Lekkert engangsservise med god samvittighet

Lekkert engangsservise med god samvittighet

Tallerkener laget av blader

Det er vår og dagene blir lenger og lenger. Nå kan vi endelig sitte ute og nyte sola, og sommeren som er på vei. Det blir godt å kunne samle gode venner, nyte hyggelig selskap, god mat og drikke ute i det fri. Da er det trivelig å bruke tiden sammen, istedenfor å stå på kjøkkenet og vaske opp mens de andre koser seg.

engangsservise av palmeblad

For dette har Engangs.no en kjempefin løsning fra Naturesse. Dette produktet gjør at du kan spise og drikke med god samvittighet, og at det samtidig ser lekkert ut. Nettopp fordi flesteparten av produktene er produsert av naturens avfall.

stemmningsbilde fra engangsservise av palmeblader

Det betyr at når vi låner et vissent palmeblad, eller restfibre fra sukkerrør og spiser god mat på flotte tallerkener. Er vi vel vitende om at produktene er produsert etter strenge sosiale normer. Og vi vet at de som produserer produktene har alt fra HMS til lønninger på stell. Da kan vi bruke all energi på å nyte samværet.

Deres kaffekopper kan komposteres eller brennes. PLA glass og CPLA bestikk er begge laget av melkesyre. Det betyr at selv om produktet ser ut som plast og oppfører seg som plast, kan det resirkuleres og brukes rett inn i sirkulærøkonomi så vil naturen og mikroorganismer se på PLA som mat.

Det betyr at om du skulle være uheldig å miste et glass så vil det bli borte i naturen, vesentlig raskere enn en tilsvarende tykk trebit, men man skal selvfølgelig ikke miste produkter i naturen.

Pådekking er en egen kunst.

Om du vil blande Palmebladtallerkener med sølvbestikk og krystallglass, eller dekke med trebestikk og PLA glass, er avhengig av smak og situasjon.

dekk på bordet med palmeblader
Mulighetene er mange, og det fine er at du kan være trygg på at uansett hvilke av deres Naturesse produkter du velger så er du på lag med naturen og du vet at matvaresikkerhet er ivaretatt på beste måte.

Skal du på hytta, i båten eller rett og slett bare en tur ut i naturen, så er Naturesse det naturlige valg, hvor du alltid er på lag med naturen.

Det å kunne servere god mat og drikke ute, og det samtidig ser lekkert ut gir en ekstra god opplevelse.

Når du i tillegg vet at alt er laget på lag med naturen er det bare å bruke energien på å nyte venner og opplevelsen.

Legg det i komposthaugen

Alle deres produkter er sertifisert for å kunne kastes sammen med matavfall. Det eneste som begrenser det er eventuelt avfallshåndterere sin evne og vilje til å kompostere.

Når produktene komposteres, er det svært bra for miljøet. Ved kompostering lagrer man CO₂ i 20-30 år, noe som er sterkt ønskelig i disse tider.

Om du kaster produktene i restavfall og produktene blir brent, vil du for det første generere energi, for det andre vil produktet kun slippe ut den CO₂ som produktet selv har samlet.

Med andre ord er du miljøvennlig uansett hvordan du velger å avhende produktet tilbake til naturen.

Smakelig måltid!

PS. Bruk koden «engangs15» på Engangs.no og få 15% rabatt 🙂

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...