10 hus du ikke orker å pusse opp!

10 hus du ikke orker å pusse opp!

Muligheter for et billig hus?

De er forlatte, de er tomme og det er mange av dem, med lite potensiale for renovering, eller har de det? Det er en stor jobb å renovere et hus. Har du pusset opp ett rom så vet du allerede hvor mye kaos det kan bli av det. Og det er kun ett rom, hvordan ville det være å renovere et helt hus? Et hus som i tillegg har stått tomt en mannsalder. Vi har samlet 10 hus du aldri i verden hadde orket å renovere.

Vakkert Herskapshus

På fasinerende vis er dette forlatte huset skremmende vakkert. Det er ikke vanskelig å forestille seg hvordan dette slottet må ha sett ut i sin tid. Her hadde du vært nødt til å investere enorme mengder tid og penger for å få det tilbake til sin fortjente prakt. Spørsmålet er vel om det hadde verdt vell verdt strevet eller om det rett og slett gjør seg best som det står.

Skummelt hus2

Valgets kval

Hva skjedde her egentlig? Mursteiner i vinduene har vel ikke den største funksjonen, annet enn å kanskje sørge for at noen ikke kunne komme seg ut. Vi kan levende forestille oss hvordan denne renoveringen ville gått for seg. Har hadde man vel egentlig fryktet å flytte på så mye som en kvist. Definitivt best å la stå.

skummlet hus 9

Kunne det vært håp?

Ved første øyekast kan det se ut som et hus som kun hadde hatt behov for en liten kvikk-fix, støpt i mur med dører og vinduer i treverk. Men ser du nærmere etter er huset fylt av sprekker og sår som stikker lengre ned enn bare overflaten. Et feilskjær her og du er dekket av stein og murpuss, lykke til !

Skummelt hus 8

Mulig Potensiale?

Vi er ganske sikre på tålmodigheten din hadde blitt satt på en seriøs prøve her. I iveren etter å skaffe seg en «fixer-upper » som på tv, er sannsynligheten stor for at du hadde gått tom for både penger og tid.

Skummelt hus 1

Hva med bilen kanskje?

Her er det ikke mye igjen å redde ser det ut til, men bilen derimot, den hadde vi tatt med oss i en rasende fart og gitt nytt liv.

Skummelt hus 3

Huset i skogen

Her får du mer å fikse enn kun et hus. Bare tanken på hva som kan befinne seg i og rundt dette huset er nok til å kjenne arbeidslysten svinne hen. Det hadde tatt en evighet bare å få orden på tomten, også skulle du begynt på huset. Nei, både huset og tomten burde få seg en runde med en gravemaskin. Jevn det med jorden og begynn på nytt!

Skummelt hus 5

Alt eller ingenting

Her er det noen som ikke riktig har klart å bestemme seg. Skal det være en enebolig? skal det være små hus eller store hus? Det ser hvertfall ut som om det er blitt bestemt at ingen skal bruke det, og det forstår vi godt, på alle måter.

skummelt hus 6

Aldri i verden

Du skjønner du har et problem hvis du må luke inne i huset, så glad i blomster er vi ikke. I hvilken ende skulle man ha begynt for å renovere dette? Du hadde hatt ren flaks om ikke hele grunnmuren hadde kommet deg i møte.

skummelt hus 10

Ikke om det var gratis!

Nei, det hadde ikke hjulpet å bare gitt det et lite malingsstrøk. Det skjer mer med det huset her enn kun fargevalget. En liten sprosse på sideveggen som sitter fast i vinduet på fremsiden, helt normalt. Her hadde til og med Sinnasnekkeren kastet inn håndkle.

Frysninger på hele kroppen!

Hva skal man kalle dette? Boenheter? Leiligheter eller Hus? Det er et helt område som er forfallent og vi hadde hatt store problemer med å bare ta en spasertur her, langt mindre renovere det. Det er bare å innse at noen hus ikke reddes .

Skummelt hus 14

Det er nok av forfallende og glemte hus rundt forbi og de kan være fasinerende nok i seg selv. Og det er nok mange som hadde sett det som en enkel løsning å kjøpe et slitent og forfallent hus for så å pusse det opp og kommer riktig så godt ut av det. Men alle hus er ikke verdt å redde, virkelig ikke.

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...