Quooker- Fantastisk hverdagsluksus tilpasset alle hjem

Quooker- Fantastisk hverdagsluksus tilpasset alle hjem

En Quooker er en revolusjonerende kran til kjøkkenet som passer i de fleste hjem. Endelig kan du slippe å ha alt fra vannkoker til kullsyremaskin og kaffemaskin på kjøkkenbenken, en Quooker er alt du trenger. Med denne får du kaldt vann, varmt vann og boblevann, alt fra én og samme kran. Den oser av luksus og blir levert i et stilrent design. Med denne på kjøkkenet sparer du tid samtidig som kjøkken-tjenesten blir både mer lettvint og praktisk.

Kranen kommer med én beholder til det varme vannet og én beholder til sprudlevann og kaldt vann. Begge beholderne tar liten plass og du kan installere dem på egen hånd om du ønsker det. Du kan også få hjelp fra en rørlegger om du føler det er tryggere. Beholderne kobles enkelt til vann og strøm og er klare til bruk på et øyeblikk.

Hva er en Quooker?

Foto: Quooker.no

En Quooker er, enkelt forklart, en kran som kobles til en egen beholder som gir deg kokende varmt vann, kaldt vann og kullsyrevann rett fra en og samme kran. En Quooker sørger for at livet på kjøkkenet blir enklere enn noen gang. Kokende vann og kullsyreholdig vann kommer med hver sin beholder som plasseres under kjøkkenbenken.

Her kan du lese mer om Quooker og hvorfor du bør ha en på ditt kjøkken.

Kokende vann fra kranen

Foto. Quooker.no

Vi er alle kjent med at vi ikke skal drikke varmt vann fra kranen, men dette kokende vannet kommer fra egen beholder som måler hele 100 grader. Vannet er dermed fritt for bakterier og helt trygt å både spise og drikke.

En Quooker bruker ikke mye strøm og du kan regne med at den bruker rundt det samme som internett-ruteren din gjør.

Her kan du lese mer om Quooker og kokende vann rett fra kranen.

Kullsyrevann fra kranen med CUBE

Foto. Quooker.no

Du kan koble til en CUBE-kjøleenhet til kranen. Det vil gi deg flere ulike typer vann som kokende vann, kaldt vann og kullsyrevann. Kranen fungerer som en vanlig kran og du velger varmt og kaldt vann slik du er vant med fra før.

For å få kullsyrevann blir det tilsatt kullsyre og du kan selv velge hvor mye bobler du vil ha. Du kan tappe over to liter med kullsyreholdig vann av gangen og du får kullsyre i vannet ved hjelp av en flaske med CO2. Flasken holder til rundt 60 liter kullsyreholdig vann, eller mer.

Husk at hvis du ønsker en CUBE-kjøleenhet så kommer den kun som en løsning med kokende vann. Har du allerede en Quooker på kjøkkennet så kan du kjøpe en CUBE som et tillegg.

Lurer du på hvordan dette fungerer? Da bør du ta en kikk her.

Enkelt og tidsbesparende

Foto. Quooker.no

Med en Quooker får du en ryddige kjøkkenbenk samtidig som du slipper å bruke tid og strøm på å vente på at vannet skal koke. Med denne trenger du kun å åpne kranen som vanlig og ut kommer det kokende vann, praktisk og veldig greit.

Design og utseende

Foto: Quooker.no

Du kan velge en Quooker-kran i ulike modeller som alle har luksuriøst design og lekre overflater. Kranene kommer med alt fra utrekksslange og «alt i ett», eller med Quooker og vannkran separat. Her er det opp til deg å velge hva som er mest praktisk.

Quooker Flex

Flex modellen kommer med praktisk og fleksibel utrekksslange og finnes i et rundt design i flere ulike overflater som krom, rustfritt stål og i fargen sort.

Her kan du se nærmere på Quooker Flex.

Quooker Fusion

Denne modellen sørger for muligheten for fem vann-typer fra én og samme kran. Kranen er tilgjengelig i både Round og Square design og i ulike overflater som krom, rustfritt stål, aldret messing, gull, messing og i fargen sort.

Her kan du se nærmere på Quooker Fusion.

Quooker Classic Fusion

Classic fusion kommer i en landlig stil og gir fem typer vann fra samme kran. Den er tilgjengelig i både Classic Fusion Square og Classic Fusion Round og i overflater med krom, i rustfritt stål eller i aldret messing.

Her kan du se nærmere på Quooker Classic Fusion.

Nordic twintaps

Med Nordic Twintaps kommer Quooker-kran og blandebatteri hver for seg, men i samme design. Disse er tilgjengelig i både Round og Square design med overflater i krom og rustfritt stål.

Her kan du se nærmere på Quooker Nordic Twintaps.

Nordic single tap

Denne kranen kan du ha som et tillegg til din allerede eksisterende kran og kan justeres opp eller ned i høyden. Kranen er tilgjengelig i Nordic Square single tap og Nordic Round single tap med overflater i krom og rustfritt stål.

Her kan du se nærmere på Quooker Nordic single tap.

Classic Nordic single taps

Denne kranen kommer i en landlig stil og passer inn i ethvert kjøkken. Kranen kommer i former som Classic Nordic Square Single tap og Classic Nordic Round single tap med overflater i kromo og rustfritt stål.

Her kan du se nærmere på Quooker Nordic single taps.

Hvor stor plass trenger du?

Foto: Quooker.no

Beholderen til en Quooker tar ikke store plassen og den kan plasseres både på nye og eksisterende kjøkken. For installering av kokende vann trenger du plass under benken til en beholder som er 15 cm i diameter.

I de fleste tilfeller vil Quooker-kran passe under benken der du vanligvis har ditt vanlige armatur.

Skal du installere en CUBE-kjøleenhet i tillegg må du regne med at den fyller 15,3 x 27 x 50, pluss muligheten for litt luft rundt ventilasjonen.

Du trenger ikke å installere begge beholderne på samme sted hvis det kan bli litt kinkig med plassen. Ofte så har vi litt ekstra plass bak skuffer og andre innretninger så ta en kikk på hvor du kan plassere beholderne.

Her kan du leser mer om hvor stor plass du trenger for å installere Quooker.

Pris

Foto. Quooker.no

Hvor mye det vil koste å fornye kjøkkenet med en praktisk Quooker kommer an på alt fra hvilken modell og med hvilket design du ønsker. Prisene varierer fra 15 490 kroner og opp til 29 990 kroner.

Ønsker du muligheten til å tappe friskt kullsyrevann fra kranen din må du kjøpe CUBE-avkjølingssystem i tillegg og det ligger på rundt 16 490 kroner.

Her kan du se nærmere på modell og pris på Quooker-kran.

Forhandler

Foto: Quooker.no

Quooker-kran kjøpes gjennom kjøkkenbutikker og rørlegger forretninger. Det finnes flere forhandlere rundt om i Norges land som kan hjelpe deg når du ønsker å ta en nærmere titt og/eller bestille en Quooker.

Her finner du alle som forhandler Quooker i Norge.

Lykke til og gled deg til en enklere og mer luksuriøs hverdag.

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...