Vintage og retro stilen er noe vi i husglede simpelthen elsker. Det være seg små interiør skatter eller møbler. Det er ekstra spennende når det kommer nye møbler med retro looken. Velour og farger som sjøgrønt og blåtoner er virkelig i vinden om dagen, sammen med skarpe farger som gult og gull. Vi har funnet noen flotte møbler og stylinger du kan glede deg over, og la deg bli inspirert av.

1It´s all in the details

vintage settebord 640
Sammen med denne gøyale tapeten kommer alt til sin rett. Foto: clemaroundthecorner.com

Det er i detaljene alt ligger og vi elsker denne stilen. Gullfargen topper det hele og binder alt sammen. Tapeten i seg selv kan virke litt støyende, men hvis du bruker interiør elementer som fanger opp fargene så blir alt bundet så fint sammen til slutt.

2Si det med blomster

vintage spisebord kurvstoler
Blomster er mer populært enn noengang. Foto: clemaroundthecorner.com

Grønne planter har virkelig fått en helt ny renesanse og er populært som aldri før. Mange av de grønne plantene er i tillegg enkle å holde liv i og det er jo et pluss i seg selv. Med enkle materialer som dette, og enkle detaljer, får du virkelig en følelse av å stige inn i en vakker oase. Husk at du kan bruke grønne planter som «pynt», og med planter i flere størrelser vil det skape en lun og god følelse hjemme hos deg.

3Going retro

vintage skrivebord 640
Gull er kjempe populært og passer til nesten alt. Foto: clemaroundthecorner.com

Vi kan nesten ikke se oss mette på dette skrivebordet med alle de vakre detaljene. Gull passer til så og si nesten alt og skaper en skikkelig retro følelse. Litt som å stige inn i en film fra 70- tallet.

4Palmesus

vintage spisebord 640
Enkelt er vakkert. Foto: clemaroundthecorner.com

Med møbler i blåtoner og med den lune velouren skaper du en god og varm stemning. Spisestuebordet i teak gir den rett looken, og den rette følelsen. Med en blanding av enkle og varme møbler blir helhetsinntsinntrykket varmt og godt. Med en ekstra palme i stuen får du et gøyalt uttrykk, selv om det skal godt gjøres og få den så høy som denne.

5Stilrent med former og fasonger

vintage stue 640
Gult er kult, alltid. Foto: clemaroundthecorner.com

Vi synes det blir så lekkert når man innreder hjemmet sitt med møbler og interiør i forskjellige farger og former. Det skaper et stilfullt, men likevel et artig hjem. Bland former og materialer så kan du skape den samme stilen.

6Plastic fantastic

røde stoler vintage 640
Fantastiske stoler. Foto: clemaroundthecorner.com

Hvis ikke disse stolene blir husets blikkfang så er det lite som kan bli det. Den berømte S-stolen av Vernon Panton gir hjemmet en fantastisk blanding av det moderne uttrykket samtidig som den gir gode retro vibes.

7Bland farger

vintage stol 640
Velour er et utrolig flott materiale. Foto: clemaroundthecoroner.com

Er det noe du ikke skal frykte når du innreder hjemme hos deg så er det å bruke farger. Det viktigste er å holde seg til én fargeskala og jobbe utifra den. Bruk gjerne noen knalle farger innimellom og ta opp fargene i annet tilbehør. Lag deg et lekent og stilfull hjem Ved å hente opp farger du har brukt her og der. Innred deler av hjemmet ditt med en helt egen stil. Ved å hente inn farger du allerede har brukt binder du alle rom sammen.

Lykke til med å finne din stil. Bruk internett for hva det er verdt og lag deg din egen plan med alt du ønsker deg. Bruk noe av det du allerede har. Ta frem malerkosten og gjør gammelt til nytt og sakte, men sikkert, er du akkurat der du vil være.

Alle de flotte bildenen har vi fått låne av siden til www.clemaroundthecorner.com og vi er så takknemlige for at hun ville dele dem med oss.

 

 

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker