interiørguiden

Gode tips og råd til kjøp av interiør

soveromsinteriør

Å finne det rette interiøret til hjemmet ditt behøver ikke være et strev. Med flotte nettbutikker som holder fokus på både trender og bærekraftig produksjon er du garantert å finne noe du liker. Med det rette interiøret og med riktig innredning forvandler du boligen din til akkurat ditt hjem. Vi har funnet 20 interiørbutikker på nett som vil gi deg inspirasjon til å finne stilen du er ute etter. Vil du ha den skandinaviske stilen eller er glitter og stas mer deg? Her finner du noe for enhver stil og smak.

Å handle interiør på nett er perfekt for deg som liker å la deg inspirer og som liker å ha enkel tilgang til alle nyheter og trender. Når du handler interiør på nett kan du handle akkurat når det passer deg uansett hvor du oppholder deg.

Trivsel i eget hjem

interiør til stuen

Det er viktig å trives i eget hjem og er det noe vi har lært gjennom pandemien er det akkurat det, samt fordelen med netthandel. I en periode hvor vi ikke kunne bevege oss like mye ute ble netthandelen viktigere enn noen gang. Det samme gjaldt for behovet for å kunne fornye deler av hjemmet når det passet hver enkelt av oss.

Nye trender og stilarter

Når du handler interiør på nett finner du alle de stilartene du liker. Her finner du alt fra det moderne og trendy til friske farger og fransk landstil. Bruk også gjerne sosiale medier til å la deg inspirere til å både utforske og fornye stilen din.

Bytt ut interiøret når det passer deg

velge farge på interiør
Det kan være lurt å finne frem et fargekart før man handler, slik at en er sikker på at ting passer godt sammen.

Å endre på interiøret i hjemmet ditt gjør at boligen din plutselig fremstår som ny. Du kan bytte ut enkelte elementer i takt med sesongens trender og farger. Kjøpe nye lys, pledd og puter og du vil få en helt ny følelse med en gang. Pynt gjerne med noen lettstelte planter i tillegg. Med en ny blomsterpotte som matcher resten av interiøret blir også plantene dine en del av den unike stilen hjemme hos deg.

Finn din unike stil

På nett finner du alltid lekre og flotte interiørartikler som tar hjemmet ditt til nye høyder hver gang. Det er nok av stiler å velge mellom og vil du være litt vågal kan du blande stilarter for maks effekt.

Flere nettbutikker har satt sammen flere idéer til hvordan du kan fornye hjemmet ditt med enkle og effektive endringer. Ofte er det ikke så veldig mye som skal til.

Kort leveringsstid

Mange interiørbutikker på nett har kort leveringstid og ofte får du varene du har bestilt levert rett på døren.

Om du skulle få levert en vare som ikke svarer til forventingene kan du trygt og enkelt bytte varen og få ny vare eller du kan få pengene igjen.

Betalingsutsettelse

Mange interiørbutikker på nett har også betalingsalternativer hvor du kan både utsette betalingen eller betale litt og litt. Dette er ekstra praktisk hvis det er noen dager til lønning og hvis du gjerne vil se på varene før du betaler for dem. I tillegg så kan du betale med både kort og vipps, dette er litt forskjellig fra butikk til butikk.

Stort og variert utvalg

Av interiør på nett kan du finne alt fra tepper og småmøbler til vaser og lysestaker. Mulighetene og utvalget er nesten uendelig. Er du en av dem som liker det litt spesielle og unike kan du glede deg over at butikkene er kun noen få tastetrykk unna.

Du kan også handle både møbler og annet du trenger til hjemme ditt på nett. Husk å ta mål før du bestiller og ring gjerne kundeservice hvis du trenger litt ekstra hjelp og rådgivning.

Kjøpe gaver

I tillegg til å fornye hjemmet ditt jevnlig er butikker på nett perfekte når du skal handle gaver. Få venner og familie til å sende deg en gaveliste fra de ulike butikkene på nett og du kan planlegge hvem som skal få hva. Dette er mye enklere enn å løpe rundt fra butikk til butikk for å finne den perfekte gaven til noen du er glad i. Mange nettbutikker har også gode forslag til gaver som passer perfekt til noen du er glad og minst til julekalenderen. Dette forenkler jobben for deg og du kan unnagjøre gavene i en fei.

Handle trygt

Når du handler på nett er det greit å sørge for at du handler fra kjente og trygge butikker. Alle nettbutikkene i vår guide er anerkjente interiørbutikker på nett med lang fartstid og gode preferanser. Nettbutikkene er godt kjent i Norge og følger alle reglene som følger salg fra disse.

Gode priser og tilbud

Er du flink til å følge med på de ulike butikkene vil du ofte være heldig å komme over gode tilbud og salg. Mange nettbutikker vet også å ta vare på sine faste og trofaste kunder og sender titt og ofte kampanjekoder på mail som du kan bruke når du handler hos de ulike butikkene neste gang.

Husk at mange av butikkene på nett har gratis eller redusert frakt når du handler for et gitt beløp. Sørg gjerne for at du får varene levert på døren så slipper du å stresse avgårde til posten hver gang det kommer en pakke.

