Carlsensdesgin hovebilde

Print

Carstens Design holder til i Trondheim med et studio i et sjarmerende stabbur. Med hjerte for en enkel, tidløs, moderne stil, og med gode materialer har de knyttet til seg leverandører fra hele Skandinavia, Italia og Nederland. De er opptatt av elegante møbler som varer, som tåler ethvert hjem. De tilbyr rådgiving, hjemmebesøk, og skreddersyr til deres ønsker. Stuen og sofaen er en naturlig samlingsplass for både store og små familier, og de står klare til å hjelpe og veilede deg med valget som vil gi deg glede i mange år. Den ultimate sofaen er en perfekt sammensetning av design, håndverk og ikke minst komfort.

1Elle – Feminin og Fleksibel

Sofa elle
Elle- endelement.

ELLE – er en fleksibel modul sofa med et mykt og feminint uttrykk. Formen er rund, organisk og imøtekommende, og de avrundede armlenene og ryggen gjør den meget komfortabel. Sofaen består av to hjørnemoduler (højre/venstre) og en midt modul, hvilket gjør det mulig å lage en mindre sofa eller en større hjørne modul. Sofaen er også svært velegnet til små rom. Som en mulighet kan du velge lommer på baksiden av ryggen til magasiner, iPads, tv kontroller og lignende.

Bestillingsvare – leveringstiden er ca 8 uker hos Carstens Design.

2Scope Sofa – Komfortabel og Kompakt

Scope Sofa
Scope sofa.

Med sin lille, komfortable og kompakte form er Scope en moderne sofa med nydelig design. Komfort og kvalitet går aldrig av moten og er perfekt til storbylivet, hvor plassen kan være begrenset.

Bena er i ask, alternativt sortbeiset.

Ved å ta en kikk på Softline sin flotte side, kan du se produktet med ulike tekstiler og farger. Alt får du bestilt hos Carstens Design.

Bestillingsvarer:  leveringstiden er ca 8 uker.

3Juul 701- Hjørnesofa

Juul 701
Juul 701

En hjørnesofa med ramme i massivt tre med setefyll av Nozag-fjær, polstret med polyuretanskum. Den er behagelig og myk å sitte i, med et stilrent design, som skapt for norske hjem. Sofaen har lekre stålben.

Du kan selvsagt få den speilvendt også.

Sofaene finnes i mange elementer, ta kontakt hvis du trenger andre mål – flere tekstiler og farger er mulig.

Hjørnesofa 230×220

Bestillingsvare: leveringstid ca 8 uker.

4Juul 903- 2 Seter eller 3 Seter

Juul 903
Juul 903

Juul 903 har ben i massivt tre med setefyll med Nozag-fjær. Sofaen er laget for daglig bruk. Den leveres som standard med avtagbare trekk, utrolig greit når de trenger en rens.

Sofaene finnes i mange størrelser, ta kontakt hvis du trenger andre mål – flere tekstiler og farger er mulig.

Finnes i mange flotte tekstiler, blant annet Amdal, et solid ullstoff
fra norske Gudbrandsdalen Uldvare.

5Nakki – 2 Seter

Nakki 2 seter sofa
Nakki 2 Seter

Nakki har med sin gøyale personlighet og komfortable seter kommet stormende inn som en fantastisk sofa til stuen, oppholdsrommet eller kontoret. Denne sofaen har stramme former som kontrast til de runde og myke putene. Denne sofaen gir den perfekte lounge følelsen, og passer perfekt inn i de skandinaviske hjem.

Nakki serien er laget i en sterk treramme, med godt avbalansert fyll i putene som gjør Nakki til en drøm å sitte i.

Lengden er 180 cm

6Jasper Sovesofa – Stilig og Praktisk

Jasper sovesofa

Med en sovesofa har du alltid en ekstra soveplass. Jasper Sovesofa er en moderne sovesofa med et elegant design. En praktisk sofa med armlener som gjør at du kan sitte godt i hver ende. Jasper sovesofa ser ikke ut som de tradisjonelle sovesofaer vi er vant til å se. Denne kan du like gjerne ha i stuen som på gjesterommet. Jasper sofa gjør du enkelt om til en soveplass for to.

7Claudia Stol –  Klassisk og Moderne

claudia stol

En ørelapsstol er ikke lengre hva de var. Claudia stol er en Klassisk ørelapsstol med fotskammel som kommer i moderne design. Passer perfekt inn med en stilfull sofa. I en sterk farge vil denne stolen bli et naturlig blikkfang i din stue. I tillegg til å være lekker, er den nydelig å sitte i. Sett deg ned og slapp av, lave skuldre kommer automatisk.

Claudia leveres i stoff eller lær og kan fås med løs nakkepute.

Ben og synlige armer er utført i massiv eik.

Claudia leveres ubehandlet eik, lakkert eller oljet.

8Primum loungebord

Primm Loungebord
Primm Loungebord

Dette lille loungebord er et stilrent sidekick til Primum Lounge Chair. Primum Loounge Table har et enkelt uttrykk i et nydelig materialevalg, som gjør det lett å integrere i den nordiske innredning.

Loungebordet er dansk produsert og fås med bordplate i eikefiner eller sort linoleum.

Mål:
H: 43 cm, Ø 70 cm.

Noen ganger er det mest produktive du kan gjøre, å kun slappe av i en god sofa

 

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker