soveromsguiden

Sover du bedre så får du det bedre, det er det ingen tvil om. Med bedre søvn blir du full av energi og klarer de lange dagene som liver krever av det. Å investere i en ny seng kan være en kostbar og lang prosess som kan ta mye tid. Vi sparer deg for en del av jobben med vår soveromsguide hvor du finner de beste leverandørene samlet på ett sted.

Jysk

Jysk er kjent for et stort utvalg og kompetanse innen nettopp kontinentalsenger, regulerbare senger, madrasser, dyner, puter, overmadrasser og sengetøy. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter, slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.

Coco Mat

Sover du godt, lever du lengre. Derfor er det lurt å investere i god søvn. Coco Mat bygger seng til deg og ditt behov, av rene naturmaterialer uten kjemikalier og uten metaller.

Wonderland

Vi bruker en tredel av livet vårt i sengen. Når du finner en seng som passer akkurat deg, vil du oppdage hva virkelig god søvn er – å våkne uthvilt og avslappet, full av ny energi. Wonderlandbeds hjelper deg på veien til den perfekte sengen.

Svane

Vi har alle ulike preferanser når det gjelder type seng og liggekomfort. Ønsker du å bruke sengen til å se på TV eller nettbrett, slik at du trenger en regulerbar seng? Eller kanskje du leter etter en madrass til å legge i sengen du allerede har? Svanehar ulike sengeløsninger tilpasset dine behov.

Madrasseksperten

Stort utvalg av senger og madrasser i alle varianter. Madrasseksperten leverer alle typer madrasser, i alle mål og spesialmål
I nettbutikken finner du produktene og prisene.

Norsk sengesenter

Med over 35 års erfaring med salg av senger kan Norsk Sengesenter hjelpe deg med å finne den perfekte natts søvn for akkurat deg. I tillegg til senger og madrasser har vi et bredt sortiment av sovesofa, soveromsmøbler, sengegavler, sengetøy, puter, dyner, laken, sengetepper,vannseng og alt annet som hører sovrommet til.

Bedre netter

Søvn er en vitenskap. Alle produktene til Bedre Netter er utviklet med dette i bakhodet slik at de med ro i sjelen kan garantere kundene nettopp Bedre Netter.

Duxiana

Duxiana er spesialbutikken for DUX senger og tilbehør. I mer enn 15 år har Duxiana veiledet sine kunder til å velge den rette DUX sengen. I tillegg gir de råd og veiledning til innredning av soverommet.

Jensen Senger

Er det på tide med en ny madrass? Jensen Senger representerer det fremste innen Skandinavisk design, og har gjort det siden 1947. Få en god natts søvn med en madrass fra Jensen. Deres unike teknologi sikrer den aller beste søvnopplevelsen.

A- Møbler

Trenger du møbler til ditt soverom? Er det ny seng du er på utkikk etter, eller trenger du møbler til oppbevaring? Kanskje du vil skape en hotellfølelse på soverommet hvor du kan trekke deg tilbake og slappe av? A-Møbler har et bredt utvalg av alle møbler du trenger for å skape ditt perfekte soverom

Homeroom

I gjennomsnitt bruker vi 26 år av livene våre på å sove – gjør dem så behagelige som mulig ved å investere i en luksuriøs seng og madrass fra Homeroom. De har et bredt utvalg av senger, madrasser, dagsenger og sengerammer i ulike farger

Bedtime

Bedtime sitt brede utvalg av senger består av høykvalitetsprodukter som dekker ulike behov. Her finner du kontinentalsenger, motoriserte senger, rammemadrasser, barnesenger, babysenger og skapsenger. Bedtime tilbyr en rekke gode produkter og deres mål er å finne den perfekte sengen til deg!

Bohus

Bohus kan skilte med et stort utvalg av madrasser og senger fra kjente leverandører, Her finner du madrasser som passer til alle behov, enten du er stor eller liten.

Skjærgaard

Skjærgaard produserer senger i norsk kvalitet og nordisk design. Med lange tradisjoner innenfor produktutvikling og produksjon av kvalitetsmøbler, og med materialer fra verdens ledende produsenter av fjærer, latex, skum og tekstiler, tilbyr de de beste sengene på markedet til de aller hyggeligste prisene.

Skeidar

Vi ønsker alle å sove godt, og det er faktisk flere ting vi kan gjøre for å passe på å få den dyrebare søvnen vi trenger. Sørg for at soverommet blir optimalt, med seng og madrass tilpasset deg og dine behov. Skeidar er Norges største på nettopp dette, og hjelper deg gjerne å gjøre en god investering i egen helse og livskvalitet.

Møbelringen

Sov godt i et balansert og avslappende soverom. Hos Møbelringen finner du senger av høy kvalitet. De har også alt av dekor og interiør til soverommet. Hva med et nytt nattbord, et mykt sengesett eller en god leselampe? Få et drømmesoverom som gir deg rom til å hente ny energi.

Borgen Møbler

O. Borgen var en håndverker og utførte arbeidet med topp kvalitet og god service. Disse verdiene formidlet han til sine medarbeidere, og det holdes fremdeles vedlike av generasjonen etter ham, den dag idag.

E-Møbler

En komfortabel og funksjonell seng er et grunnlag for en sunn søvn og et uunnværlig element på hvert soverom. Sengene i nettbutikken er tilgjengelige i forskjellige størrelser, utstyrt i praktiske kister og skuffer og skapt med tanke på høy estetikk av soverommets design, og de gir sjanse til å finne den perfekte løsningen til hver bolig.

Trademax

Seng for alle sengevaner. Noen er natteravner, en del er morgenpigge og andre liker å ligge lenge. Vi tilbringer en tredjedel av våre liv i sengen, så uansett hvordan du sover eller hvem du er, så fortjener du en ordentlig behagelig seng. Og det er akkurat hva du finner hos Trademax. 

Fagmøbler

En tredel av livet tilbringes til sengs, og det gjør sengen til det viktigste møbelet du kan investere i. Hele familien trenger god søvn, det være seg på soverommet, barnerommet, hybelen eller hytta. Uansett hva du er på jakt etter – sengeramme eller rammeseng, enkeltseng eller dobbeltseng, kontinentalseng eller regulerbar seng -så har Fagmøbler det du ser etter.

Se vår interiørguide

Leter du etter nytt og lekkert interiør? Se vår interiørguide