Gode nettbutikker

Når du skal handle til hjemmet ditt på nett er det en fordel å handle fra butikker som har gode bilder slik at du får et godt inntrykk av varene du kjøper, samt rask levering og god kundeservice.

Alle interiørbutikkene på nett fylles opp med nyheter flere ganger i året og du kan sørge for å få  med deg de nyeste trendene hver gang og gjøre hjemmet ditt helt spesielt.

Lykke til og gled deg til handelen. 

 

 

 

 

Mer inspirasjon

Mass Design

Hos Mass Design finner du interiør detaljer du ikke finner over alt. Mass Design har alt fra vakre statement detaljer til spiselige gaver. Trenger du det lille ekstra på hjemmekontoret eller ute på terassen vil du defintivt finne det her.

Nordic Nest

Hos Nordic Nest finner du interiør og skandinavisk design som hjelper deg å lage et hjemmekoselig hjem.

Kid

Er du på jakt etter nytt interiør til hjemmet? Hos Kid kan du velge blant et bredt utvalg lykter, lys, servietter, pynteputer, vaser, tepper og mye mer. Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris.

Lune hjem

Lune hjem tilbyr et stort utvalg av produkter innenfor møbler, belysning og interiør, med vekt på skandinavisk design. Lune hjem har en filosofi om å tilby kundene produkter som de skal kunne omgi seg med i mange år.

Skeidar

Skeidar har lang fartstid innenfor møbler og interiør. Med stort fokus på trender og detaljer er Skeidar et naturlig valg når hus og hjem står foran en stilendring.

Kremmerhuset

I Kremmerhuset elsker de interiør og følger nøye med på trender. Når du handler hos kremmerhuset finner du alltid produktene som passer perfekt for interiørentusiasten! De kjøper bevisst inn produkter som du kan mikse og matche med hverandre.

Miinto

Hos Miinto kan du kjøpe fantastisk interiør rett fra din egen stue.  Enten du foretrekker en ”shabby chic” stil, en renere skandinavisk stil, eller en annerledes eklektisk stil har Miinto akkurat det du ser etter.

Feel

Feel  har flotte interiørvarer til alle hjemmets rom. Figurer, dekor, malerier, telysholdere, lysestaker, duftpinner og duftlys er noe av det de tilbyr på nett og i butikk.

Ting

Ting er en norsk gave- og interiørkjede som inspirerer og gjør det enkelt å finne aktuelle design- og kvalitetsprodukter både til deg selv og andre. De ønsker rett og slett å tilføre litt mer glede i hverdagen ved å bidra til å skape unike hjem og gode opplevelser.

Love Norway

Hos oss finner du et bredt spekter av varer – alt til alle –  som markiser, interiør, klær til både voksen og barn, festdrakter, elektronikk, husholdningsartikler og mye mer!

Nordiske hjem

Nordiske Hjem – en nettbutikk som selger design og interiør som alle simpelthen elsker. Med trofaste kunder som handler igjen og igjen er de for mange et naturlig valg når nye rom trenger litt kjærlighet.

Hyttefeber

Hyttefeber tilbyr produkter fra noen av de eldste og kjæreste merkevarene vi har i Norge, og alt annet du trenger for å kose deg. Gjennom Hyttefeber.no skal det være enklere å få fatt i de gode produktene som både holder høy kvalitet, og god pris.

Verket Interiør

Verket Interiør finner du i et gammelt jernverk fra 1610, som ligger i idylliske omgivelser på handelsstedet Bærums Verk. Med fokus på skandinavisk design og interiør, vil du finne noe til alle rom i hjemmet eller på hytta.

Bohus

Hos Bohus finner du alt du trenger for å fornye hjemmet ditt. Etter mange års erfaring vet de nøyaktig hva du og dine ser etter.

Kalma

Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem. Med Kalma sitt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere, setter du enkelt  sammen din egen stil.

Olives

Hos Olives finner du interiør som vil gi hjemmet ditt den innbydende «looken» du er ute etter. Hos Olives finner du et stor og godt utvalg for å kunne gjøre de endringene du ønsker, sesong etter sesong.

Linea

Linea har en vakker nettbutikk som vil gi deg glede og inspirasjon til hjemmet ditt. Alt fra duker og puter til pyntegjenstander og sengetøy.

Ellos

På ellos.no finner du over 400 varemerker for den moderne kvinnen og hennes familie. Med deg i fokus og nært samarbeid med designere såvel som produsenter finner du garantert noe som passer for deg.

Landromantikk

Landlig romantikk fører interiør – Med fokus på «nostalgi, vintage/retro design og klassisk. Med bærekraftig tankegang og personlig sevice vil Landromatikk alltid hjelpe deg til å få den stilen du leter etter.

Hviit

Hos Hviit finner du de nyeste trendende fra populære designere. Hviit leverer alt fra servise til unike gjenstander som vil løfte hjemmet ditt til et helt nytt nivå.

På jakt etter nye møbler, les vår oversikt over møbel leverandører