Få orden på badet

Få orden på badet

Tips til hvordan du kan få orden på badet

Morgenen kan være stressende nok om ikke vi skal bruke dyrbart minutter på å lete frem alt vi trenger. Å starte dagen på et rent og ryddig bad vil gi deg lavere skuldre og ikke minst, bedre tid.

Vi har samlet noen tips med råd og inspirasjon  til hvordan du kan holde orden på badet ditt, enten det er stort eller lite.

Få oversikt

Såpe
Gled en venn og gi bort det du ikke trenger.

Vi har alle en tendens til å ta vare på alt vi egentlig ikke trenger. Vi får ofte med ekstra vareprøver når vi kjøper sminke. Det er kremer og badesåper i julegaver. De fleste av oss har kanskje også en ekstra hårtørker liggende innerst i skapet. Sammen med noen hårruller vi tenkte vi skulle lage krøller av dengangen det var moderne med papylotter som skulle gi verdens fineste korketrekkerkrøller. Men nå er tiden kommet for å få orden. Kast det du ikke bruker, eller samle det sammen og gi det til noen du kjenner. Selv om det ikke er brukelig for deg , kan det fint hende det kan være kjærkommen luksus for noen andre.

Rydd alle overflater

Sminke
Rudd bort det du ikke bruker.

Vi har ofte mer fremme enn hva vi egentlig bruker. Rydd vekk alt som ikke er i daglig bruk og sørg for å ha rene og ryddige overflater. Mange av oss eier sminke og kremer i alle varianter og til alle anledninger. Legg det du sjeldent bruker inn i baderom skapet og ta det frem når du trenger det.

Fyll krukkene

Oppbevaring badet
Fyll hverdagsproduktene i krukker og skåler.

Når du har ryddet vekk det du ikke trenger er det på tide å gjøre det pent ut av det du bruker , men som ofte kommer i litt kjedelig innpakning. Fyll alt i små krukker og beholdere. Det ser ryddig ut og plutselig ble hverdagsproduktene dine badets blikkfang.

Bruk kurver

Skittentøyskurv flere
Bruk kurver til skittentøyet.

Føler du det er kaos i skittentøysdunken ? Bruk kurver, gjerne med lokk. Da har du fylte kurver klare for vask, ferdig sortert. Lokket gjør at skittentøyet ikke synes. Og du slipper å skjemmes når besøket skal låne badet og tiden har løpt i fra deg.

Du kan også bruke en kurv til å legge håndklene dine i. Håndkler tar ofte stor plass , men ved å legge dem i en kurv, i får du frigjort plass i skuffer, hyller og skap som du kan bruke til noe annet.

Hyller og kroker

Baderom kroker
Bruk kroker og hyller for å få orden .

Hyller og kroker , kan brukes til å skape orden på både store og små bad. Det du kan flytte opp fra gulvet vil skape bedre gulvplass og gi deg bedre romfølelse. Bygg i høyden der det er mulig. Hyllene kan fint fylles med kurver , og sett gjerne flere hyller over hverandre.

Baderom Hyller
Små bad, bruk hyller.

På små bad med liten plass er det om å gjøre å utnytte den plassen du har. Har du ekstra veggplass over toalettet, sett opp hyller. Pass på å sette dem høyt nok. Små bad kan også få bedre romfølelse Ved å ha åpen skapløsning. Da er det ekstra viktig å ha kontroll på kaoset.

Mange har vaskemaskin og tørketrommel på badet. Så sant du har åpning foran på maskinene er det en god ide å prøve å bygge dem inn. Da vil du vil få ekstra plass på benkeplaten over maskinene, som er stødig !

Praktisk Interiør

Håndkle stativ
Håndklestativ ser pent ut og er praktisk.

Skaff deg gjerne interiør som har en funksjon. Da slipper du unødvendig rot , men kan likevel ha det koselig. Et håndklestativ er praktisk og ser dekorativt ut.

Lykke til med å få orden på badet. Send oss gjerne dine tips 🙂

 

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...