Til urtedressing:

  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss sitron
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss estragon, fint hakket
  • 1 ss persille, fint hakket
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Bruk en gaffel og stikk mange hull gjennom kotelettene.
  2. Bland ingrediensene til marinaden ved å blande sammen 1 fedd hvitløk, 3 ss rapsolje og salt og pepper.
  3. Bland marinaden sammen med kotelettene i en pose og la det hvile et par timer.
  4. Bland sammen ingrediensene til urtedressingen.
  5. Skjær eplene i tynne strimler. Ha litt av urteoljen over salaten.
  6. Stek kotelettene på direkte varme i 3-4 minutter på hver side til de er gylne, la dem hvile noen minutter før servering.

Server de ferdig grillede kotelettene med deilig eplesalat og urtedressing.

Torsdag: Gryte med aubergine og linser