12 julegavetips til under 200 kr

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper ut mye penger i løpet av julen. men det trenger ikke å koste all verdens å gi en liten gave som kan komme en god venn både til nytte og til glede. Vi har funnet 12 gaver på nett som koster under 200 kroner som noen rundt deg garanter kommer til å elske.

Mange av oss har ofte lange lister med hvem vi skal kjøpe julegaver til og da passer det perfekt med en liten liste med tips over gaver som koster under 200 kroner. Julen skal handle om mer enn tomme lommebøker og her finner du flotte gaver som de fleste kommer til å like.

Smørboller i keramikk

Bolle

Det er ikke kun i julen mange av oss samles for å kose oss sammen, og det er alltid ekstra hyggelig å pynte et lekkert bord når vi får gjester. Vi har funnet fire nydelige små skåler som kan brukes til smør ved frokostbordet, til salza sausen på tacofredag eller til aiolien på tapasbordet.

Pakken kommer med fire små skåler og er laget i keramikk med et rustikk utseende. Skålene koster 177 kr og du finner dem her.

Hyller til pynt

hylle

Enkel hylle til små gjenstander er veldig populært om dagen og passer i ethvert hjem. Hyllene kommer i flere størrelser og passer perfekt til små ferie-minner, duftpinner eller et bilde eller to. Hyllene er enkle og minimalistiske og kommer i sortlakkert metall.

De minste hyllene koster 189 kr og du finner dem her.

Veggampel

Veggampel

Lite er så i vinden om dagen som grønne planter i alle varianter og med en lekker veggampel blir planten din garantert som en del av interiøret. Nydelig veggampel i sortlakkert stål som virkelig sørger for at plantene diner kommer til sin rett. Perfekt som gave til en du er glad i og som elsker planter.

Denne flotte veggampelen koster 198 kr og du finner du her.

Dekorativt duftlys med kuppel

lys

Flott lys med en nydelig duft av prosecco laget av naturlig soyavoks. Lyset kommer i en egen glassbeholder med en vakker liten kuppel. Lyset kommer i to størrelser og er perfekt å matche sammen.

Dette vakre lyset koster 179 kr og du finner det her.

La kjøkkenet skinne

såpedispenser

Denne lille saken passer perfekt på ethvert kjøkken. En såpedispenser i skinnende gull vil fungere som et skikkelig statement element på kjøkkenet. Fyll dispenseren med den oppvasksåpen du liker best og gled deg til neste kjøkkentjeneste.

Denne vakre såpedispenseren koster 179 kr og du finner den her.

Tøff boks til kakao

kakaoboks

Dekorativ og trendy boks til kakao og sjokolade. Designet blander det industrielle med chabby chic pg passer perfekt i de fleste hjem. Sett boksen på kjøkkenet og skap ekstra hyggelig stemning.

Sjokoladeboksen koster 169 kr og du finner den her.

Dekorativt kjøkkenhåndkle

vannmelon

Koselig kjøkkenhåndkle som minner deg om sommer og sol. Motiv av en smakfull vannmelon sammen med en oppskrift på vannmelon-lemonade. Håndkleet har en praktisk liten hempe i hjørnet slik at du kan henge det opp når du ikke bruker det.

Håndkle koster 89 kr og du finner det her.

Vridde lys

snurrelys

En pakke fire nydelige vridde lys som passer hos de fleste. Lysene er produsert i 100 % parafin som er et mykere materiale enn stearin som gjør det lettere å vri dem helt perfekte.

En pakke med fire lys koster 189 kr og du finner dem her. 

Tre syngende engler

kordamer

Tre vakre engler som er designet av Ruth Vetter som kommer til å lage koselig stemning i hjemmet ditt. Passer like godt i vinduskarmen som på bordet og vil ønske alle en hyggelig jul.

Tre søte engler koster 198 kr og du finner dem her.

Nydelig julepynt fra Karen Blixen

Karen Blixen

År etter år er det mulig å få tak i disse motivene som kan henges på juletre eller andre steder du vl pynte. Motivene kommer fra serien til Karen Blixen og er en hyllest til den tradisjonelle julen. De blir sett på som en del av en eventyrlig jul og du kan bruke dem jul etter jul. Serien fra Karen Blixen produseres av Rosendahl og er perfekte som samleobjekter.

Denne nydelige pynten koster 139,92 kr og du finner den her.

Fotobok

Fotobok

Dette er den ultimate gaven til noen du er glad i. En fotobok med dine beste bilder er perfekt til alt fra foreldre til søsken og besteforeldre. Du lager fotoboken helt selv og legger inn de bildene du liker best. Du kan lage en fotobok i det formatet du selv ønsker og legger inn så mange bilder som malen tillater. Boken blir trykket og ferdigstilt hos Cewe og sendt hjem til deg i posten.

En kvadratisk fotobok koster 179 kr og du finner den her.

4 pakning med Julekrydder

Julekrydder

Julen er til for gode smaker og med denne fire-pakningen med krydder så får du nettop det. Pakken inneholder Ribbekrydder, Julegrøtkrydder, Julestekkrydder og Kalkunkrydder.

Ribbekrydderet vil garantert heve smaken og sørge for ekstra god smak på ribba. Bruk krydderet ved å gni krydderet inn i ribba, både oversiden og undersiden før du steker den. La gjerne ribba ligge å hvile over natten ferdig krydret.

Julegrøtkrydder er en smakfull krydderblanding som gir den tradisjonelle julegrøten ekstra god smak. Du kan bruke julegrøtkrydderet til kaker, desserter og andre bakevarer i tillegg til julegrøten.

Julestekkrydder gir svinesteken eller skinkesteken ekstra god på smak. Dette krydderet kan du også bruke hele året Gni steken godt inn med krydderet, gjerne dagen før den skal i ovnen.

Kalkunkrydder er en blanding med krydder som kommer til å gi fuglen verdens beste smak. Når du skal tilberede kalkunen pensler du fuglen med smeltet smør og kalkunkrydder. La krydderet få trekke litt inn i fuglen før du setter den i ovnen.

Denne deilige krydderpakken koster 199 kr og du finner det her.

Julen er for mange en viktig høytid og vi gleder oss til jul gjennom hele adventstiden. Husk at julen først og fremst handler om å være sammen og glede seg over hverandre.

Stress ned og finn roen, julen blir helt perfekt ?

 

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...

Elsker du å sy? Slik velger du den perfekte Symaskinen

Redsign og egenproduksjon har fått en voldsom oppsving de siste årene, og enda mer nå når vi er mer hjemme enn noen gang. Det...