kjøkkenguiden

Går du med et ønske om å bytte kjøkken og synes det er vanskelig å finne akkurat ditt drømmekjøkken? Da kan vi hjelpe deg. Vi har satt sammen Den ultimate kjøkkenguiden for deg som enten ønsker deg nytt kjøkken, eller som har planer om å bytte kjøkken. Vi har funnet leverandører fra sør til nord som kan hjelpe deg med inspirasjon og gode råd på veien til ditt drømmekjøkken.

IKEA

Kjøkken for alle

Vi har den perfekte løsningen til plassen din, budsjettet ditt og smaken din, enten du liker det tradisjonelle, har sans for moderne minimalisme eller foretrekker noe midt imellom.

HTH KJØKKEN

Nytt kjøkken med wow- effekt

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow-effekt, som gjør en forskjell hver gang du bruker kjøkkenet, og som du vil elske å vise frem til gjestene dine.

AUBO

Kjøkkendrømmen

Hos AUBO finner du lett en kjøkkenløsning der alt går hånd i hånd, uten å måtte gjøre kompromisser mellom funksjonalitet, kvalitet og design.

Drømmekjøkkkenet

Hverdagskjøkken

Hos Drømmekjøkken snakker vi gjerne om Hver Dags Glede. For det er akkurat det vi mener at et bra kjøkken skal være – både nå og i fremtiden: en kilde til hverdagsglede.

Elkjøp

Kjøkken til en god pris

Epoq holder høy kvalitet, og kjøkkenet vil holde seg godt selv etter mange års bruk. Dette betyr at du kan kose deg med ditt nye kjøkken i mange år.

Kvik

Høy kvalitet over hele linja

Et kjøkken skal holde i mange år! Det setter store krav til kvaliteten. Produktene våre er produsert i Danmark, med kjærlighet til vakre og slitesterke materialer.

Sigdal

Husets knutepunkt

Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig. Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte – der øyeblikkene som teller skapes.

Norema

Det perfekte kjøkken

Norema ønsker å hjelpe deg på veien slik at prosessen med å velge kjøkken skal bli
så enkel som mulig. Drøm deg bort mens du leter etter det perfekte kjøkken. Du kan velge mellom sammensatte skap eller du kan gjøre litt av jobben selv.

Huseby

Kjøkken fra Huseby

Gjennom innovasjon, produktutvikling og høyteknologi har Huseby vokst fra snekkerverksted til industriell spisskompetansebedrift. Huseby bygger kjøkken på skikkelig møbelvis. For oss handler alt om lojaliteten til håndverksarven, kjærligheten til detaljene, forpliktelsen til kvaliteten og respekten for kunden.