10 av verdens mest GRUSOMME forsøk på innredning- noensinne!

10 av verdens mest GRUSOMME forsøk på innredning- noensinne!

Det er ikke bestandig like lett når vi skal innrede hjemmet vårt. Som regel gjør vi det med de beste intensjoner, men resultatet kan bli helt elendig, dessverre. Vi forandrer ofte smak og ønsker i forskjellige epoker av livet. Det er nok ikke alle interiør valg du er like stolt av i dag. Som den gangen du med et stort smil, og ro i sjelen, valgte bondegrønn brystpanel i stuen din, med matchende tapetbord med fruktmotiv. Man behøver ikke følge med på moten for å ha et trendy hjem, men man behøver ikke gå helt over-kill på hverken detaljer eller mønstre. Vi har sett på 10 grusomme interiør stiler vi aldri ville hatt i våre hjem, til skrekk og advarsel for alle de som kommer etter oss.

Kunne du trengt en bag?

grusom inredning 1

Vi har tidligere sett eksempler på innredning i små hytter hvor de har hengt søte små kurver i taket. Dette er kanskje små hytter som ligger litt landlig til hvor bruken av kurver til sanking av sopp og bær faller helt naturlig inn med livsstilen i hytta. Får ikke helt samme effekten med bagger og handlenett. Vi foreslår et par kroker på veggen i gangen, det burde holde. Det er ikke bare baggene i taket som gjør denne innredningen lite heldig, det skjer så mye på engang her, vi hadde brukt en hel dag på å se på alt.

Badet til Siv?

Grusom inrednig 10

Du kan huske det ikke sant? «Morna Jens!» i kjole med leppestifter på. Til glede for noen og til fortvilelse for andre. Denne tapeten hadde hvertfall passet kjolen til Siv. Det er jobbet hardt med fargematchen. Rødt så langt øyet kan se.

Klesstativ i vinduet?

grusom inredning 3

Litt usikre på om blusen som er hengt i vinduet er hengt opp til tørk, eller om den er en del av pynten. Særlig fordi blusen har akkurat samme farge som gardinene. Det er. mye annet som er galt her også, men mulig det var supertrendy den gangen det ble laget, vi håper virkelig det.

Gla´ kjøkken

grusom inredning 4

Dette kunne vært et koselig kjøkken hvis de bare hadde holdt seg unna den selvlagede klovnedekoren på skaper og vegg. Et helhjertet forsøk på å sprite opp et kjøkken, men dessverre ikke særlig vellykket.

Vil du sitte på en kjøttbit?

Grusom inredning 5

Tanken her er egentlig god. Dette er en sittegruppe laget av stein, men ved første øyekast ser det ut som stykker med kjøtt. Det hadde ikke føltes særlig hyggelig å sitte ved dette bordet for en hyggelig stund. Følelsen av å sitte på en ribbet ku hadde definitivt tatt overhånd.

Se det, sengegavl på kjøkkenet

grusom inredning 6

Nei å nei, her skjedde det noe i planleggingen. Dette ser virkelig ut som en sengegavl som var fryktelig populært en stund. Men på et kjøkken ble dette veldig feil.

Klatrestativ til pus?

Grusom inredgning 7

Dette ser akkurat ut som en forvokst variant av et klatrestativ til katten. Visst kan det være tøft med både plysj og velur, men dett er nok et eksempel på «a thought gone very wrong».

Hva skjedde her?

grusom inredning 8

Dette teppe i trappen gir bare fryktelig mange grøssninger, over hele kroppen. Dette er abosolutt noe av det verste innen husdekor vi har sett, noensinne.

Hva skal man si?

grsuom inredning 9

Igjen så dukker tanken opp. «Hva tenkte de på de som bestemte seg for denne løsningen?» Det er faktisk et piano plassert over stekeovnen, og vi klarer ikke å forstå hvorfor. Dette er rett og slett en veldig rar løsning.

Gledelig jul hele året

grusom inredning 13

Dette må være det perfekte kjøkken for den eller de som elsker skog og mark, eller jul. Gran girlander med kongler hengene i hele taket. Tenk bare på alt det støvet og fettet denne pynten vil trekke til seg, grøss og gru.

 

Vi er fult klar over at smaken ikke er lik hos alle, og det er forskjellene og mangfoldet som er spennende. Men mange av disse kreative løsningene blir litt for spesielle for oss. På den annen side er de til stor underholdning, og det gleder vi oss over.

Vi ønsker alle en riktig god fredag 🙂

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...