Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig å finne julegaver til de viktige damene i livet ditt? Da kan vi hjelpe deg. Vi har funnet perfekte gaver som hun garantert kommer til å elske. Alt du trenger å gjøre er å bestille gavene på nett uten å gå i en eneste butikk. Noen nettbutikker pakker faktisk inn varene for deg også, enklere kan det faktisk ikke bli.

Ikke la julen og stresset ta deg. Gjør det hele så enkelt som mulig og finn vakre fristelser som hun kommer til å elske. Liker hun å strikke? Er hun glad i å lage mat, er kanskje trening hennes store lidenskap? Da finner du mange flotte forslag her.

Sack It

sack it

Du husker sikkert de gamle Sacco-sekkene som med skrekk og gru hadde en tendens til å flyte ut overalt. Nå er disse tidene over med disse fantastiske Sack -It sekkene. De er formsydde og holder formen og er nydelige å sitte i. Sack-it kommer som et sett med en bedårende puff til som kan brukes om et avlastningsbord om du ønsker det.

Dette settet koster 3589 kroner og du finner det her.

Støpejernsgryte

støpejern

Lite er så lekkert på kjøkkenet som en ekte støpejernsgryte. De kan stå i stekeovnen og du kan bruke dem på komfyren, alt etter hva du liker best. En støpejernsgryte er perfekt å lage både stek og brød i og du kommer garantert til å elske den.

En støpejernsgryte på fire liter koster 2436 kroner og du finner den her.

Deilig pledd i ull

pledd

Lite passer bedre som gave enn et skikkelig godt ullpledd. Disse pleddene kommer i mange vakre farger og er laget av 100 prosent lammeull. Ullen blir klippet av lammet før det er seks måneder gammelt og gir det luneste og mykeste pleddet du kan tenke deg. Dette pleddet er perfekt å krype sammen i mens du tenner noen lys og drikker en varm kopp med kakao.

Pleddet koster 687 kroner og du finner det her.

Nydelig sengetøy i Lin

Semgetøy

Lite føles bedre enn å legge seg i en seng med nyvasket sengetøy. Enda bedre føles det når sengetøyet er av den vakreste lin. Med dette sengetøyet kommer du til å sove som et barn og det er vell verdt hver krone.

Dette vakre sengetøyet i lin koster 2489 kr og du finner det her.

Saltpingvin

Saltoingvin

Denne nydelige saltpingvinen er designet av ingen ringere enn J.I. CHristoffersen og er en kvalitetskvern i et unikt design. Kvernen er laget i valnøtt og lønn og ble produsert første gang i midten av 2006.

Kvernen har en stilig funksjon og passer perfekt på spisebordet og er en liten dekorasjon i seg selv. Dette er den perfekte julegaven til den som har alt, eller som en liten vertinnegave når du skal i selskap.

Saltpingvinen koster 945 kroner og du finner den her.

Supertøff vannkanne

Vannkanne

Dette er verdens tøffeste vannkanne og passer perfekt til alle som er glad i planter og blomster. Den er stilig og funksjonell og den kan fint stå fremme mellom hver vanning. Kannen er lett og håndtere på grunn av sin slanke form og dermed er det ikke behov for håndtak. Den kan brukes til å vanne alt fra det nederst på gulvet til det som henger i taket, alt uten å søle. Designet er enkelt og originalt og kannen er enkel å fylle med vann uten å søle vann over hele kjøkkenet.

Denne tøffe kannen koster 1190 kroner og du finner den her.

Statement lampen

Grønn lampe

Denne flotte lampen kommer til å skinne i ethvert hjem. I en rolig dypgrønn farge skaper den koselig stemning med et luksuriøst preg. Lampen en 25,5 cm høy og er en fryd å se på.

Denne lekre lampen koster 1583 kroner og du finner den her. 

Vakker vase fra Costa Boda

Rosa Vase

Vakre blomster blir enda vakrere i en deokorativ vase. Denne vasen kommer fra Crackle serien til Costa Boda og er laget etter inspirasjon fra is som slår sprekker i kulden. Nydelig kunstglass som feirer øyeblikket som stopper i tid med frossen is. Vasen er i en dus rosa farge og vil sørge for at hjemmet ditt oser av ynde og glans.

Den nydelige vasen i kunstglass koster 2350 kroner og du finner den her. 

Praktisk og stilfull vannkoker

Vannkoker

Lite er mer praktisk enn en skikkelig vannkoker. Denne er stilfull og tar liten plass på kjøkkenbenken. Den har en langsom åpner funksjon slik at du reduserer faren for vannsprut av kokende vann. Du har godt innsyn til vannmengden på kannen og den er utstyrt med ergonomisk håndtak. I tillegg har den automatisk av og på funksjon så du trenger aldri være redd for at den blir stående å gå hvis du glemmer den.

Denne praktiske og stilige vannkokeren koster 1099 kroner og du finner den her. 

Lekker blender

Blender

Alle kjøkken har behov for en blender og hverfall en lekker og stilren blender. Denne kommer fra Alessi og passer perfekt på kjøkkenbenken med sitt stilrene design. Den er å få i flere spreke farger og er rundt 20 cm høy. Den har alle funksjoner som en blender bør ha og er kjent for å ha lang levetid.

Denne blenderen koster 1759 kroner og du finner den her. 

Lys opp kvelden med innovativt design

Lampe

Vi er helt avhenging av lys og overfall på mørke og tunge kvelder. Denne lampen er designet av Halo Design og er inspirert at intet mindre enn atomer. Gulvlampen er designet med 6 lamper og gir et varmt og godt lys. Lampen vil automatisk bli en vakker del av interiøret og den kommer garantert til å bli lagg merker til. Den er 155 cm høy og har en ledning på rundt to meter. Lampen er ellers i metall og messing.

Vi du se nærmere på denne lampen til 5868 kroner så finner du den her. 

Det kan være fristende å løpe rundt på selveste julaften å kjøpe inn de siste julegavene, men bestiller du på nett så trenger du ikke å tenke mer på det og det er virkelig godt med alt som er gjort.

Lykke til og god jul ?

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...

Elsker du å sy? Slik velger du den perfekte Symaskinen

Redsign og egenproduksjon har fått en voldsom oppsving de siste årene, og enda mer nå når vi er mer hjemme enn noen gang. Det...