Verdens 10 Styggeste Bad

Verdens 10 Styggeste Bad

Det er ikke alltid like enkelt når man skal innrede huset eller leiligheten sin, og vi har alle kjent på den følelsen når du endelig kan bestemme selv hvordan du vil ha det. Men noen ganger er det greit å innse at nok er nok. Vi pynter husene våre slik vi ønsker, samtidig er det veldig stas når andre liker det vi har gjort. Noen ganger er dessverre valgene vi tar fullstendig skivebom, og vi har plukket ut 10 bad vi aldri ville hatt selv.

Glitre Glitre

bad med bling nr 5

Det er riktignok populært med perler, glitter og mosaikk, men her må du ha på solbriller for å orientere deg. Dette ser ut som en idé som tok fullstendig av. Mosaikk kan være veldig fint og kan lage flotte kontraster på både kjøkken og bad, men her må vi dessverre melde pass.

Speil speil på veggen der

bad ny 4

Et forsikitig forsøk på å være kreativ? Riktignok så er speil et viktig element for å få små rom til å virke større, men dette? Du kan faktisk speile deg mens du sitter på toalettet, spesiell løsning.

Badet i stua?

bad nr 8 teppe

Her er det veldig vanskelig å forstå hva som foregår. Store, flotte stuevinduer med deilig flosset gulvteppe, også tråkker du plutselig rett ned i et badekar. Fint pyntet med grønne planter forsterke virkelig inntrykket av å være i en stue. Det kan se litt ut som en stor vinduskarm. Dette var veldig merkelig igrunn.

Det året grønt var populært

bad nr 7 grønt

Her er det også et deilig flosset teppe,men på badet! Det er bare ekkelt rett og slett. Enkelte elementer her kunne vært med på å lage artige kontraster, men sammenlagt blir dette et bad som skaper fryktelig mye uro.

Less is more

bad ny 1

Vi råder alle som skal pusse opp til å leke med farger og mønstre, men det holder med litt som skjer av gangen. Dette badet bærer preg av beslutningsvegring, hvor man ønsket seg alt, og endte opp med alt.

Bad eller stue?

bad ny 2

Nok en gang lurer vi på hva som skjedde. Er det et bad eller er det en stue? Vanskelig å si. Badekaret derimot hadde vært kjempe tøft ute, men inne, i dette kaoset. Beklager å si det, men det må bli et høyt og rungende Nei!

Nei, Nei, Nei

bad rosa nr 6

Vi kan godt diskutere rosa fargen på badet, men det er langt i fra det verste som skjer her. Den «nøgne» dame i matchende fliser er vi nødt til å adressere, for der skjer det noe som hjernen ikke klarer å forstå. Hva skjedde i det øyeblikket noen tenkte at dette var en god idé å lage? Det er rett og slett helt umulig å forstå.

Balansen bør være i orden

bad ny sjakk nr 3

Tenke seg til hvordan det ville vært og bruke dette badet en litt fuktig kveld, når man kan bli litt i ubalanse av bare å se på bildet. Det var riktignok populært en stund med sjakkrutete fliser, på gulvet!

Det var en gang på 70-tallet

bad nr 7

Det skjedde mye bra på 70-tallet, bortsett fra på fargepaletten. Dette var nok ikke det beste 10-året med tanke på fargevalg og sammensetninger. Vi elsker retro, men dette hadde vi ikke kunnet leve med, uansett hvor positive vi hadde valgt å være.

Som å være inne i en…

bad bobler ny 10

Artig med noe nytt, men dette blir så futuristisk at det er umulig å annerkjenne som hverken pent eller trendy. Her får vi en følelse av å vandre rundt inne i myke bomullsdotter, eller at hele badet er pyntet med Mentos.

Når vi bygger, pusser opp eller gjør endringer hjemme, gjør vi de endringene for oss selv. Og du kan i realiteten gjøre akkurat det du vil, men ha i bakhodet at både kjøkken og bad er veldig kostbare å pusse opp. Skulle du ønske å selge for å flytte kan det være greit å gjøre hvertfall badet så nøytralt som mulig, så du får mest mulig igjen fra salget ditt.

Vi ønsker dere alle en strålende fredag 🙂

 

 

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...