Håndlagde høytalere fra Italia- Lekkert design, perfekt lyd og passer i alle hjem

Håndlagde høytalere fra Italia- Lekkert design, perfekt lyd og passer i alle hjem

Det finnes flere lydkilder til hjemmet å velge mellom. Noen velger lydplanke og andre velger frittstående høyttalere. Frittstående høyttalere sørger for en jevn og god lyd både fra tvén og når du vil spille musikk. Lite føles bedre enn å kunne guffe opp lyden litt når dagen har vært en smule grå og trist. Det er mange i dag som spiller fra små bluetooth høyttalere, men det kan ikke sammenlignes med lyden du får fra noen skikkelig gode høyttalere. Det finnes flere å velge mellom og vi har tatt en prat med Christian Kjenner ved Surround.no om hva vi bør tenke på når vi vurderer høyttalerere til hjemme vårt.

Det finnes flere leverandører av gode høyttalere, men Sonus Faber, er kjent for å levere høyttalere i verdensklasse. Nå har de kommet med en ny serie, Lumina, hvor eksklusivt design, lyd og prisklasse står i høysetet.

Eksklusiv serie med flott design

Forside lumina
Lunina bokhyllehøtalere/ surround.no

Lumina-serien kommer med luksuriøse høyttalere med perfekt lyd til en pris som virkelig er til å leve med. Denne flotte serien kommer i lekkert italiensk design med en varm og god lyd.

Tro det eller ei så har materialvalg på høyttalere alt å si for hvordan lyden blir. Lumina serien er laget i materialer som sørger for et naturlig lydbilde og med ekte treverk og skinn er du garantert et lekkert design som passer i de fleste hjem. Disse høyttalerene er produsert i Vincenza som ligger rett på utsiden av Venezia i Italia, og er det noe italienerne kan så er det design.

LUMINA står for:

LU- Luksuriøs

MI- Minimalisme

NA- Naturlig

Alle høyttalerene er laget for hånd og finnes i tre varianter. Hvilken variant du har behov for kommer ann på alt fra størrelsen på rommet til hvor fyldig lyd du ønsker.

Stativhøyttalere/ Bokhyllehøyttalere

Høytalere Lumin 1
Flotte høyttalere som kan stå på benken eller i en bokhylle./ surround.no

Dette er høyttalere med et mindre kabinett og kan stå på stativ, på en benk eller i en bokhylle. Perfekt i litt mindre rom eller for de som ikke ønsker at høyttalerene skal ha hovedfokus, men fortsatt ha gleden av god naturlig lyd. Disse har også 2-veis høyttalere som sørger for at lyden blir unik.

Sammen med disse bokhyllehøyttalerene bør du ha en forsterker og Surround.no har en egen stereopakke som sørger for at musikken din blir spilt med den største troverdighet og engasjement.

Disse stativhøyttalerene koster 8.990 pr. par, og vil du se nærmere på dem så finner du dem her.

Fakta Lumina I

Diskant: D.A.D med kurtmueller hand coated soft silk diapragm på 29 mm.

Mellomtone/bass: 120 mm med membran i en kombinasjon av naturlig fiber.

Delefrekvens: Ved 2000 Hz

Frekvensrespons: 65 Hz-24 000 Hz

Følsomhet: 84 db

Høyttalere til gulvet

Høytalere 3
Høytalere til gulv i et lekkert design./ surround.no

Høyttalere som er laget for å stå på gulvet har et større kabinett og huser flere elementer og sørger derfor for å flytte mer luft. Skal du ha høyttalere i et stort rom vil du få best utbytte av høyttalere som kan stå på gulvet. Disse vil klare å fylle rommet med mer og bedre lyd enn de mindre bokhyllehøyttalerene. Her er både mellomtonene og diskanten velplasert og sørger for en perfekt musikk opplevelse.

Høyttalere for gulv bør være sammen med en god forsterker og Surround.no har en nydelig stereopakke hvor lyden blir imponerende med både kraft og dynamikk.

Denne gulvmodellen ligger på rundt 21.990 kr pr.par og du finner dem her om du vil kikke nærmere på dem.

Fakta Lumina III

Diskant: D.A.D- lik som i Lumina I,

Mellomtone/ bass: 150 mm membran i en kombinasjon av naturlig fiber.

Delefrekvens: 350 Hz og 3500 Hz.

Frekvensrespons: 40 Hz – 24 000 Hz.

Følsomhet: 89 dB

Elegant senterhøyttaler

Senterhøytaler
Senterhøyttaler som sørger for den ultimate surround følelsen./ surround.no

Ønsker du en fyldigere lyd kan du også supplere med en senterhøyttaler som kommer i samme serie og er den perfekte makkeren til gulvhøyttalerene. Med en senterhøyttaler sørger du for perfekt lyd og den rette surround følelsen.

Høyttalerene kommer i tre flotte utførelser som valnøtt, sort og wenge og sørger for at de blir som en del av interiøret med sitt lekre design.

Kompetanse, kunnskap og følelser

Høytaler sort
Sørg for å ha handle av dem med den rette kompetansen og den beste kundeservicen./ surround.no

Når du skal kjøpe høyttalere og anlegg til hjemmet ditt er det viktig at du handler fra noen med den rette kompetansen og med de rette forutsetningene. Surround.no har spesialisert seg på lyd til hjemmet og har fokus på mer enn kun produkter og teknisk data. Musikk og lyd skaper en følelse hos oss alle og her får du hjelp til å finne en løsning som passer ditt behov.

Høyttalere behøver ikke lengre være enorme og husets blikkfang. Med de nye designene kan de like godt være en del av interiøret og likevel sørge for lyd som alltid setter stemningen og som løfter favorittsangen din til nye høyder.

Gled deg til å spille favoritt låten eller til å se favoritt filmen og få en helt ny opplevelse. Riktige høyttalere har mye mer å si enn du kanskje tror ?

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...