12 Julegavetips til under 300 kr

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass og huset skal vaskes. Da er det godt å vite at du kan bestille alle julegavene rett fra den koselige sofaen din mens du gleder deg til jul. Du trenger ikke å stå i kø på sentrene og du kan bestille det du trenger i ro og fred, helt uten mas og kjas.

Julen kan virke stressende på mange i blant, men husk at julen handler om glede og kjærlighet. Vi prøver å gjøre førjulen litt enklere for deg og har funnet 12 julegaver til under 300 kroner som du bør ta en kikk på.

Personlig mobildeksel

mobildeksel

Lite er hyggeligere enn å forevige gode øyeblikk som du har tatt bilde av på noe som du både ser og bruker hver dag, som et mobildeksel. Motivene får perfekte farger og du kan redigere dem akkurat slik du vil rett fra nettsiden.

Dekslene er støtdempende, robuste og stabile med en pris på 299 kr pr. stk og du finner dem her.

Røde roser og sprudlende drikke

røde roser

Blomster blir alltid satt pris på og er koselig å både gi og få. Vakre røde roser, en deilig sprudlende drikke med smak av bringebær levert i en eksklusiv gavepose kommer garantert til å falle i smak.

Hvis du vil gi noen du er glad i en oppmerksom med ti røde roser og sprudlende alkoholfri drikke finner du ferdige pakker til 299 kr her.

Trendy lotus bolle

lotus bolle

Nydelig liten bolle fra anerkjente og trendy Lucie Kaas med turkist lotus mønster. Bollen passer perfekt til litt små snacks en lørdags kveld eller som en bolle til krydder på middagsbordet. Alt blir koseligere med litt farger og denne skålen er midt i blinken for den  som elsker å pynte opp med flotte samleobjekter.

Bollen koster 219 kroner og du finner den her. 

Telys lykt

Te lys

Nydelig holder til telys som gir et varmt og vakkert skinn. Passer perfekt sammen med de fleste farger i hjemmet så kombiner det gjerne med andre fine gjenstander du har. Denne telysholderen passer like fint på bordet som i vinduskarmen.

Telysholderen koster 289 kroner og du finner den her.

Oppfriskningsspray

Oppfrisknngsspray

Spray med en forfriskende duft som du kan bruke etter at tekstilene dine er strøket eller mellom hver vask når tøyet er tørt. Sprayen har en vidunderlig duft av vaskemiddel og såpe og kommer sammen med en kjøkkenhåndkle pakket i en vakker gave-eske.

Tekstilsprayen koster 279 kr og du finner den her. 

Nydelig skjærebrett i teak

Skjærefjøl

Aida er et av Danmarks mest kjære merkevarer, og har siden 1953 levert vakre, praktiske og holdbare serviser til ethvert hjem. Deres kolleksjon omfatter blant annet glass, bestikk, spisebrikker og annet kjøkkenutstyr

Dette vakre skjærbretet i teak koster 244 kr og du finner det her. 

Gaveboks til tapas

gavesett

Den perfekte gaven til alle som elsker de gode smakene. Krydder og olivenolje av beste kvalitet pakket i en lekker gaveboks. Pakken inneholder Rosmarin crisp,  chorizo Spekepølse, pesto av paprika og Leccino oliven. Det er lov å la seg friste og dette er gaven som virkelig kommer til å bli satt pris.

Denne lekre gaveboksen med de gode smakene koster 299 kroner og du finner den her. 

Gourmet gavepose

Gavepose

Synes du det er vanskelig å finne en gave til den som har alt? Da bør du ta en titt på denne gaveposen. De aller fleste elsker sjokolade og her får du alt en sjokolade elsker kan tenke seg. Posen inneholder juletrøfler, sjokoladehjerter, moccabønner og brente mandler. Perfekt gave til en som er glad i det søte. Gaven leveres i en lekker gavepose og kommer garantert til å bli satt pris på.

Denne flotte gaven koster 299 kroner og du finner den her. 

Det ultimate barsettet

barsett

Kjenner du noen som er god på å blande drinker i festlig lag? Da er dette den perfekte gaven. Her får du et ekte barsett med shaker, målebeger, isklype, rørepinne og en visp/sil. Med dette settet sørger du for at festen blir gjennomført med stil. Barsettet er i stål og sørger for de aller beste drinkene.

Vil du se nærmere på barsettet så finner du det her. 

Mummi krus

Mummi krus

Verdens mest populære figur er Mummi figurene. Det perfekte samleobjekt og elsket av de fleste. Mummi krus kommer i mange varianter og står på mang et kjøkken rundt forbi. Et av de første Mummi krusene ble faktisk solgt på auksjon til over 100 000 kr så det lønner seg å ta vare på disse søte krusene. Dette er den perfekte gaven enten de samler eller ikke. Alt smaker bedre i et fint krus.

Mummu kruset koster 244 kroner og vil du se nærmere på det så finner du det her.

Mummi mugge

Mummu mugge

Mummi er en kjent og kjær karakter og et er yndet samleobjekt. Denne muggen passer perfekt inn i kolleksjonen til noen som sparer på Mummi effekter eller som har lagt sin elsk på disse nydelige karakterene. Muggen vil være et flott tilskudd på frokost bordet eller til kaffen når det er gjester. Motivet heter «En ettermiddag i stuen» og er en perfekt gave til noen du er glad i.

Denne nydelige muggen koster 299 kroner og du finner den her.

Vakre serviettringer i gull

Serviettringer

Nydelige serviettringer fra Halvor Bakke gjør festen så glamorøs og lekker som den kan bli med disse unike serviettringene. De er elegante og luksuriøse og kommer i flere varianter som gull og sort. Til inspirasjon til designet har Halvor Bakke hentet frem det beste fra sine reiser til Afrika. Dekoren er fra en smijernsport i gammle hollandsk kolonistil. Serviettringen gir både en klassisk og moderne følelse og ser lekkert ut ved middagsbordet.

Serviettringene kommer i en fire pakning og er 50 mm i diamater. Når du skal rengjøre serviettringene anbefales det å tørke av ringene med en fuktig klut.

Serivetteringene koster 296 kroner og du finner dem her. 

Det er alltid hyggelig å gi bort en gave til jul, men det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven. Her har du noen gode gavetips når du skal gi bort en liten oppmerksomhet i denne travle tiden.

God jul og pust med magen ?

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...

Elsker du å sy? Slik velger du den perfekte Symaskinen

Redsign og egenproduksjon har fått en voldsom oppsving de siste årene, og enda mer nå når vi er mer hjemme enn noen gang. Det...