vil oppleve krystallklar talekvalitet ved viktige telefonsamtaler uansett hvor du oppholder deg.

Ørepluggene er laget i silikon og har en oval form som betyr at de sitter godt og behagelig. De blir levert med flere ulike størrelser samt flere forskjellige ørefinner, alt for at du skal finne den størrelsen som passes best til deg.

Øreproppene har en unik form som sørger for at de sitter perfekt i ørekanalen. Silikon-tuppene sørger for å tette igjen slik at støy utenfra blir redusert og du kan nyte den gode musikken uten å bli forstyrret.

Standard versjonen til Klipsch

Standard versjon klipsch
Klipsch T5 II True Wireless med ladeboks./ Sorround.no

Standard versjonen har fire mikrofoner som sørger for perfekt lyd når du har viktige samtaler på gang. De har en digital assistent, samt bedre og dypere bassgjengivelse.

I den nye versjonen T5 II har også øreproppene blitt redusert med hele 25 prosent uten at det går ut over batteritiden, men som sørger for perfekt passform.

Sport versjonen for deg som liker å være aktiv

øreplugger 5
Klipsch T5 II Sport McLaren-de ultimate ørepluggene./ Surround.no

Sport utgaven er laget for deg som har en aktiv livsstil. De er maksimalt beskyttet mot vann og støv, samt at de leveres med syv ulike propper som sikrer deg den beste tilpasningen og den beste lydkvaliteten. De kommer også levert med memory foam propp som sørger for den optimale tilpasningen i øret.

I tillegg følger det med tre bøyler i ulike størrelser som gjør at proppene sitter perfekt når du er ute og løper eller trener.  De har høyt lydtrykk og dyp bassrespons som gjør disse til en drøm når det kommer til lydkvalitet.  Etuiet som følger med både lager og beskytter proppene når de ikke brukes. De kan også lades med den ladeplaten du har tilgjengelig, uavhengig av hvilken du har.

Øreplugger for deg som liker å stenge verden ute

øreplugger 2
Klipsch T5 II True Wireless ANC med aktiv støydemping./ Surround.no

Lite føles bedre enn når du kan stenge hele verden ute. Disse øreproppene kan skilte med avansert støydemping med doble mikrofoner som sørger for den perfekte dempingen av støy rundt deg. Her vil du oppleve å få en krystallklar lydopplevelse og kan leve livet ditt uten å bli forstyrret av støy fra omgivelsene rundt deg. Perfekt når du trenger å trekke deg tilbake eller når musikkoplevelser og lydbøker står på agendaen.

Du trenger ikke å bekymre deg for at disse skal bli ødelagt av hverken vann eller støv siden de er sertifiserte og er både vann- og støv bestandig.

Bruk ørepluggene sammen med Klipsch connect App

klipsch app
Klipsch T5 II True Wireless ANC med aktiv støydemping./ Surround.no

Bruk ørepluggene sammen med sin egen Klipsh Connect App som vil gi deg tilgang til flere praktiske funksjoner som f.eks batteristatus. Appen er enkel å bruke og vil gi deg enda større glede av øreproppene med alle sine funksjoner.

Vil du bruke appen bør du laste den ned og koble opp øreproppene allerede første gang du tar dem i bruk. Appen gir deg også muligheten til å tilpasse lydoppplevelsen til din personlige smak ved hjelp av Ambient Noice funksjonen.

Trådløse øreplugger som kobles sammen med Bluetooth

Ørepropper 6
Klipsch T5 II True Wireless Sport med ladeboks./ Surround.no

Proppene støttes av Bluetooth og sørger for den beste lydkvaliteten og musikk- opplevelsen. Øreproppene har også mikrofon slik at du kan ha klare og tydelige samtaler mens du er på farten. Støy fra omgivelsene rundt deg blir automatisk redusert, noe som er en stor fordel for den du prater med hvis du beveger deg rundt i masete områder.

Øreproppene består av et element som kombinerer høyt lydtrykk med full bassrespons som går helt ned til 10 Hz.

Transparency Mode

Ørepropper 7
Klipsch T5 II True Wireless med ladeboks./ Surround.no

Øreproppene er utstyrt med transparency mode som er perfekt hvis du trenger å få med deg hva som skjer rundt deg, med alt fra barn som trenger at du har et lite øre med på hva som skjer eller hvis du er ute og går i trafikken.

Transparency mode aktiverer du ved å trykke på knappen på en av pluggene. I det du aktiverer transparency mode vil du kjapt få med deg hva som skjer i omverdenen rundt deg.

Øreplugger som tåler din aktive livsstil

Øreplugger 4
Klipsch T5 II True Wireless Sport med ladeboks/ surround.no

Øreproppene som er designet for sport og øreproppene med støydemping er sertifiserte som gjør at de har beste motstand mot støv og vann. Proppene tåler vann i 30 minutter og helt ned til 1 meters dyp. Når proppene legges i ladeboksen vil Moisture Removal system sørge for å fjerne all fukt.

Klipsch T5 II er laget for alle som er lidenskapelig opptatt av god lydkvalitet. Med trådløse ørepropper som gir en fantastisk lyd samtidig som de sitter som støpt i øret er du sikret den beste lydopplevelsen uansett hvor i verden du er på vei.

Gled deg til en fantastisk lydopplevelse!

 

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...

Elsker du å sy? Slik velger du den perfekte Symaskinen

Redsign og egenproduksjon har fått en voldsom oppsving de siste årene, og enda mer nå når vi er mer hjemme enn noen gang. Det...