10 Julegavetips til under 400 kroner

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av dem som synes det er vanskelig å tenke ut hva alle på listen din bør få til jul? Vi har tatt en en runde og funnet 10 julegavetips til under 400 kroner som du bør ta en kikk på. Det er ikke lett å finne gaver til alle vi er glad i til jul og da er greit med noen tips slik at du slipper å stresse mer enn nødvendig. Vi har funnet frem julegavetips som kan passe til alle og enhver. Husk å lage en gaveliste, kanskje finner du noen du selv kunne tenke deg også.

Husk at selv om julen nærmer seg er det lov å slenge bena på bordet og ta en pust i bakken. Kok deg litt kakao, se en julefilm mens du enkelt og greit bestiller julegavene dine på nett, uten å gå en meter.

Lucie Kaas Mus To Stk Lønn/Kastanje

mus

To nydelige mus laget i lønn og kastanje. Musene ble designet først gang i 1958 og er kjent som et av Skjødes beste design. Musene er bare en av variantene som er å finne i Skjøde kolleksjonen, det finnes mange flere fristelser.

Disse to musene kommer i par og koster 379 kroner for settet og du finner dem her.

Poster fra Kaj Bojesen

plakat

Flott plakat som du kan ramme inn og som er designet av anerkjente Kai Bojesen. Plakaten er 30*40  og passer perfekt i de fleste hjem. Motivet vil gjøre hjemmet ditt ekstra lekent og passer godt inn sammen med andre bilder og postere som vil skape en god stemning.

Plakaten koster 395 kroner og du finner den her.

Kähler lyshus

lyshus

Kähler kom susende inn på markedet for noen år tilbake og har i flere år holdt populariteten oppe og siste tilskudd som virkelig har fått ben å gå på er de super koselige lyshusene. Du setter inn et lys og huset vil lyse hjemmekoselig og skape god stemning en mørk høstkveld. Perfekt som gave til deg selv eller noen du er glad i.

Lyshuset koster 333 kroner og du finner det her.

To Go Mummi kopp

Termokopp mummi

Praktisk kaffekrus for alle som er på farta. Med Mummi motiv blir det ekstra hyggelig å drikke kaffe og andre varme drikker når du er på farta. Kruset kommer i to størrelser og har et motiv med Mummimamma, Mummipappa, Sniff og Mummitrollet. Kruset kommer fra anerkjente Stelton og holder varmen i lang tid.

Dette praktiske termo kruset koster 308 kroner og du finner det her.

Dekorativ oppbevaringsboks i glass

Krukker

Denne dekorative krukken er designet av ingen ringere enn Oiva Toikka og har ringer av delikate glassbobler som minner om friske duggdråper en tidlig morgen. Krukken kommer fra en serie som har bredt utvalg av utsyr som er både flotte og funksjonelle. Denne passer like godt på stuebordet som på kjøkkenbenken og kan brukes til det meste. Kruset er i glass og og skaper en vakker lysrefleksjon når solen treffer glasser. Perfekt som gave til alle som liker det lille ekstra.

Denne nydelige krukken i glass koster 324 kroner og du finner den her. 

Stilige og unike spisebrikker i lær

Bordbrikker

Det er alltid hyggelig å dekke til et fint bord når du har gjester, eller hvilken som helst annen dag i uken. Disse flotte spisebrikkene har et unikt utseende og er laget av resirkulert lær. Brikkene leveres av danske Aida og har vært en ettertraktet leverandør siden 1953. Gled deg til å pynte bordet med disse lekre spisebrikkene.

Disse spisebrikkene kommer fire i pakken og koster 335 kroner, og du finner dem her. 

Stilig håndmikser

Stavmikser

Denne stilige håndmikseren er perfekt til daglig bruk og er særdeles brukervennlig. En stavmikser på kjøkkenet er rett og slett uunnværlig. Med en stavmikser kan du blende alt fra supper til milkshakes og du kommer til å elske denne. Den har to hastigheter og en blenderpinne i rustfritt stål. Alle rene materialer fra FOODIE-serien resirkuleres til nye produkter.

nøtteknekker

Forkle

Trodde du at kjøkkenforkle var noe som kun besteforeldrene våre brukte? Det er det faktisk ikke. Et koselig forkle gir raske minner til en hyggelig stund på kjøkkenet og bevarer tøyet ditt lengre. Det er fort gjort å få litt gris og søl på tøyet sitt når en lager mat, men bruker du et forkle så slipper du å tenke på det.

Dette kosellge kjøkkenhånkle koster 339 kroner og du finner det her.

Samle-servise

juletallerken

Kanskje på tide å sørge for at noen begynner å samle på et juleservise? Da er disse middagstallerknene den perfekte starten. Dette serviset heter julemorgen og kommer fra anerkjente Wik og Walsøe. Dette er et benporselen og deler koselige juleminner. Perfekt hvis du ønsker å samle på et servise i flere deler. Her kan man ønske seg litt og litt helt til man har en komplett serie. Du kan vaske det i oppvaskmaskinen, men du vil beholde dekoren lengre over tid hvis du tar deg bryet med å vaske det for hånd.

Disse nydelige tallerknene koster 313 kroner for stykke og du finner dem her.

Det er alltid koselig å få gaver, men det kan være enda hyggeligere å gi bort. Julen trenger ikke bety stress og mas. Ved å bestille alt du trenger på nett kan du gjøre det mens du sitter godt inntullet i et pledd i sofaen ?

Lykke til og god jul !

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...

Elsker du å sy? Slik velger du den perfekte Symaskinen

Redsign og egenproduksjon har fått en voldsom oppsving de siste årene, og enda mer nå når vi er mer hjemme enn noen gang. Det...