10 ting du burde kjøpe til deg selv nå

10 ting du burde kjøpe til deg selv nå

Med høsten kommer også den koselige tiden hvor vi er mer inne og ønsker gjerne å gjøre det lunt og godt rundt oss. Vi fyrer i peisen, vi brenner lys og skaper så god stemning som vi kan. Nå som sommeren er over passer det perfekt å bytte ut noe av interiøret vi har med nye former og farger. Vi har tatt en kikk og funnet unike design som du burde unne deg nå. Vakre farger og interiør som byr på ekte håndverk og skandinavisk design. Her vil du også finne alt som gir hjemmet ditt den gode og lune stemningen.

Det finnes et hopetall av interiør butikker å velge mellom på nett, men husk å velge de butikkene som har god kundeservice og rask levering. Så slipper du å sitte å vente på de nye varene dine en liten evighet.

Magnar Stone Lampe

lampe blå

Nydelig lampe fra Magnor Glassverk som gir et vakker og behagelig lys. Hver lampe blir spesial produsert slik at hver lampe som lages blir helt unik. Denne lampen vil fremstå som et skikkelig statement møbel og den kommer garantert til å få mye oppmerksomhet.

Denne nydelige lampen finner du her.

Nydelig sjeselong

sofa

Denne nydelige sjeselongen vil virkelig friske opp hjemmet ditt. I okergul fløyel vil du alltid føle deg som en kongelig. Den er behagelig å sitte i og fungerer like godt i tv stuen som på gjesterommet. Med sitt fløyelsmyke materiale er den enkel å holde ren og vil holde seg fin i åresvis.

Vil du se mer på denne lekre sjeselongen så finner du den her.

Retro skjenk i valnøtt

Retro skjenk

Unik skjenk i den rette retro looken. Skjenken er laget i valnøttfinér og har den flotte finishen som mange av oss er så glad i. Denne skjenken er stilren og enkel og vil passe inn hos de aller fleste. Med litt ekstra rom for oppbevaring er denne helt perfekt som et ekstra statement møbel i hjemmet ditt.

Vil du se nærmere på denne herligheten så finner du den her.  

Stormlykt

stormlykt

Disse lekre lyktene er designet av ingen ringere enn Halvor Bakke og er laget i kunstglass. De er munnblåste og håndlagde i skinnende krystall og gir et fantastisk lys. Inpsirasjonen til lyktene er hentet fra designerens mange turer til savannen, men lyktene har likevel et estetisk og nordisk design. Disse nydelige lyktene kan også brukes som vaser, så her har du flere bruksmuligheter.

Vil du se mer av disse lyktene så finner du dem her. 

Unike håndlagede glass skulpturer

glass skulpturer

Skulpturer er i vinden som aldri før og nå kommer de i mange varianter. Ethvert hjem med respekt for seg selv bør virkelig sørge for å ha en skulptur som virkelig gir hjemmet ditt din ekstra eksklusive følelsen. Disse unike skulpturene er laget i kunstglass og designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. Disse nydelige skulpturene er skikkelig norsk kunsthåndverk og de er laget av den fineste krystall. Hver og en er håndlaget så ingen er like. Disse kommer virkelig til å friske opp hjemmet ditt.

Vil du se mer på disse unike skulpturene bør du ta en kikk her.

Deilig saueskinn

saueskinn

Dette nydelige saueskinnet er et klassisk Gotlands saueskinn med opprinnelse fra Sverige. Ingen av disse saueskinnet er like så hvert skinn kan ha ulike fargenyanser og utseende. Et saueskinn passer like godt hjemme som på hytta. De lager en lun og god stemning i hjemmet ditt, samt at de gir deg ekstra varme når kulda setter inn.

Her finner du det mykeste saueskinnet som vil gjøre vinteren varm og god. 

Vegg-klokke

klokke

Vi kjenner alle litt på tidspresset som ofte henger over oss. Med en lekker vegg-klokke vet du alltid hvor god eller dårlig tid du har, også hjelper det litt at den er flott å se på. Klokken er laget av massiv eik og det føler med utskiftbare tall i tre forskjellige farger. Klokken pynter fint opp i hjemmet ditt og du kan henge den på veggen eller ha den stående som en del av flere pyntegjenstander om du heller vil det.

Vis du se mer på klokken så finner du den her. 

Nordisk lampe med nydelig lys

lammpe

Denne vakre pendelen sørger for perfekt belysning hjemme hos deg. Du kan bruke den alene eller ha dem i par. De passer perfekt over f.eks kjøkkenbordet eller over en spisestue. Lampen er laget av spiler i tre og kommer i fire forskjellig farger, slik at du alltid vil finne den varianten som passer best hos deg. Denne kan du ha både hjemme og på hytten og med spilene vil du alltid få et ekstra lys- spill, perfekt for mørke dager.

Vil du se nærmere på denne lampen så finner du den her.

Slapp av med en god bok

Bøker

Når du har pyntet hjemme ditt etter alle kunstens regler har du lov til å sette deg ned å slappe av med en god bok. Velger du å være medlem i en bokklubb vil du alltid få tilsendt de nyeste bøkene og du går aldri glipp av en god leseropplevelse. Melder du deg inn i en bokklubb vil du også få flotte gaver som ikke koster stort mer enn hva det koster i porto.

Her kan du finne de beste bøkene og de beste avtalene. 

Strikkepakke

Strikket genser

Når alt er gjort i huset og du kan senke deg ned i sofaen på et deilige saueskinn, da er det perfekt å ta frem strikketøyet. Ta en kikk på denne genseren som er en av høstens mest populære strikkede gensere i flotte farger. Denne kommer til å holde deg glad helt frem til våren kommer tilbake igjen.

Strikkeoppskrift og garn til flott genser finner du her.

 

Det er lov å unne seg selv litt ekstra innimellom og særlig nå når vi beveger oss inn en litt mørk periode av året. Sørg for gjøre det litt ekstra hyggelig rundt deg med levende lys og lune materialer.

Sørg også for å slappe av litt mellom slagene, enten med en god bok eller et hyggelig strikketøy. Vi har nok av hverdager og da bør vi prøve å gjøre det beste ut av dem.

Lykke til og la deg inspirere ?

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...