Slik velger du den perfekte Massasjestolen

Slik velger du den perfekte Massasjestolen

Etter en slitsom arbeidsdag, en tøff treningsøkt eller bare etter en helt vanlig hverdag, passer det perfekt å komme hjem til en pleiende massasjestol. En massasjestol er alltid klar til å gi deg en deilig massasje. Å unne seg litt ekstra kjærlighet i hverdagen gjør godt for kropp og sjel. Vi har sett på hva du kan velge mellom av massasjestoler, og vil hjelpe deg med å velge den perfekte massasjestolen.

Vi har tatt en prat med importpris.no som har et stort og godt utvalg, både når det gjelder pris og modeller, og fått noen tips til hva du bør tenke over når du skal velge deg en massasjestol.

Hva ønsker du deg av en massasjestol?

massasjestol Al-Luksus Zero Gravity
Luksus massasjestol med kunstig intelligens og alt du trenger av funksjoner. Al- Zero Gravity / Importpris.no

Det er mange modeller å velge mellom og det kan være greit at du tenker over hva det er du ønsker deg av en massasjestol. Du kan få massasjestoler som passer på hjemmekontoret, i stua eller i et eget velværehjørne. Du kan få en massasjestol som du kan slappe av i og som mykner opp slitne muskler, mens du sitter og arbeider.

Det finnes stoler som masserer ømme muskler og ledd i hele kroppen fra nakken og helt ned til under føttene. Du kan få en massasjestol som virkelig tar deg bort fra hverdagens kjas og mas med musikk på ørene, med full kroppsscanning og som kan legges helt bakover mens du gynger og føler deg vektløs. Finn den massasjestolen som virkelig gir deg den luksusen i hverdagen som du og dine fortjener.

Hvem skal bruke massasjestolen?

massasjestol Scaleta
Moderne massasjestol med mange nyttige funksjoner som er enkel i bruk. Scaleta / Importpris.no

Har du en stor eller liten familie? Er stolen bare til deg eller skal du invitere både venner og kjente hjem til en deilig massasjestund? Skal du ha en stol som kun er til deg selv bør du tenke litt over hvilke behov du har. Har du spesielle vondter i kroppen som du trenger behandling for, eller trenger du kun en stol som kan gi deg deilig avslapning. Hvis du har en familie med store og små som kommer til å bruke stolen kan det være en idé å investere i en stol som har flere funksjoner som alle kan ha glede av. Alt fra ømme muskler etter fotballtreningen til oppmykning etter en dag med mye stillesittende arbeid.

Hvor skal du ha massasjestolen?

massasjestol Kontorstol
Fantastisk kontorstol med innebygget Shiatsu massasje. / Importpris.no

En massasjestol er ikke lengre hva det var før. Nå kan du velge mellom stoler i alle varianter. Alt fra en enkle, dekorative massasjestoler som kan stå både i stuen eller på hjemmekontoret. Det finnes massasjestoler som ser akkurat ut som en helt vanlig lenestol som fint vil passe inn i hverdagsrommet i huset ditt, eller mer avanserte stoler som du kan ha på ditt eget velvære rom. Det finnes stoler som passer både i små og store rom. Samtidig kan det være en  idé å tenke over om stolen skal stå på samme sted hele tiden eller om du er nødt til å flytte litt på den hver gang du skal bruke den. Du kan få stoler som ikke trenger stor plass bak ryggen selv om den kan lenes helt tilbake.

Enkel i bruk

massasjestol lys
Massasjestol som løsner opp stive muskler og gir deg en deilig stund. Compact 16/ Importpris.no

En massasjestol bør være enkel å bruke slik at alle fint kan klare å bruke de innstillingene som stolen har. Man får fort favoritter i program-menyen som passer akkurat til deg. Da bør det være enkelt å stille stolen tilbake til det programmet du vil ha etter at noen andre har slappet av i stolen før deg. Stolen skal være enkel å programmere og være lett å forstå for alle som skal ta den i bruk. Du skal ikke være nødt til å sitte med bruksanvisningen i fanget hver gang du skal ha en avslappende stund. Stolen bør også være enkel å sette sammen klar til å kunne brukes.

