Octo 4240 Pendel Svart - Secto

Design

Vi har mange hustrige dager med tidlig mørke her på vår nordlige halvkule. Det føles derfor ekstra viktig med gode lyskilder som gir behagelig lys hele dagen. Octo Pendel taklampe er som skapt for skandinaviske hjem med sitt innovative design med lune, myke former.

Seppo Koho for Secto

Konsept

Pendelen som vi opplever nesten synonymt med Secto må helt klart være den flotte Octo 4240 taklampe/hengelampe i Svart, som finnes i hvit, bjørk, valnøtt og sort.

Octo 4240 Pendel i Svart fra Secto Design er innovativ bruk av tre samt et stort stykke håndverk. Skapt utfra en inngrodd respekt for den nordlige halvkules tresorter, samt enkel skandinaviske design kombinert med godt trehåndverk. Secto lampenes enkle men interessante former er i seg selv små rom. Lyskilden er diskret gjemt inne i skyggen for ikke å blende, og skaper dermed et varmt og behagelige lys.

Kjøp denne vakre lampen hos Lampemesteren.no

Unike og nyskapende lamper som flytter belysning inn i et moderne design-univers med et solid grep i fortidens materialer og snekkerfaget.

Octo 4240 Pendel Svart - Secto

Merk! Når du kjøper en Secto-lampe følger det med en LED-pære. Ønsker du å bruke en annen type, som for eksempel en halogen-, speil-, eller 12 volts-pære, skal du være oppmerksom på at man risikerer at lampen overoppheter. Det er derfor en god idé å holde seg til LED-pæren – på den måten holder du også energiforbruket nede og gjør miljøet en tjeneste.

Skjermene på Secto 4240 er lagd i Finland, av PEFC-sertifisert, finsk bjørkefinér i beste kvalitet. Treet som Secto lampene lages av produseres i det sentrale Finland, og transporteres derfor bare korte avstander. Samtidig er det under produksjonen stort fokus på gjenbruk og sortering av materialer, for eksempel blir sponet gjenbrukt ved å lage trepellets til oppvarming. Bærekraftig og gjennomtenkt.

Med Octo Pendel taklampen flytter du det vakreste med naturen inn din egen stue. Håndverket er av ypperste kvalitet ,gjort med stor respekt for naturen og dens ressurser.

Denne store, men samtidig luftige pendelen er allerede blitt en klassiker. Passer overraskende godt også i små rom på grunn av sin letthet. Den er derfor ytterst velegnet til å ha over spisebordet.

Denne taklampen er iøyenfallende og vil fremstå som et eksklusivt element . Den er nyskapende i sitt snitt og design og den vil passe naturlig inn i alle hjem.

Ved å ta nytte av det myke lyset som som følger designet vil det kunstige lyset vi omringer oss med gjennom de mørke månedene ikke være fullt så fremtredende. Øynene dine vil takke deg. Både for varmen i lyset og håndverket som får lov til å skinne i all sin prakt.

Kjøp denne vakre lampen hos Lampemesteren.no