uteromsguiden

Etter flere måneder inne er det lite som gleder oss mer enn når vi endelig kan tilbringe mer tid ute. Deilige, varme og sene sommerkvelder trenger et koselig uterom. Vi har samlet et godt knippe med leverandører som har alt du trenger for å gjøre ditt uterom til den beste plassen fra tidlig vår til sene høsten. Vi har samlet alt på ett sted for å gjøre det så enkelt som mulig for deg, så kan du bruke tiden din på å bli inspirert og glede deg over den varme gode tiden.

Jysk

JYSK er en internasjonal retailkjede som selger «alt til hjemmet». JYSK er eid av familien bak Lars Larsen Group. Grunnleggeren, Lars Larsen, er kjent i Danmark som landets ledende kjøpmann som alltid har «et godt tilbud».

Oakland

Her finner du Norges største og beste utvalg av hagemøbler. Kvalitet og design til markedets beste pris. Utvalget med MERKEVARENE, NYHETENE og våre egne Oakland hagemøbler har gitt oss mange fornøyde kunder.

Trademax

Trademax har det bredeste tenkbare sortimentet av lekre loungemøbler, som kan heve stilfaktoren på hvilken altan som helst. Her kan du kjøpe stilrene, bekvemme og billige loungemøbler av kunstrotting til din balkong eller uteplass. 

Hageland

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 103 hagesentre. Hvert hagesenter har sin egen sjarm og ekspertise. Det som er felles for alle hagesentrene er gode kvalitetsvarer av planter, blomster, hagemøbler og andre hageprodukter.

Plantasjen

På Plantasjen brenner vi for planteriket og for å gjøre det tilgjengelig og enkelt for alle å fylle livet med planter. Drivkraften vår er å skape et unikt sortiment av planter og de løsningene som kreves for et grønnere liv.

Se vår bassengguide

Ser du etter nytt basseng eller boblebad? Se vår guide her. 

Mestergrønn

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 130 blomsterbutikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Mester Grønn ble etablert i Skien på Herkules Stormarked i 1983. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dette har vi gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet.

IKEA

Uansett hvilken uteplass du har, stor eller liten, balkong, uteplass eller terrasse, kan du finne møblene du trenger for å gjøre det til din egen spesielle fristed. Finn frem pledd og utendørsbelysning så kan du kose deg på uteplassen utover høsten. 

Dancover

Vi spesialiserer oss i designing og produksjon av telthaller, stålbygninger, arbeidstelt, båttelt, partytelt, handelstelt, selvoppslående telt, presenninger og containere – kort sagt oppfyller vi behov for alle mulige løsninger som bruker presenning. Vi selger alle våre produkter direkte til kunden og over et nett av autoriserte forhandlere i Europa.

Finedesign

Fine Design er en moderne og annerledes leverandør av unike hagemøbler og alt av tilbehør. Vi har spesialisert oss på innkjøp direkte fra produsent, helt uten fordyrende mellomledd. Dette gjør at vi kan levere et stort utvalg av rimelige utemøbler med god design og høy kvalitet – rett hjem til deg.

Slettvoll

Det hele startet i 1951 da Hans og Bergit Slettvoll etablerte en liten bedrift i hjemmet sitt på Stranda på Sunnmøre. Der produserte de flettede kurver, dukkevogner og småmøbler som ble fraktet med sykkel til rutebåten og videre ut i verden. Det ble en suksess og bedriften vokste raskt.

Fagmøbler

Etter en lang vinter er det på tide med en oppgradering av hagemøblene. Med hagemøbler og tilbehør fra vårt store utvalg, gjør du det fint på terrassen, i hagen eller på uteplassen. Her finner du alt i hagemøbler fra sofagrupper, hagesett, solstoler, parasoller og oppbevaringsmøbler.