Støy

massasjestol importpris
Massasjestol, ergonomisk tilpasset kroppen med dyp massasje fra topp til tå. Insportline / Importpris.no

Skal du ha stolen i stuen, eller vegg i vegg med et felles oppholdsrom, er det ekstra viktig at stolen ikke lager for mye støy. Lite kan være mer irriterende enn en stol som lager en mengde forstyrrende lyder mens du forsøker å se en film. Sørg for å finne en stol som er så lydløs som mulig, det vil glede både deg og de du deler hus med.

Pris og vedlikehold

massasje stol kontor 2
Flott massasjestol med mange massasje program med flott utseende. / Importpris.no

Pris har ofte en del å si, og da er det greit at de du skal handle av har modeller i flere prisklasser. Er du for eksempel usikker på om en massasjestol er noe for deg, går det an å kjøpe en som ikke er så kostbar og se om du liker muligheten til deilig velvære hjemme. Så kan du eventuelt kjøpe en dyrere stol senere hvis du ønsker deg en annen modell. Hvis du allerede vet hva du ønsker deg av en stol, og du har gjort deg noen erfaringer, er det likevel greit å vite at du ikke betaler mer for den gode kvaliteten, samt at du i tillegg får alt du ønsker deg av funksjoner uten å ende opp med tom lommebok. I tillegg er det greit å velge en stol som er enkel å rengjøre og som er laget i et materiale som er behagelig mot kroppen.

God service

massasjetstol stue grå
Massasjestol i stoff med et flott utseende. / Importpris.no

Sørg for at stolen du bestiller kommer levert på døren din hjemme. Fra du bestiller til du har varen levert bør det ta kun noen dager. Da slipper du å vente i ukesvis før du får den nye investeringen hjem til deg. Noen kvier seg for å handle større ting på nett, men det er ingen problem med netthandel så lenge de du handler av har god service. Du kan finne ut mye ved å sjekke nettbutikkene før du handler. Les gjerne andres erfaringer og anmeldelser som er skrevet på nett før du bestemmer deg. Importpris.no har hatt fornøyde kunder i en årrekke og setter sin ære i å ha god og rask kundservice. Med egen avdeling som kun tar seg av kundepsørsmål får du alltid raskt hjelp hvis du skulle ha noen spørsmål.

Deilig luksus i eget hjem

brun massasjestol
Nyt en avslappende stund i egt hjem. / Importpris.no

Massasje hjelper til med å løsne opp ømme muskler og har god effekt på lindring av smerter og stress i kroppen. Visste du at hvis du senker stress nivået i kroppen sover du også bedre. En massasjestol kan faktisk vise seg å være den beste investeringen du har gjort. Du slipper å bruke tid og penger på å oppsøke velvære salonger, men du har også alltid tilgang til en deilig massasjestund når du har en slik stol tilgjengelig hjemme. Unn deg en massasjestol, du kommer ikke til å angre, og du fortjener det garantert.

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker

Sponsede artikler

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...

Elsker du å sy? Slik velger du den perfekte Symaskinen

Redsign og egenproduksjon har fått en voldsom oppsving de siste årene, og enda mer nå når vi er mer hjemme enn noen gang. Det...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Dette bør du vite når du skal velge lister til boligen din

Når du renoverer, pusser opp eller bygger nytt er det enormt mange valg du må ta underveis, et av valgene er å velge lister....

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik kvitter du deg med skjeggkre

Skjeggkre og sølvkre er faktisk ikke de samme krypene selv om man skulle tro det. Skjeggkre er større og har lengre haletråder. I tillegg...

Slik velger du den perfekte Komfyren

Hvis du er glad i å tilbringe tid på kjøkkenet med å lage god mat er en god komfyr alfa omega. En komfyr skal...

Slik oppdager du Veggedyr!

Veggedyr er kryp du ikke har lyst til å få inn i hjemmet ditt. De er vanskelige å oppdage og enda vanskeligere å bli...

Slik velger du den perfekte Massasjestolen

Etter en slitsom arbeidsdag, en tøff treningsøkt eller bare etter en helt vanlig hverdag, passer det perfekt å komme hjem til en pleiende massasjestol....

Slik får du Drømmebadet med Badekar

Det er lite som slår følelsen av å kunne komme hjem etter en lang arbeidsdag og la deg synke ned i et godt og...
Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker