Elsker du å lage mat? Da bør du følge disse kontoene på Instagram

Elsker du å lage mat? Da bør du følge disse kontoene på Instagram

Er du, som meg, lidenskapelig opptatt av mat? Da bør du virkelig følge disse kontoene på Instagram. Liker du å svinge deg på kjøkkenet er det godt å få litt inspirasjon av og til. Det hender vi går tomme for idéer, eller vi rett og slett trenger å få litt påfyll. Da kan andres kreative idéer være med på å vekke litt ekstra engasjement til live i oss selv. Vi har funnet 10 fantastiske kontoer på Instagram som er verdt en ekstra kikk.

Instagram er et bildedelingsforum hvor vi kan dele bilder av alt som skjer i hverdagen vår. Alt fra hva håndarbeid til mat vises frem i så lekre rammer at vi bobler over av idéer og inspirasjon når bildene dukker opp.

Mat fra kua

Her får du lekre bilder og masse inspirasjon til enkel og god matlaging. Følger du Mat fra kua vil du lære deg å utnytte maten du kjøper, og samtidig redusere matsvinnet. Du vil også ende opp med noen fantastiske retter som du kan glede deg selv og andre med.

Hannas bageri

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hanna Rydström Noring (@hannasbageri)

Vi elsker søtsaker og når vi kommer over en side som Hannasbageri, da løper tennene i vann. Hun har ekstremt delikate bilder og deler oppskriftene sine både her og der, til glede for både deg og meg.

Fridas mat

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av FRIDA (’s mat)??‍? (@friidasmat)

Sunn mat behøver aldeles ikke være kjedelig noe Frida til stadighet viser frem med lekre bilder som får munnen til å løpe i vann.

Hjerte for mat

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av @hjerte.for.mat

Vi sier som Hjerte for mat sier «mat skal spises, ikke kastes». Vi kunne ikke være mer enige, og vi elsker gode mattips.

Matminner

Her kommer du inn i en fantastisk verden av deilige matretter. Du kommer garantert til å bli fristet. Matminner er opptatt av god og enkel mat, med fristende bakst og deilige kaker.

Digge oppskrifter

Denne kontoen har akkurat det den lover, Digge oppskrifter. Som dette hassel-back brødet f.eks. Eier av kontoen er Jenny fra Arendal som digger mat, og som deler både oppskriftene med deg, samt inspirerer deg.

Middag om 30

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av MIDDAG OM 30 (@middag_om30)

Denne kontoen er perfekt for deg som elsker god mat, men som alltid har litt dårlig tid. Her får du nye ukemenyer hver uke og masse inspirasjon til deilige middager i en travel hverdag.

Søstrenes Oppskrifter

To søstre som deler sin matglede med utrolig fristende bilder, og ikke minst, fantastisk smakfulle oppskrifter.

Spis deg bedre

Det finnes utrolig mange deilige matretter uten kjøtt, og hos spis deg bedre får du mange gode idéer og oppskrifter.

Sunne Snacks

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sunne oppskrifter (@sunnesnacks)

Har du behov for å dempe søtsuget, men likevel føle at du koser deg? Da bør du ta en kikk på kontoen til Sunne snacs. Her får du flust av oppskrifter og idéer til å spise godt samtidig som du lett klarer å hoppe over posen med potetgull som kanskje frister litt ekstra noen dager.

 

Lykke til med matlagingen fremover. Nå får du hvertfall nok av nye idéer til hva du kan lage, og kose deg med. Nå er resten opp til deg:)

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...