peisguiden

Å ha en peis enten hjemme eller på hytta er noe mange vet å sette pris på. Det er en del å ta hensyn til og tenke over når du enten skal bytte ut peisen din, eller installere en ny peis for første gang. Vi har samlet en rekke gode nettbutikker og leverandører med god fagkunnskap på ett sted slik at det blir enklere for deg å finne akkurat den leverandøren som passer for deg.

Proffpeis

Peisen er et naturlig samlingspunkt i hjemmet. Utover å gi varme er det viktig at den ser fresh og tidsriktig ut. For å se så mye av flammene som mulig har flere av våre leverandører peismodeller med innsyn fra flere sider. Husk at en peisovn installeres for mange år fremover i tid, så velg noe som passer både trendbildet, magefølelsen og din individuelle stil.

Nordpeis

Nordpeis er Norges største leverandør av peiser og har en betydelig markedsandel innen ovner og piper. Nordpeis er en fullsortiments leverandør av vedfyrt varme hvor design og kvalitet er en av deres fremste konkurransefordeler. Nordpeis jobber hele tiden med å være ledende innen utviklingen av nye peiser og vedovner.

Peisselskabet

Peisselskaet har et rikt utvalg av spennende ildsteder og piper. Her finner du varme det er lett å bli glad i. Om det skulle være ved, gass, elektrisk eller pellets du har lyst på? For huset, hytta eller leiligheten så finner du det her.
Lang og bred erfaring gir trygghet og masse glede. Vi har siden 1992 representert verdens ledende produsenter av ildsteder og piper.

RPV

RPV- Vi innreder med ild og tilbyr salg, service, installasjon og rådgivning av gasspeis, gassanlegg og gassforbrukende utstyr!

Dovrepeisen

Dovrepeisen verdens eldste peisprodusent – Helt siden 1933 har Dovre varmet det norske folk. Det startet med Dovrepeisen, som på rekordtid revolusjonerte hele peismarkedet.

Se vår oppvarmingsguide

Ser du etter varmepumpe eller panelovn? Finn flotte leverandører her. 

Ildstedbutikken

Ildstedbutikke brenner for deg og er deres mantra. Det kal være førende for alt de foretar oss. Hos dem står kunden i fokus, og deres oppgave er å gjøre deg som kunde fornøyd gjennom riktig og rask veiledning. De er også opptatt at du som kunde skal føle deg trygg når du handler i deres nettbutikk, og at dine rettigheter bevares gjennom hele kjøpsprosessen, og i etterkant.

Sivert Waagen

Sivert Waagen er din fagkjede til hus og hage. Med personlig service og dyktige medarbeidere er Sivert Waagen et naturlig valg.

Peisovnspesialisten

Peisovnspesialisten har satset utelukkende på kvalitets leverandører. De er kundeorienterte og skaper kundetilfredshet ved å tilby den beste service gjennom hele kjøpsprosessen.

Jøtul

Jøtul er en av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har vi kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 160 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kravstore kunder verden over.

Smart varme

Hos Smart Varme har vi bare én hovedoppgave – å gi deg som kunde den best tenkelige opplevelse, fra første kontakt på befaring eller i butikk, og fram til du sitter fornøyd foran en ny peis eller ovn, i din egen stue.

Contura

Det finnes ikke noe koseligere enn en varmende vedovn. Det vet alle vi som bor der det finnes høst, vinter og vår. Det er også en klok og moderne løsning som tar godt vare på både dine og naturens ressurser. Contura er for deg som verdsetter god design, smarte funksjoner og stor valgfrihet. Contura lager peisovner for deg som velger med hjertet og hjernen.

Rais

Peisinnsatser med et moderne og eksklusivt design fra RAIS. Gjennom Rais får du et varmt midtpunkt i hjemmet. En peisinnsats som er en effektiv og miljøriktig varmekilde med enkel design og som blir et hyggelig samlingspunkt

Faberpeis

Faber er en verdensledende produsent av gasspeis og elektrisk peis. Det kjente merket har i mer enn 175 år skapt moderne og effektive kvalitetspeiser, med eksklusivt design og et enestående flammebilde.

Norsk kleber

Ovner av massiv kleberstein fra Norsk Kleber er ikke bare en ovn, men et eksklusivt møbel tatt rett fra naturen. Hver kakkel i ovnen har forskjellig struktur og mønster, og ingen ovner blir helt like. Deres kleberstein er grå med lys struktur. 

Vestfold peis & pipe

Vestfold Peis & Pipe ble startet i  2007. Siden den tid har vi vokst og er idag 9 høyt kvalifiserte ansatte med lang erfaring innen varmebransjen. Vi legger vekt på kvalitet i alle ledd av arbeidet slik at du får det produktet eller tjenesten du har bestilt.

Stangeskovene

Stangeskovene hjelper deg i hele prosessen, fra du bestemmer deg til å skaffe deg nytt ildsted og til det står klart til bruk i hjemmet.  Å snakke med fagpersoner tidlig i prosessen kan spare deg for både tid og penger. Hos Stangeskovene kan du få nyttige råd tilpasset dine behov, din bosituasjon og ikke minst ditt budsjett.

Schiedel

Schiedel tilbyr løsninger som er både moderne, miljøvennlige og sikre. De tilbyr produkter som ivaretar sikkerheten og miljøet, slik at du kan kose seg med ilden uten bekymringer.

Focus

Focus har spennende design og et stort utvalg av modeller for deg som ønsker noe som er noe helt spesielt. Focus «hengepeiser» er svært godt egnet som skulpturelle varmemøbler med høy hyggeverdi. Focus har strenge krav til design og komposisjon.

Varmeshop

Ideen bak Varmeshop.no er å kunne tilby private og bedrifter et bredt sortiment av varer til bruk på vannbåren varmeanlegg.
Vi kan levere varer til en hyggelig pris takket være mange gode kontakter og lave driftsutgifter, så du som kunde får et bra produkt til en bra pris.

 

Tenderflame

Tenderflame leverer peiskos og varme uten pipe og uten røyk. Godt egnet for moderne  leiligheter og gir nok varme på sure og kalde dager. Enkel og montere og passer inn i ethvert hjem.