møbelguiden

Jysk

JYSK er en internasjonal retailkjede som selger «alt til hjemmet». JYSK er eid av familien bak Lars Larsen Group. Grunnleggeren, Lars Larsen, er kjent i Danmark som landets ledende kjøpmann som alltid har «et godt tilbud».

Skeidar

Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som vi samarbeider tett med flere av landets fremste merkevarer på møbel, som bla Ekornes, Brunstad, Hjellegjerde, Hødnebø, Jensen, Wonderland og Svane. Vi er også eksklusiv forhandler av det verdenskjente danske designmerket BoConcept.

Trademax

Vår forretningsidé er å kunne tilby møbler til markedets beste priser, uten å kompromisse med kvaliteten. I vårt store sortiment finner du alt fra sofaer og senger til spisegrupper og oppbevaringsmøbler. Vi gjør vårt beste for at du skal kunne handle dine møbler online til fantastiske priser. Vi tilbyr også levering helt frem til døren.

A-Møbler

Fra Oslo til Vardø. Visste du at vi leverer til nesten hele landet? I vår store nettbutikk kan du velge blant et stort utvalg lagervarer, slik at du rask kan få varene hjem uansett hvor i landet du bor.

Slettvoll

Det hele startet i 1951 da Hans og Bergit Slettvoll etablerte en liten bedrift i hjemmet sitt på Stranda på Sunnmøre. Der produserte de flettede kurver, dukkevogner og småmøbler som ble fraktet med sykkel til rutebåten og videre ut i verden. Det ble en suksess og bedriften vokste raskt.

Fagmøbler

Se våre nyheter på fagmobler.no! Hos Fagmøbler har vi et stort utvalg av kvalitetsmøbler til en god pris. Gode kampanjepriser. Høy kvalitet. Stiler: Moderne og praktisk, Nordisk og naturlig, Elegant og klassisk, Fargerikt og sprekt.

Bohus

Våre 1300 dedikerte medarbeidere etterstreber daglig å leve etter våre verdier som er Fristende, Opptur og Troverdig. Bohus tilbyr et meget bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til meget gode priser.

Chilli

Chilli er en e-handel og butikkjede med fokus på møbler, sofaer, lenestoler, spisegrupper, senger, hagegrupper, innredningsdetaljer, med mer. Vi har eksistert siden 2002, og har solgt møbler på nettet og i våre 7 fysiske butikker i Sverige siden 2011.

 

interiørguiden

På jakt etter interiørbutikker? Se vår store guide her. 

Møblia

Vi har samlet dagens bestselgere og møbelfavoritter for ethvert hjem – i samme butikk. Vi har møbler i mange prisklasser og du skal føle at du gjør en god handel hos oss. Vi skal alltid bestrebe oss på å ha møbler litt utenom det som alle viser deg. Møblia skal være litt mer personlig og samtidig være i tiden. I tillegg skal det alltid lønne seg å handle hos en ikke kjedestyrt møbelbutikk – for deg!

Ellos

Ellos er en ledende e-handelsaktør for mote, hjem og skjønnhet i Norden. Varemerket Ellos er velkjent, og vi har ca 1,6 millioner aktive kunder. I nær relasjon med våre kunder streber vi kontinuerlig etter å utvikle og gi attraktive tilbud. På ellos.no finner du over 400 varemerker for den moderne kvinnen og hennes familie. For oss er kunden alltid i fokus.

Homeroom

Hos Homeroom tror vi på mangfold. Med visjonen om å skape markedets største utvalg innen interiør, vil vi gjøre det morsomt og enkelt for deg som kunde å finne det du leter etter – uansett hva det er.

Hugna

Hugna betyr glede og fornøyelse, og det er hva vi ønsker at våre kunder skal oppleve hos oss. Med et øye for nordisk design, tilbyr Hugna designmøbler av høy kvalitet. Vi ønsker å endre måten nordmenn handler møbler på nett og gjøre det til en positiv og effektiv prosess, med ærlige priser. Vår visjon er å gjøre møbler av høy kvalitet og fantastisk design, tilgjengelig for alle.

Møbel24

Vi vil være din foretrukne møbelbutikk. Vi har et stort utvalg av forskjellige kvalitetsmøbler til lave priser. Vi har et nytt møbel til deg, uansett hvilket rom du skal innrede. Utover å ha et stort utvalg av møbler kan vi også tilby møbler i mange designs.

Bolia

Kolleksjonen vår er inspirert av den levende naturen rundt oss. Årstidene, fargene og materialene. Alle fanget, skreddersydd og perfeksjonert for hånd og gjort om til vakre tidløse design. Håndverksdetaljer og enestående kvalitet i et fredelig univers av myke farger i jordtoner designet for å skape rolige, luksuriøse og vakre rom.

E-Møbler

Leter du etter en stor, myk sofa til stua, en hjørnesofa til flere personer, eller kanskje en kontinentalseng som støtter sunn søvn? Det kan ta flere timer å besøke møbelbutikker i byen, og valget vil ikke bli enklere da. Gode møbler på nettet er tilgjengelige innenfor rekkevidde – velg kategorien du er interessert i, bla gjennom tilbudet med noen få klikk.

Jotex

I 1997 åpnet den første hjemmesiden, og vi sier ”ha det bra” til postordre. Det viser seg å være et smart trekk. Jotex’ fundament hviler på personlig kontakt, enkelhet og prisgunstige produkter, og det er noe som fungerer ekstra bra på nettet. Den nære kontakten med deg som kunde er noe som inspirerer oss til kontinuerlig utvikling.

Lunehjem

Lunehjem.no åpnet som nettbutikk i oktober 2005. Vi var blant de første som åpnet nettbutikk i Norge innenfor interiør. Idag er vi en av de største. Vi har gjennom alle disse årene fått en unik erfaring i hvordan vi skal gi deg som kunde en god og trygg opplevelse ved å handle på nett. 

Furniturebox

Med stikkord som kvalitet, prisvennlighet og førsteklasses service vil Furniturebox være det selvfølgelige valget for møbelhandel på nettet. Vi tilbyr et stort, håndplukket sortiment som inneholder både utendørs- og innendørsmøbler basert på vår grunntanke om å tilby personlig og funksjonell innredning for hele hjemmet.

Kremmerhuset

Våre innkjøpere reiser ut i verden flere ganger i året, for å finne de mest spennende og inspirerende varene. Vi bestiller produktene i ønsket farge og utførelse, og kjøper dem direkte fra leverandørene. Dette gir oss et unikt vareutvalg med en rekke produkter du kun finner hos oss.

Home & Cottage

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk – et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way og living. Men selv om dette alltid ligger i bunn i vår sammensetning av sortiment, tilpasses uttrykket og er i kontinuerlig utvikling i forhold til gjeldende trend-bilder.