Slik får du huset ditt skinnende rent uten såpe

Slik får du huset ditt skinnende rent uten såpe

Helt rent, helt naturlig

Enjo fabrikken
Jaana Elisabet syr sin egen Enjotexfiber- klut ved fabrikken i Østerike.

Jaana Elisabet Lindland slet mye med allergi og hodeverk når hun brukte ordinære rengjøringsmidler i hjemmet sitt. Brukte hun rengjøringsmidler på sprayflaske kunne hun kjenne hun fikk vondt i lungene. Helt tilfeldig fikk hun høre om Enjo sine produkter, som lovte helt rent hus uten såpe. Etter årevis med plager følte Jaana Elisabet at hun ikke hadde noe å tape på å forsøke. Hun kjøpte Enjo » Enjo pure » pakken som inneholder alle produktene du trenger for å kunne vaske hele huset uten bruk av såpe. Det var et stort steg å ta for Jaana Elisabet, men hun har ikke angret et minutt. Hun var faktisk så fornøyd at hun valgte å bli forhandler for Enjo. Jaana Elisabet brenner for et sunnere liv, på alle områder, og Enjo ble derfor et naturlig valg for henne.

Hva er Enjo?

Enjo er rengjøringsprodukter du kan bruke til å vaske hele huset uten å bruke tradisjonell såpe. Enjo leverer kluter spesiallaget til alle rom, samt mopper til gulvene og kluter til rengjøring av ansiktet. Enjo klutene og moppene er laget av Enjotex fiber. Forskjellen på Enjotex fiber og vanlige microfiber kluter er hvordan fibrene er satt sammen. Enjo produktene er laget av tynne tynne fibertråder som gjør klutene sterkere og kraftigere. Hvert eneste produkt er håndsydd ved bedriftens fabrikk i Østerike og Enjo produserer alt selv.

Enjo leverer også utstyr til å bruke på vinduene. Med egen Enjo nal er du garantert skjoldefrie vinduer. Du kommer til å bli overrasket over hvor flotte vinduene dine blir, og det helt uten såpe!

Hvorfor bruke Enjo produkter

vindusvask-demo kopi
Vindusvask fra Enjo helt uten såpe.

  • Når du vasker hjemmet ditt med såpe blir det alltid liggende igjen såperester. Samtidig når du rengjør med vanlige kluter rengjør du kun overflatene, så skitt og såperester blir liggende i porene på underlaget. Såperestene samler også støv, noe som igjen kan være utfordrende for astmatikere. Når du bruker Enjo vasker du helt ned i porene og får med deg all skitten uten å etterlate rester. Dette har stor effekt på innemiljøet og mange astmatikere merker stor forskjell når hjemmet deres blir vasket med Enjo istedenfor tradisjonelle rengjøringsprodukter.
  • De mikroskopiske trådene av Enjotexfiber trenger ned selv i de minste porene i underlaget og fjerner alle partikler og bakterier.
  • Å bruke Enjo er tidsbesparende.
  • Du får skinnende vinduer uten skjolder og striper.
  • Kvalitet i alle ledd. Det er livstidsgaranti på alle bevegelige deler. Gulvmoppene har en varighet på 10 til 15 år. Husk at produktene skal ikke vaskes med skyllemiddel, da tetter du porene i microfiberen.
  • Å velge Enjo produkter er å gjøre et miljøvennlig valg. Enjo fibrene avgir veldig lite microplast, ca. 16 gram på 100 kilo fiber.
  • Enjo leverer egene klutpakker for både båten og bilen.
  • Testresultater viser at rengjøring med Enjo produktene gjør det seks ganger renere enn rengjøring med tradisjonelle rengjøringsmetoder.

Vårt mål er at ENJOs produkter skal bidra til å gjøre hverdagen din enklere, ta innemiljøet på alvor og samle familien i et giftfritt hjem igjen.

Jaana Elisabet sin anbefaling

ENJO-Pure-Tilbud kopi
Enjo Pure pakken inneholder alt du trenger til å holde hele hjemmet ditt rent.

Vi spurte Jaana Elisabet om hvilke produkter hun vil anbefale, siden det er mye å velge i hos Enjo. Hun anbefaler alle sine nye klienter om å investere i Enjo Pure pakken. Da får du alle produktene du trenger for å holde huset ditt rent i alle rom. Men du kan også kjøpe ett og ett produkt om det passer bedre for deg.

Hun forteller at i disse sommerdager er Enjo klutene helt uunnværlige. Det er store mengder pollen i omløp, og med Enjo sine støvkluter får hun bukt med problemet. I tillegg til å holde hjemmet sitt rent bruker hun klutene i bilen og i båten.

Hvor kan du kjøpe Enjo produktene ?

Enjo selger sine produkter i nettbutikken til sine forhandlere.

Jaana Elisabet kommer gjerne hjem til deg og viser deg alle produktene før du bestemmer deg.

Du kan også få full presentasjon digitalt, hjemme i din egen stue. En digital presentasjon foregår ved at du og Jaana Elisabet sitter ved hver deres pc i hvert deres hjem og snakker med hverandre på telefonen. Jaana Elisabet guider deg gjennom presentasjonen og hjelper deg om det er mer du lurer på etter at presentasjonen er ferdig. Det er laget presentasjoner av god kvalitet og innenfor hver produktserie. Da lærer du hvordan du skal bruke produktene og hvordan du skal settes dem sammen, som moppestativ o.l

Du kan også kontakte henne på mail post@helseoase.no eller på telefon 951 07 767.

Bruker du Jaana Elisabet Lindland som din forhandler får du 5 % rabatt på alle varer

https://enjo.no/id/eflv

Jaana Elisabet står klar til å høre fra deg og gleder seg til å fortelle om alle produktene og hvordan du kan få et bedre inneklima.

 

 

 

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker

Sponsede artikler

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...

Elsker du å sy? Slik velger du den perfekte Symaskinen

Redsign og egenproduksjon har fått en voldsom oppsving de siste årene, og enda mer nå når vi er mer hjemme enn noen gang. Det...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Dette bør du vite når du skal velge lister til boligen din

Når du renoverer, pusser opp eller bygger nytt er det enormt mange valg du må ta underveis, et av valgene er å velge lister....

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik kvitter du deg med skjeggkre

Skjeggkre og sølvkre er faktisk ikke de samme krypene selv om man skulle tro det. Skjeggkre er større og har lengre haletråder. I tillegg...

Slik velger du den perfekte Komfyren

Hvis du er glad i å tilbringe tid på kjøkkenet med å lage god mat er en god komfyr alfa omega. En komfyr skal...

Slik oppdager du Veggedyr!

Veggedyr er kryp du ikke har lyst til å få inn i hjemmet ditt. De er vanskelige å oppdage og enda vanskeligere å bli...

Slik velger du den perfekte Massasjestolen

Etter en slitsom arbeidsdag, en tøff treningsøkt eller bare etter en helt vanlig hverdag, passer det perfekt å komme hjem til en pleiende massasjestol....

Slik får du Drømmebadet med Badekar

Det er lite som slår følelsen av å kunne komme hjem etter en lang arbeidsdag og la deg synke ned i et godt og...
Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker