quooker hovedbilde

Nå kan du gi kjøkkenet ditt et snev av ytterste luksus kombinert med en av de mest praktiske løsningene som finnes på dagens marked. Det er en deilig følelse når du kan gjøre endringer i huset ditt og få det akkurat slik du ønsker. Med kjøkkenkraner i 24 karat gull kommer du ikke nærmere følelsen av luksus. Når den i tillegg kan gi deg kokende vann på minuttet vet du at kjøkkenet ditt gjør hverdagen enklere samtidig som det ser flott ut. Vi har tatt en kikk på Quooker- kranen som gir deg akkurat dette. Praktisk hverdagshjelp pakket i en generøs dose gledelig luksus.

En kran er ikke lenger bare en kran. Nå skal den være skinnende og lekker, samtidig som den gjerne skal ha flere funksjoner utover å bare skylde en tallerken etter middagen, eller gi deg et glass med kaldt vann. Nettopp dette er det Quooker har klart, og konseptet er spennende.

24 karat ren kjøkkenglede

Quooker_gull_square 640
Quooker – 100 ̊C rett fra springen Med kaldt, varmt og kokende vann fra samme kran gir Quooker nye muligheter enten du skal tilberede kaffe, te, matlaging eller rengjøring. En enkel og sikker løsning til det moderne kjøkkenet, og som samtidig sparer deg for tid, vann og strøm.

 Gull verdt

Føler du deg gull verdt på kjøkkenet? Vel, nå kan du velge Quooker-kraner i 24 karat gull og føle på luksusen i hverdagen. Quooker er kranen som kombinerer 100 C kokende vann når du ønsker det, og kaldt og vanlig varmt vann som en ordinær kran i et vanlig blandebatteri. Gull kan oppleves som både klassisk stilrent og hyper-moderne, og passer til alle kjøkkenstiler. En kran i gull vil alltid være et blikkfang og gir kjøkkenet ditt et tidløst design.

Stadig høyere krav

Nordmenn stiller stadig høyere krav til innovasjon, smart-tech og design. – Vi ønsker oss løsninger som gjør hjemmet mer praktisk, og det er selvsagt en fordel om disse løsningene også er estetisk tiltalende. Med Quooker kombineres brukervennlighet, design og funksjonalitet hvilket gjør at man kan skolde, rengjøre og desinfisere med kokende vann rett fra én og samme kran, sier Peter Bjørno, landesjef i Quooker Norge A/S.

– Vi merker at gylne overflater som gull og aldret messing er på vei frem. Kjøkkenet er ikke bare et statement men brukes i mye større grad her under corona, derfor skal hvitevarer og blandebatterier både være av høy kvalitet og se flott ut forteller Bjørno.

 Derfor er Quooker helt trygg

Har du vurdert en Quooker-kran, men er litt usikker? Du kan være helt trygg på at den holdet det den lover. Hemmeligheten bak Quooker ligger i beholderen under vasken. Det kokende vannet oppbevares i en beholder under trykk og holder en konstant temperatur på 110°C, slik at ingen bakterier kan overleve. Vannet er derfor helt trygt å bruke i matlaging. Kranen er barnesikret med en funksjon hvor du må trykke to ganger ned og dreie på et separat grep for å tappe kokende vann. Da er du hvertfall sikker på at små hender ikke kan skade seg og du kan trygt bruke den fantastiske funksjonene.

En Quooker koster en del mer enn en vanlig kjøkkenkran, men i mange hjem vil den nok være et kjært tilskudd. Om ikke annet så er den flott se på, den er tross alt i 24 karat gull.

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker