10 Gode Grunner Til Å Vaske Uten Såpe!

10 Gode Grunner Til Å Vaske Uten Såpe!

Du kjenner kanskje igjen følelsen. Du skal vaske hele huset, det sprayes og poleres. Det lukter av all slags såpe du kan oppdrive. Det snører seg sammen i halsen, og du må åpne alle vinduene på vidt gap, selv om det er isende kaldt ute. Det skures til nevene blir rød og øynene renner. Den tiden er faktisk forbi hvis du velger å vaske med kluter og utstyr fra Enjo. Alt du trenger er rent, lunkent vann, noen kluter og en mopp. Og voilá du har byens reneste hjem.

Vasker helt rent

Enjo porene
Med Enjo vasker du helt ned i porene.

Når du bruker Enjo vasker du helt ned i porene og får med deg all skitten uten å etterlate rester. Enjo vasker så godt i dybden at du kan være helt sikker på at enhver flate er skinnende ren.

Bedre innemiljø

Bedre helse enjo
Bedre helse med Enjo for både store og små.

Når du vasker med vanlig såpe blir det liggende igjen såperester som samler støv, noe som igjen kan være utfordrende for astmatikere. Når du velger å vaske med Enjo produkter istedenfor tradisjonelle vaskemidler vil du og dine garantert merke forskjell. Tradisjonelle vaskemidler kan gi problemer med pusten fordi de ofte er svært sterke. Enjo bidrar derfor også til et bedre innemiljø både for voksne og barn.

Fjerner støv og bakterier

best resultat
Fjerner bakterier på alle flater.

De mikroskopiske trådene av Enjotexfiber vasker ned i de minste porene i underlaget og fjerner alle partikler og bakterier. Ofte når du bruker tradisjonelle vaskemidler vasker du kun på overflaten, og rengjøring i selve dybden mangler. Enjo produktene er laget av tynne tynne fibertråder som gjør klutene så sterke og kraftige at de får med seg all smuss og skitt.

Sparer tid

Enjo hovedbilde
Spar tid ved å vaske med Enjo kluter.

Å bruke Enjo er tidsbesparende. Enjos spesielle fibre gjør at du får gjort jobben raskt og effektivt. Faktisk så er det dokumentert at du gjør det 6 ganger renere med bruk av halve tiden. Det burde være grunn nok til å gi Enjo en sjanse.

Fantastisk resultat

resultat
Få skinnende vinduer uten skjolder.

Du får skinnende vinduer uten skjolder og striper, selv om du kun vasker med vann. Bruk Enjo sin egen nal og du er garantert skjoldefrie vinduer. Du kommer til å bli overrasket over hvor flotte vinduene dine blir. Når du vasker gulvet og speilet med Enjo sine spesialprodukter får du også et overraskende godt resultat. Du må virkelig prøve det og se sluttresultatet.

Spar penger

spar penger
Spar penger ved å bruke Enjo produktene.

Klutene, moppene og utstyret fra Enjo holder i åresvis ved vanlig bruk. Du behøver ikke bruke penger på hverken nytt utsyr eller såper i alle varianter. Å investere i Enjo blir som en engangsinvestering siden utstyret holder år etter år.

Enkelt å bruke

Enkelt å bruke enjo
Enjo er utrolig enkelt å ta i bruk.

Enjo sitt utstyr er utrolig enkelt å ta i bruk. Skulle du føle at du trenger hjelp eller en forklaring så er din kundeveileder aldri mer enn en telefon unna.

Miljøvennlig

miljøvennlig
Med Enjo produkter blir det ingen avfall.

Enjo er resirkulerbart og når produktene er utslitt blir de sendt til Enjo, og du får pant igjen på det du leverer inn. Hvert eneste produkt er håndsydd ved bedriftens fabrikk i Østerike og Enjo produserer alt selv.

Enjo fibrene avgir så lite microplast som ca. 16 gram på 100 kilo fiber.

Du bruker ingen kjemikalier og får ingen avfall ved å bruke Enjo.

Få Videopresentasjon av alle produktene

PC Konsultasjon
Få hjelp med alt du lurer på gjennom telefon eller via mail og videokonsultasjon.

Du kan få en videopresentasjon av alle produktene Enjo har. Jaana Elisabet vil hjelpe deg via nettet, eller på telefon, og du kan få svar på alle de spørsmål du skulle ha.

Jaana Elisabet Lindland er frittstående konsulent for Enjo og er å treffe på mail: post@helseoase.no eller på telefon 951 07 767.

Handle i fred og ro i din egen stue

enjo handle hjemme
Handle alt du trenger hjemmeifra når det passer deg.

Du kan handle, eller finne ut om Enjo sine produkter i ro og mak i din egen stue.

https://enjo.no/id/eflv

Hos Enjo får du Kvalitet i alle ledd. Det er livstidsgaranti på alle bevegelige deler. Gulvmoppene har en varighet på 10 til 15 år. Husk at produktene skal ikke vaskes med skyllemiddel, da tetter du porene i microfiberen.

Enjo leverer i tillegg egne klutpakker til både båten og bilen.

Jeg var selv skeptisk til ideén om å vaske hele huset mitt uten såpe, men måtte fort innrømme at jeg tok feil. Det går fort, og det blir virkelig skinnende rent, og jeg vil aldri slutte å bruke Enjo.

Følg Jaana Elisabet på Facebook:https://www.facebook.com/enjojaana/?ti=as der legger hun ut mange nyttige triks og knep.

Kan man forhindre spredning av koronaviruset med god husvask?

Ja, det kan man. Den beste måten å fjerne mikroorganismer på er å bruke en ren microfiberklut som er litt fuktig med rent vann.

-Lena Furuberg- Husøkonom og spesialrådgiver hos Bygg og Facillity Consult A/S

 

Det er faktisk testet og bevist at Enjo gjør det seks ganger renere enn rengjøring med såpe, og Enjo har sett på hva du må tenke på med hensyn til rengjøring, spesielt i disse dager. Det kan være greit å vite forskjellen på rengjøring og desinfisering og her får du en oversikt direkte fra Enjo 🙂

 

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...