Interiør Hovedbilde

Det finnes en mengde med informasjon om absolutt alt, på alle de sosiale mediene vi har tilgang til. Har du f.eks gått tom for ideer til stylingen av hjemmet ditt er det deilig å la seg inspirere av andres kreativitet. Vi får et lite innblikk i andres liv og trender, samtidig som vi får vi hyggelig inspirasjon til vårt eget hjem. Instagram er kanskje det stedet hvor du kan finne flest ideer og inspirasjon. Instagram har flust med flotte bilder og det er lett å la seg rive med.

Ta et avbrekk fra hverdagen og surf rundt i andres liv. Vi har funnet 7 Instagram kontoer som viser oss sine hjem som det er verdt å følge med på.

1Hverdagsdryss

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HVERDAGSDRYSS | Åshild (@hverdagsdryss)

Hverdagsdryss lager mat, pynter og holder på i hagen og det er helt umulig å ikke bli inspirert.

2Linda Handeland

Trenger du inspirasjon til hyttelivet er dette kontoen du bør følge. Med ny hytte og med øyet for detaljer kan du få mange gode ideer, og det trenger ikke kun være for dem med hytte. Det er hyggelig for oss alle å få noen nye ideer.

3Karroogcarrydesign

Trenger du tips og ideer til alt fra oppussing til interiør bør du følge dette paret. De har geniale løsninger til det mest, og gjør nesten alt selv.

4Sixat21

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Upcycler and Salvage Hunter (@sixat21)

Hun her har en hærskare av følgere og det forstår vi godt for hun har fantastiske bilder på profilen sin. Vi ønsker oss en slik plass, sukk.

5Skogmesterboligen

Vi synes den landelige stilen er helt nydelig, og er en stor kontrast til det minimalistiske. Denne kontoen er utrolig gjennomført i alt det landlige, og vi elsker det.

6Villahav

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av VillaHAV Interiør Inspirasjon (@villahav)

Med et moderne funkishus i havgapet lar vi oss defintivt inspirere av Villahav. Er du kanskje en som drømmer om en plass som dette?

7Lykkefe

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av gry a dalen selås [norway] (@lykkefe)

Instagram kontoen for de som rett og slett liker hus, hytte, hage og natur. Det er egentlig ikke så vanskelig å finne litt lykke i sitt eget liv hvis vi bare ser godt nok etter.

 

Vi har alle våre egen stil både når det gjelder alt fra interiør til mat, men innimellom så går vi tomme for ideer og da er det perfekt med litt inspirasjon fra andre som kan hjepe oss litt videre på veien. Det er moro å se hvilke løsninger andre har for det er jo lett å se seg blind på det vi selv står og går i hver dag. Også er det jo litt moro med fine bilder 🙂

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker