Bedre inneklima – brenner for å hjelpe deg til et bedre liv

Bedre inneklima – brenner for å hjelpe deg til et bedre liv

Mange som sliter med både astma og allergi kan få tilstanden sin forverret av et dårlig inneklima. Et inneklima som ikke er optimalt kan forårsakes av alt fra fukt i huset til støv og tørr luft. Det finnes flere muligheter for å bedre inneklimaet i boligen din som både riktig rengjøring, ventilasjon og rensing av luften. Vi har tatt en prat med Jarle Karlsrud ved Bedre Inneklima AS.

Hos Bedre Inneklima AS  brenner de for å hjelpe forbrukere med å få et bedre liv. Et hjem med dårlig inneklima kan føre til mange ulike plager og kan være med å gjøre dagene tyngre enn nødvendig. Hver dag de dedikerte ansatte ved Bedre Inneklima AS går på jobb så er de med på å gjøre en forskjell. Den motivasjonen er gull verdt og alt de trenger for å kunne glede seg over jobben.

Dokumenterte resultater

Jarle kan dokumentere flere tilfeller av bedre inneklima hvor blant annet eldre og fuktige kjellere har blitt så gode at de plutselig kan være i daglig bruk uten å skape problemer. Barn som har vært avhengig av medisiner for å fungere kan trappe ned på inntaket og mange kan melde om bedre søvnkvalitet.

Norges beste kundeservice

Bedre Inneklima AS er en faghandel og kan skilte med en av Norges beste kundeservice. Disse dedikerte ansatte får du tak i både på telefon: 33470100, mail og via messenger. De er alltid klare for å hjelpe deg og gi deg råd og veiledning slik at du får tak i det rette produktet for å bedre inneklimaet hos deg.

Her møter du mennesker i andre enden og ikke roboter og automatiserte chatter. Med optimal kompetanse og mange år i bransjen kan du være helt trygg på at du får den riktige veiledningen.

Alt startet med en seilbåt

Så hvordan startet dette eventyret som har vist seg å bli en formidabel suksess? For tyve år siden var Jarle på en opplevelsesrik seiltur i et helt år og i den forbindelse så han behovet for en luftavfukter til båten sin. Han fant en som han mente var den beste på markedet. Den ble ikke solgt i Norge, men kom fra England. Jarle gjorde kort prosess og gjorde mer enn å kun bestille til seg selv, han ble like godt importør av luftavfukteren og tok det norske markedet med storm. Etter som tiden gikk ble sortimentet utvidet og resten er i grunn historie.

For å få bedre og renere luft i hjemmet er det flere grep du kan ta, men alt avhenger av hva problemet ditt består av.

La luften bli renset slik at du får det beste inneklima

Arida Clean 600 er perfekt for deg med støv eller pollenallergi

Med en luftrenser vil du få bedre og renere luft og er spesielt god å ha i pollensesongen. Den hjelper i mot alt av svevestøv og små-partikler du ikke ser og sørger for at du våkner uthvilt uten å være tett i både nese og bryst. Luftrenser er også god å ha på vinteren, spesielt hvis du bor i større byer hvor luften er belastet med dieselstøv og støv fra bruk av piggdekk.

Selv om du har en luftrenser så er det viktig at du holder boligen din normalt ren. En luftrenser vil hjelpe til med å fjerne svevestøvet som virvles opp når du svinger kosten. Sett gjerne luftrenseren din på høy hastighet når du ikke skal være hjemme siden den kan lage litt lyd. Når du kommer hjem i løpet av dagen så kan du sette ned hastigheten og luften vil fortsatt bli renset og skape de beste forutsetningene for bedre luft i boligen din.

Vinter- med kalde temperaturer ute og varme inne

Når vinteren melder sin ankomst kan du fort bli utsatt for tørr luft i hjemmet ditt. Når det er kaldt ute og varmt inne blir luften ofte tørr og med tørt klima blir både øyne og slimhinner påvirket, det kan være med på å gjøre immunforsvaret svakere som igjen gjør deg mer utsatt for sykdommer.

Mange boliger kan ha godt av å blir tilført litt fuktighet på vinteren og med en luftfukter kan du være helt sikker på at inneklimaet vil bli bedre.

Fuktig hus og kjeller?

Har du en kjeller eller et hus hvor du sliter med fukt? Da kan det være du trenger en luftavfukter. Den blir brukt sommer og høst, eller hele året, det kommer an på hvor stort problemet er.

Med en luftavfukter så fjerner du all fukten som er i boligen din og som ofte oppstår i kjellere. Bruk den riktig og ofte så sørger du for å bedre helsen din samtidig som du tar vare på boligen din.

Det evner liten tvil om at Jarle er full av både kompetanse, stå på vilje og dedikasjon, men det er kanskje ikke så merkelig når han hver dag kan glede seg over at noen får bedre livskvalitet.

Vi gleder oss til å prøve sommerens must have- luftrenseren- og ser frem i mot å måle resultatene.

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...