Elsker du å lage mat? Da bør du følge disse kontoene på Instagram

Elsker du å lage mat? Da bør du følge disse kontoene på Instagram

Er du, som meg, lidenskapelig opptatt av mat? Da bør du virkelig følge disse kontoene på Instagram. Liker du å svinge deg på kjøkkenet er det godt å få litt inspirasjon av og til. Det hender vi går tomme for idéer, eller vi rett og slett trenger å få litt påfyll. Da kan andres kreative idéer være med på å vekke litt ekstra engasjement til live i oss selv. Vi har funnet 10 fantastiske kontoer på Instagram som er verdt en ekstra kikk.

Instagram er et bildedelingsforum hvor vi kan dele bilder av alt som skjer i hverdagen vår. Alt fra hva håndarbeid til mat vises frem i så lekre rammer at vi bobler over av idéer og inspirasjon når bildene dukker opp.

Mat fra kua

Her får du lekre bilder og masse inspirasjon til enkel og god matlaging. Følger du Mat fra kua vil du lære deg å utnytte maten du kjøper, og samtidig redusere matsvinnet. Du vil også ende opp med noen fantastiske retter som du kan glede deg selv og andre med.

Hannas bageri

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hanna Rydström Noring (@hannasbageri)

Vi elsker søtsaker og når vi kommer over en side som Hannasbageri, da løper tennene i vann. Hun har ekstremt delikate bilder og deler oppskriftene sine både her og der, til glede for både deg og meg.

Fridas mat

Sunn mat behøver aldeles ikke være kjedelig noe Frida til stadighet viser frem med lekre bilder som får munnen til å løpe i vann.

Hjerte for mat

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av @hjerte.for.mat

Vi sier som Hjerte for mat sier «mat skal spises, ikke kastes». Vi kunne ikke være mer enige, og vi elsker gode mattips.

Matminner

Her kommer du inn i en fantastisk verden av deilige matretter. Du kommer garantert til å bli fristet. Matminner er opptatt av god og enkel mat, med fristende bakst og deilige kaker.

Digge oppskrifter

Denne kontoen har akkurat det den lover, Digge oppskrifter. Som dette hassel-back brødet f.eks. Eier av kontoen er Jenny fra Arendal som digger mat, og som deler både oppskriftene med deg, samt inspirerer deg.

Middag om 30

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av MIDDAG OM 30 (@middag_om30)

Denne kontoen er perfekt for deg som elsker god mat, men som alltid har litt dårlig tid. Her får du nye ukemenyer hver uke og masse inspirasjon til deilige middager i en travel hverdag.

Søstrenes Oppskrifter

To søstre som deler sin matglede med utrolig fristende bilder, og ikke minst, fantastisk smakfulle oppskrifter.

Spis deg bedre

Det finnes utrolig mange deilige matretter uten kjøtt, og hos spis deg bedre får du mange gode idéer og oppskrifter.

Sunne Snacks

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sunne oppskrifter (@sunnesnacks)

Har du behov for å dempe søtsuget, men likevel føle at du koser deg? Da bør du ta en kikk på kontoen til Sunne snacs. Her får du flust av oppskrifter og idéer til å spise godt samtidig som du lett klarer å hoppe over posen med potetgull som kanskje frister litt ekstra noen dager.

 

Lykke til med matlagingen fremover. Nå får du hvertfall nok av nye idéer til hva du kan lage, og kose deg med. Nå er resten opp til deg:)

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker

Sponsede artikler

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...

Elsker du å sy? Slik velger du den perfekte Symaskinen

Redsign og egenproduksjon har fått en voldsom oppsving de siste årene, og enda mer nå når vi er mer hjemme enn noen gang. Det...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Dette bør du vite når du skal velge lister til boligen din

Når du renoverer, pusser opp eller bygger nytt er det enormt mange valg du må ta underveis, et av valgene er å velge lister....

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik kvitter du deg med skjeggkre

Skjeggkre og sølvkre er faktisk ikke de samme krypene selv om man skulle tro det. Skjeggkre er større og har lengre haletråder. I tillegg...

Slik velger du den perfekte Komfyren

Hvis du er glad i å tilbringe tid på kjøkkenet med å lage god mat er en god komfyr alfa omega. En komfyr skal...

Slik oppdager du Veggedyr!

Veggedyr er kryp du ikke har lyst til å få inn i hjemmet ditt. De er vanskelige å oppdage og enda vanskeligere å bli...

Slik velger du den perfekte Massasjestolen

Etter en slitsom arbeidsdag, en tøff treningsøkt eller bare etter en helt vanlig hverdag, passer det perfekt å komme hjem til en pleiende massasjestol....

Slik får du Drømmebadet med Badekar

Det er lite som slår følelsen av å kunne komme hjem etter en lang arbeidsdag og la deg synke ned i et godt og...
Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker