Slik får du aksept for et seriøst HIFI anlegg i hjemmet

Slik får du aksept for et seriøst HIFI anlegg i hjemmet

Mange drømmer om et serøst HIFI anlegg hjemme, men det er ikke alltid like lett å få med konemor på ønskene. Med et anlegg fra franske Cabasse er du garantert et anlegg i lekkert design med høy konefaktor. Dette er anlegget som garantert kommer til å falle i smak og du får endelig oppfylt ønske ditt om et fantastisk HIFI anlegg i eget hjem. Anlegg fra Cabasse Pearl serien vil fylle hjemmet ditt med musikk og TV-lyd på en enkel måte med et design du sjelden har sett maken til. Her får du høy lydkvalitet og de passer inn i alt fra studenthybelen til store eneboliger.

Cabasse kommer fra Frankrike og ble etablert helt tilbake i 1950 av Georges Cabasse og har vær en ledende produsent av høyttalere de siste 70 årene. Cabasse leverer streaminghøytalere og forsterkere i unikt, innovativt design med lydkvalitet i verdensklasse. Med sitt fantastiske design har Cabasse sørget for høyttalere som passer inn i ethvert hjem uten at det går på bekostning av lydopplevelsen, snarere tvert i mot.

Unike høytalere med innovativt design og fantastisk lydkvalitet

Serien, The Pearl, fra Cabasse sørger for at du får oppfylt HIfi drømmen i eget hjem./ mono.no

Cabasse sin nye serie, The Pearl, kommer med trådløse høyttalere i flere farger med mange av de populære streaming programmene. Høyttalerene kommer også med Bluetooth kontroll og muligheten for multirom-system. Cabasse Pearl høyttalere kan plasseres i alle rom og vil i tillegg til å gi fantastisk lyd bli en naturlig del av interiøret.

Cabasse Pearl serien har markedets mest kompatible løsning og kan grupperes slik at du kan høre på radio i ett rom mens du overfører lyd til TV og Spotify i andre rom. Høyttalerene kommer med innebygget romkorreksjon som automatisk kalibrerer dem etter omgivelsene.

The Pearl Akoya

Cabasse1
Cabasse Pearl Akoya i hvit finish, dekorativt og med fantastisk lyd./ mono.no

Dette er en nydelig trådløs og bærbar høyttaler som du kan plassere der hvor den passer best. Med appen StreamControl kan du styre lyden helt uten problemer i alle rommene samtidig.

The Pearl Akoya har tre-veis Coax element med en 17 cm bassenhet og hele 1050 watts forsterker som sørger for lydkvalitet du sjelden har opplevd maken til. Denne herligheten kommer også med en bæreveske for enkel transportering for den som vil ha god lyd uansett hvor du er.

The Pearl Keshi

Komplett musikksystem fra franske Cabasse med uslåelig lyd./mono.no

Med denne lekre høyttaleren får du et komplett streaming musikksystem med subwoofer og to satelitthøytalere. The Pearl Kish passer perfekt på alt fra en hylle, på benken eller du kan montere den på veggen.

Her er også de meste brukte streamingtjenestene integrert og du kan styre alt via appen StreamControl. Med The Pearl Kish kommer du garantert til å glede deg over fantastisk lyd uten at det går på beskostning av designet.

Høyttaleren har med sin runde form tatt markedet med storm og den sørger for å minimere ulyder fra kabinettet og du vil få en ytterst presis lydopplevelse. Her får du høyttalere som har en utgangseffekt på 1050 watts og opptil 115 dB lydtrykk, dette sørger for en lydopplevelse du sent vil glemme.

Du kan bruke høyttalerene til alt fra å streame musikk til å få bedre lyd på TV. De kommer med optisk lydinngang slik at du enkelt kan koble dem til TV og dekoder.

The Pearl Pelegrina

Dette er den ultimate høytaleren som kommer med alt du kan drømme om for en perfekt lydopplevelse. / mono.no

Dette er høyttalerene med high-end finish og ekstremt god lydkvalitet og det er ikke rent få som lar seg imponere. The Pearl Pelegrina kommer med alt du kan drømme om i en eksklusiv høyttaler. Du kan blant annet glede deg over at den er utstyrt med tri-coaxial element som er tilsvarende det som brukes i The Sphére.

Her blir bassen ivaretatt av et eget 20 cm element som gir en frekvensgang ned til 10 HX. Høytalerene har en forsterkereffekt på hele 3700 watt og vil gi et maksimalt lydtrykk på 134 dB.

The Pearl Pelegrina leveres med gulvstativ hvor alt av koblinger og forsterker er integrert i sokkelen. Cabasse har sørget for at du vil oppleve minimalt med refleksjoner som har for vane å påvirke lydkvaliteten.

Dette er garantert høyttalerene du aldri har opplevd maken til og du kommer til å bli mektig imponert. Her er det bare å glede seg for dette er selveste Rolle Royce utgaven.

Her finner du høyttalere fra Cabasse

Cabasse høyttaler passer perfekt i ethvert hjem./ mono.no

Ønsker du å se nærmere på høytalere fra franske Cabasse tar du kontakt med mono.no. Mono.no er ledene leverandør av alt innen HIFi-anlegg og kan skilte med mange år i bransjen. Her vil du finne dedikasjon og kompetanse med en kundeservice du virkelig kommer til å sette pris på.

Lykke til med valg av høyttaler som kommer til å forandre lydopplevelsen slik du kjenner den i dag.

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...