engangsservise av palmeblad

Tallerkener laget av blader

Det er vår og dagene blir lenger og lenger. Nå kan vi endelig sitte ute og nyte sola, og sommeren som er på vei. Det blir godt å kunne samle gode venner, nyte hyggelig selskap, god mat og drikke ute i det fri. Da er det trivelig å bruke tiden sammen, istedenfor å stå på kjøkkenet og vaske opp mens de andre koser seg.

engangsservise av palmeblad

For dette har Engangs.no en kjempefin løsning fra Naturesse. Dette produktet gjør at du kan spise og drikke med god samvittighet, og at det samtidig ser lekkert ut. Nettopp fordi flesteparten av produktene er produsert av naturens avfall.

stemmningsbilde fra engangsservise av palmeblader

Det betyr at når vi låner et vissent palmeblad, eller restfibre fra sukkerrør og spiser god mat på flotte tallerkener. Er vi vel vitende om at produktene er produsert etter strenge sosiale normer. Og vi vet at de som produserer produktene har alt fra HMS til lønninger på stell. Da kan vi bruke all energi på å nyte samværet.

Deres kaffekopper kan komposteres eller brennes. PLA glass og CPLA bestikk er begge laget av melkesyre. Det betyr at selv om produktet ser ut som plast og oppfører seg som plast, kan det resirkuleres og brukes rett inn i sirkulærøkonomi så vil naturen og mikroorganismer se på PLA som mat.

Det betyr at om du skulle være uheldig å miste et glass så vil det bli borte i naturen, vesentlig raskere enn en tilsvarende tykk trebit, men man skal selvfølgelig ikke miste produkter i naturen.

Pådekking er en egen kunst.

Om du vil blande Palmebladtallerkener med sølvbestikk og krystallglass, eller dekke med trebestikk og PLA glass, er avhengig av smak og situasjon.

dekk på bordet med palmeblader
Mulighetene er mange, og det fine er at du kan være trygg på at uansett hvilke av deres Naturesse produkter du velger så er du på lag med naturen og du vet at matvaresikkerhet er ivaretatt på beste måte.

Skal du på hytta, i båten eller rett og slett bare en tur ut i naturen, så er Naturesse det naturlige valg, hvor du alltid er på lag med naturen.

Det å kunne servere god mat og drikke ute, og det samtidig ser lekkert ut gir en ekstra god opplevelse.

Når du i tillegg vet at alt er laget på lag med naturen er det bare å bruke energien på å nyte venner og opplevelsen.

Legg det i komposthaugen

Alle deres produkter er sertifisert for å kunne kastes sammen med matavfall. Det eneste som begrenser det er eventuelt avfallshåndterere sin evne og vilje til å kompostere.

Når produktene komposteres, er det svært bra for miljøet. Ved kompostering lagrer man CO₂ i 20-30 år, noe som er sterkt ønskelig i disse tider.

Om du kaster produktene i restavfall og produktene blir brent, vil du for det første generere energi, for det andre vil produktet kun slippe ut den CO₂ som produktet selv har samlet.

Med andre ord er du miljøvennlig uansett hvordan du velger å avhende produktet tilbake til naturen.

Smakelig måltid!

PS. Bruk koden «engangs15» på Engangs.no og få 15% rabatt 🙂

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker