blått kjøkken hovedbilde

Sett ditt helt eget preg på innredningen, bland farger og materialer

Det er en utrolig tilfredsstillelse å renovere kjøkkenet. I jakten på din stil følger også årets trender og stiler og de endrer seg stadig. I år skal du ikke være redd for å bruke farger, og spesielt fargekombinasjoner i dype, dramatiske dype. I år kan du velge og vrake i alt fra drama, til det klassiske til det enkle og nordiske. Alt handler om å følge din egen stil.

Nå kan du skape ditt drømmekjøkken med dramatiske farger eller blande det klassiske med det nordiske, vi går virkelig et spennende år i møte.

Dramatiske farger

640
Nydelige farger som skaper et dramatisk og klassisk uttrykk.

Det er ingen tvil om at hvitt i mange år har vært den foretrukne fargen på kjøkkenet, men i år ser vi en tydelig tendens mot mer farger. Spesielt grønne og blå nyanser er etterspurt, eventuelt kombinert med tre for å tilføre varme i kjøkkenet.

– Sett ditt eget preg på kjøkkenet ved å la motsetninger møtes. Skap spennende kontraster som understreker din personlige stil. Uansett hva du velger kan uttrykket lett endres eller piffes opp med enkle virkemidler som for eksempel mønstrede tapeter, markante farger på veggene, kulørte kjøkkenmaskiner samt tilbehør i forskjellige materialer som stein, tre og kork, forteller Brigitte Kürzel, designer hos kjøkkenprodusenten DESIGNA A/S.

Dramatisk og klassisk

blått kjøkken
Et kjøkken i en dyp blåfarge med et dramatisk og klassisk uttrykk.

Et kjøkken i en dyp blåfarge har et dramatisk, men samtidig klassisk og tidløst uttrykk. Det mørkeblå kjøkkenet passer spesielt godt sammen med lysere naturmaterialer, som en benkeplate i tre og hyller i natureik.

Enkelt og nordisk

Designa_Silk.Groen_
Nydelig kjøkken som hyller det enkle og vakre i det nordiske designet.

Den nye grønne ultramatte fronten i Silk by DESIGNA-kolleksjonen hyller det enkle og vakre nordiske designet. Den lyse bordplaten fremhever den grønne nyansen og skaper en varm glød i rommet.

Kjøkkenet er ofte hjerte i huset og for å få det rette helhetsinntrykket bør du sørge for at du jobber med alt fra taket til farge på veggen og til type benkeplate du velger.

Takene i hus har tradisjonelt sett vært hvite, men endelig kan vi boltre oss også der. I alt fra ubehandlet, smale spiler til dramatiske farger. Nå er virkelig tiden inne til å kunne boltre seg i stiler, og du kan gjerne blande stiler, men pass på å ikke spre fargeskalaen for mye.

Sett deg ned og la deg inspirere før du legger en god plan for hvordan du skal kunne realisere dine drømmer.

Lykke til 🙂

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker