Tapeter kan virkelig sies å ha fått sin renessanse igjen. Med flotte mønstre, og farger i alle varianter, kan du utføre magiske forandringer i et rom uten å blakke deg fullstendig. Om du skal pusse opp hele huset, eller bare friske opp et rom eller to, er det fantastisk mange flotte tapeter å velge mellom om dagen. Hva med å lage en kontrastvegg med en frisk og fargefull tapet? Med alle de mønstrene som er å få tak i trenger du ikke annet enn tapeten og noen interiør detaljer som fanger opp fargene i tapeten du har valg.

Vi har tatt en runde og funnet noen tapeter med alt fra gøyale og dristige mønstre til de som bare gir en lun og god følelse. Vi håper du lar deg inspirere.

1Lekent og lekkert

Tapet lys 640
Fra Ellos.no

Denne veggen blir som et blikkfang i seg selv, og med interiør elementer som fanger opp fargene er denne tapeten spot on.

2Vintage stil

Tapet 2 ellos 640
Ellos.no

Denne tapeten gir en skikkelig retro følelse, både i grønn fargen som er valgt og ikke minst miksen med gull fargen. Denne ville vi hatt i en litt luftig stue med en sofa i velour stoff, gjerne i en farge som passet til gull detaljene.

3Romantikk

b-3
Fra Ellos.no

Denne tapeten er simpelthen helt nydelig. De duse fargene i blomstene med dyremotivet vil virkelig gjøre seg godt på veggen.

4Si det med grønt

b-5
Fra Ellos.no

Det er noe beroligende over dette printet. De grønne fargene og selve motivet passer til det meste. Om stilen din er typisk nordisk eller landlig vil denne gjøre seg så fint på veggen.

5Nordisk stil

b-7
Fra Ellos.no

Tapet som etterligner treverk har vært populært en stund. Den nordiske stilen henter mye inspirasjon fra naturen og denne tapeten er intet unntak. En vegg som denne vil hente frem det beste i interiøret ditt.

6Så glad så glad

b-4
Fra Ellos.no

Dette mønsteret gjør hvertfall oss veldig glade. Vi rett og slett elsker den turquise fargen som er i bunnfargen. Tapeten blir som en blomstereng en skyfri dag. Passer godt inn på et gøyalt kjøkken, og vi kunne fint ha brukt den som en kontrast vegg.

7Sjelero

b-6
Fra Ellos.no

Med denne tapeten på soverommet kommer du til å sove som en drøm. Tenk deg å våkne opp til disse vakre blomstene. Samtidig så er det ikke en tapet du blir sliten av å se på, samt at det er brukt litt forskjellige farger som frisker opp rommet.

8Klassisk

tapet9
Fra Ellos.no

Dette er en tapet som både i mønster og farger aldri vil gå av moten. Selv om stilbildet nå heller mot farger, og gjerne litt friske farger, så kan du være trygg på at denne tapeten kommer til å holde stand i flere år.

9Gode minner

b-9
Fra Ellos.no

Denne tapeten får meg til å tenke på et koselig kjøkken med deilige dufter av bestemors middager. Denne tapeten skal visstnok være gjenskapt etter originaltapetene fra 1700 tallet. Skulle du være uheldig å få flekker på tapeten din kan du faktisk vaske vekk flekken med litt såpe og vann. Jeg ville nok ikke satt i gang med heftig skrubbing, men tar du flekkene med en gang pleier de som regel å være enkle å vaske vekk.

10Gult er så kult

tapet 10
Fra Ellos.no

Motivet og fargene er kanskje litt for spesielt interesserte, men du kan ikke bli annet en glad av dette motivet.

 

Det er virkelig ikke bare bare når en skal velge farger og tapet, men ofte så kan du låne med deg bøker hjem med tapet prøver. Tenk deg nøye om, ta noen runder der hvor du skal tapetsere, og få et overblikk. Du burde også ta en kikk på de møblene og det interiøret du har, slik at du får det til å passe sammen best mulig.

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker