varmeguiden

Her i vårt langstrakte land kan vi ha oppleve å ha kalde vintre og kjølige somre, samt en varmebølge eller to. Med et varmeanlegg som i tillegg kan fungere som et coolinganlegg er du godt rustet til alle våre årstider. Vi har samlet de beste innenfor sitt felt på ett sted som står klare for å ta i mot deg og hjelpe deg med dine ønsker.

Elkjøp

Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk og har siden 1962 vokst og blitt mer enn 10 000 engasjerte mennesker over hele Norden. I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 140 butikker.

Daikin

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute.

Toshiba

Siden 1939 har Toshiba bidratt til å drive teknologien fremover. Ikke for teknologiens skyld, men for å gagne folk og samfunn.  Allerede på 50-tallet lanserte Toshiba den første airconditionen for boliger, og de har gjort banebrytende forskning på klimaanlegg siden. Det vises i dagens varmepumper.

Elektroimportøren

Du handler trygt hos oss. Vi er godkjent av Trygg E-handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg E-handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg E-handel merket. Du kan lese mer om Trygg E-handel og dine rettigheter som forbruker på www.tryggehandel.no.

Miba

Med en varmepumpe fra Mitsubishi Electric får du også en ypperlig airconditionløsning. Alle våre varmepumper har også kjølefunksjon. Varmepumpens innedel har også gode filterfunksjoner der filtrene renser lufta og bidrar til et bedre og sunnere inneklima. En luft/luft varmepumpe fungerer godt både i leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og på hytta.

Hitech Energy

Bergvarme er en jevn og pålitelig energikilde som egner seg svært godt til å bli utnyttet ved hjelp av en varmepumpe. Med bergvarme kan du dekke det meste av energibehovet i din bolig. Energien som du sparer, betaler ned investeringen i løpet av 8 til 12 år (i noen tilfeller enda raskere).

Kind Energi

Kind Energi siden 80-tallet utviklet gode tradisjoner med kulde og varmepumpeteknikk. Vi har dyktige NOVAP og F-Gass sertifiserte medarbeidere med lang og bred erfaring. Vårt firma leverer og monterer varmepumper fra norske offisielle importører. Kind Energi er autorisert service partner for Mitsubishi, Daikin, Panasonic, IVT og Toshiba.

Zave

Zave er et selskap som har eksistert siden 1988. Vi har jobbet lenge med varmepumper for privatkunder og bedrifter. I dag selger vi de fleste av markedets største varemerker, og vi har som strategi at vi skal være den prismessige utfordreren i varmepumpemarkedet. Vi vil vokse og lar derfor våre kunder få en gunstig pris. Det er vår strategi.

Skousen

Vi i Skousen har solgt hvitevarer i mer enn 60 år. Kunnskapen det gir oss bruker vi til å finne de helt riktige produktene til våre kunder. Hos oss kan du handle lokalt, hos kjøpmenn som er eksperter på det de selger. Du kan også handle online.

Power

Vi kaller butikkene våre POWER-butikker og de er fylt opp av ENGASJERTE medarbeidere, et GIGANTISK produktutvalg – og alltid OPPDATERTE nettpriser.  Prisroboten skanner markedet og oppdaterer prisene på nett og på digitale prisskilt i våre POWER-butikker. 

Panasonic

Alle Panasonic varmepumper er miljøvennlige og kommer med siste oppdaterte teknologi. Vår nyutviklet luftstyring gjør at varmen styres på en mer effektiv måte som igjen gir økt besparelse. Utformingen av Panasonic varmepumper gjør at luften blir blir fordelt over hele rommet.

Fujitsu

FJ Klima er Norges eneste offisielle distributør av Fujitsu varmepumper og klimaanlegg, og stolte over å representere Fujitsu General, Europas ledende merke innen klimaprodukter. Fujitsu er et merke som har høy kvalitet og driftssikkerhet og gir svært god energisparing. Våre produkter takler det spesielle klimaet vi har i Norge på en svært god måte.

Kinnan

Hvorfor velge Kinnan?
Vi er en av de største og eldste aktørene på det nordiske varmepumpemarkedet og et av de ledende selskapene i norden innen løsninger for energi- og innendørsklimat mot privatpersoner og næringsliv.

Telia

Styr varmen i huset ditt med Telia Smarthjem. Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Maxbo

Vi som jobber på Maxbo er opptatt av faget vårt. Det betyr at vi ikke bare er opptatt av at jobben blir gjort, men at den blir gjort smart, riktig og varig – godt gjort. Vi er leverandør og sparringspartner for proffmarkedet, men ønsker også å gi deg som privatperson inspirasjon og selvtillit til å gjøre jobben selv, gjennom kvalitetsprodukter, tips, råd og veiledning.

Jernia

Historien til Jernia går helt tilbake til 1951 da vi ble etablert som et innkjøpssamarbeid for å kunne tilby det norske folk det de trengte til hus og hjem. I dag er Jernia AS både et holding-, markedsføring og distribusjonsselskap for jernvare, verktøy, maling, grill, husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og interiør. 

Nobø

Nobøkonseptet er et økosystem for elektrisk varme utviklet for å gi deg full kontroll over ditt hjem. Våre velkjente panelovner, et bredt utvalg av gulvvarme, smarte termostater og tilbehør som Sense vinduskontakt jobber sammen for å spare strøm og penger uten å gå på kompromiss med komfort.

Telco

Telco Fabrikker AS ligger i Selbu kommune i Trøndalg, ca 35 km sør for Trondheim Lufthavn Værnes. Bedriften har helt siden starten i 1973 framstilt ovner av ekstruderte aluminiumsprofiler.

Komplett

Mill Steel kommer nå også med WiFi. Ovnen kobler seg direkte på WiFi-ruteren hjemme eller på hytta og du kan kontrollere ovnene med Millheat appen på din telefon. Du trenger kun å fortelle Millheat appen hvordan din normale hverdag ser ut, så vil den automatisk justere temperaturen for deg, slik at du får en enkel og stressfri hverdag.

Glen Dimplex

Vår verdiskaping er basert på høy kompetanse, motiverte medarbeidere, god kvalitet i alle prosesser og offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg.

Se vår peisguide

Ser du etter en ny og lekker peis? Ta en titt på vår peisguide for å få en oversikt over peisleverandører.