Lekkert engangsservise med god samvittighet

Lekkert engangsservise med god samvittighet

Tallerkener laget av blader

Det er vår og dagene blir lenger og lenger. Nå kan vi endelig sitte ute og nyte sola, og sommeren som er på vei. Det blir godt å kunne samle gode venner, nyte hyggelig selskap, god mat og drikke ute i det fri. Da er det trivelig å bruke tiden sammen, istedenfor å stå på kjøkkenet og vaske opp mens de andre koser seg.

engangsservise av palmeblad

For dette har Engangs.no en kjempefin løsning fra Naturesse. Dette produktet gjør at du kan spise og drikke med god samvittighet, og at det samtidig ser lekkert ut. Nettopp fordi flesteparten av produktene er produsert av naturens avfall.

stemmningsbilde fra engangsservise av palmeblader

Det betyr at når vi låner et vissent palmeblad, eller restfibre fra sukkerrør og spiser god mat på flotte tallerkener. Er vi vel vitende om at produktene er produsert etter strenge sosiale normer. Og vi vet at de som produserer produktene har alt fra HMS til lønninger på stell. Da kan vi bruke all energi på å nyte samværet.

Deres kaffekopper kan komposteres eller brennes. PLA glass og CPLA bestikk er begge laget av melkesyre. Det betyr at selv om produktet ser ut som plast og oppfører seg som plast, kan det resirkuleres og brukes rett inn i sirkulærøkonomi så vil naturen og mikroorganismer se på PLA som mat.

Det betyr at om du skulle være uheldig å miste et glass så vil det bli borte i naturen, vesentlig raskere enn en tilsvarende tykk trebit, men man skal selvfølgelig ikke miste produkter i naturen.

Pådekking er en egen kunst.

Om du vil blande Palmebladtallerkener med sølvbestikk og krystallglass, eller dekke med trebestikk og PLA glass, er avhengig av smak og situasjon.

dekk på bordet med palmeblader
Mulighetene er mange, og det fine er at du kan være trygg på at uansett hvilke av deres Naturesse produkter du velger så er du på lag med naturen og du vet at matvaresikkerhet er ivaretatt på beste måte.

Skal du på hytta, i båten eller rett og slett bare en tur ut i naturen, så er Naturesse det naturlige valg, hvor du alltid er på lag med naturen.

Det å kunne servere god mat og drikke ute, og det samtidig ser lekkert ut gir en ekstra god opplevelse.

Når du i tillegg vet at alt er laget på lag med naturen er det bare å bruke energien på å nyte venner og opplevelsen.

Legg det i komposthaugen

Alle deres produkter er sertifisert for å kunne kastes sammen med matavfall. Det eneste som begrenser det er eventuelt avfallshåndterere sin evne og vilje til å kompostere.

Når produktene komposteres, er det svært bra for miljøet. Ved kompostering lagrer man CO₂ i 20-30 år, noe som er sterkt ønskelig i disse tider.

Om du kaster produktene i restavfall og produktene blir brent, vil du for det første generere energi, for det andre vil produktet kun slippe ut den CO₂ som produktet selv har samlet.

Med andre ord er du miljøvennlig uansett hvordan du velger å avhende produktet tilbake til naturen.

Smakelig måltid!

PS. Bruk koden «engangs15» på Engangs.no og få 15% rabatt 🙂

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker

Sponsede artikler

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...

Elsker du å sy? Slik velger du den perfekte Symaskinen

Redsign og egenproduksjon har fått en voldsom oppsving de siste årene, og enda mer nå når vi er mer hjemme enn noen gang. Det...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Dette bør du vite når du skal velge lister til boligen din

Når du renoverer, pusser opp eller bygger nytt er det enormt mange valg du må ta underveis, et av valgene er å velge lister....

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik kvitter du deg med skjeggkre

Skjeggkre og sølvkre er faktisk ikke de samme krypene selv om man skulle tro det. Skjeggkre er større og har lengre haletråder. I tillegg...

Slik velger du den perfekte Komfyren

Hvis du er glad i å tilbringe tid på kjøkkenet med å lage god mat er en god komfyr alfa omega. En komfyr skal...

Slik oppdager du Veggedyr!

Veggedyr er kryp du ikke har lyst til å få inn i hjemmet ditt. De er vanskelige å oppdage og enda vanskeligere å bli...

Slik velger du den perfekte Massasjestolen

Etter en slitsom arbeidsdag, en tøff treningsøkt eller bare etter en helt vanlig hverdag, passer det perfekt å komme hjem til en pleiende massasjestol....

Slik får du Drømmebadet med Badekar

Det er lite som slår følelsen av å kunne komme hjem etter en lang arbeidsdag og la deg synke ned i et godt og...
Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker