12 Fantastiske Blinkskudd av Morsomme Dyr

12 Fantastiske Blinkskudd av Morsomme Dyr

Dyreverdenen er fascinerende og artig nok i seg selv, men i det øyeblikket man klarer å ta et skikkelig blinkskudd er de desto artigere. Det er ikke vanskelig å klare å forestille seg hva de tenker og samtidig fantasere rundt «situasjonen». Vi har funnet 12 fantastiske øyeblikk som vi virkelig ler godt av.

Et og annet blinkskudd av dyra kan være med å gjøre dagen et lite hakk bedre, for er det noe de fleste av oss liker så er det morsomme dyr.

Ikke vanskelig å gjette

morsomme dyr 1

Vi er ganske sikre på at skrikefuglen til høyre er en hunnfugl og at den demonstrative fuglen til høyre er en hannfugl som nok en gang ikke orker å høre etter. Noen som kjenner seg igjen?

Et lite kyss?

morsomme dyr 2

De er langhalset og flotte, og dette blinkskuddet kunne nesten ikke vært bedre. Vi er helt sikre på at den ønsker å gi deg et kyss. Eller kanskje den ser en annen super nice giraff.

Hey hey

morsomme dyr 3

En skikkelig søt skilpadde i et akvarium som slenger ut en liten «arm» til en koselig hilsen. Vi er helt overbevist om at den hilser med viten og vilje. Eller kansje det rett og slett er et rop om hjelp. Vi håper på det første.

Sid?

morsomme dyr 4

Har du sett istid? Da er du sikkert enig med oss om at denne karen er helt lik karakteren Sid. Med kulrunne øyne og tunga på snei ønsker den deg en god helg.

Æææææ

morsomme dyr 5

Noe skjer som vi ikke kan se. Han hvite smiler fra øre til øre, mens den andre virkelig har fått dagens sjokk. Fantastisk!

Lyrisk dans

morsomme dyr 6

Et fantastisk øyeblikk fanget på kamera. Med litt fantasi ser det ut som den enten driver med lyrisk dans eller står aktmodell.

Titt Tei

morsomme dyr 8

Akkurat slik er det hvis ungene har fått tak i telefonen din og leker med mobilkamera. En selfie i det skjulte, mest sannsynlig en snap. Det er hvertfall ikke tvil om at den er utrolig søt.

Jaha

morsomme dyr 9

Når rollene byttes om. Håper fotografen er den som blir tatt bilde av i det skjulte her. Tenker han blir overrasket der han ligger og venter på reven.

At det var?

morsomme dyr 10

Enhver hadde vel blitt ukomfortabel i en situasjon som dette? Stakkars pus, men blikket er absolutt priceless.

Yoga

morsomme dyr 12

Når du tar med hunden din på absolutt alt, og du ser den drive med yoga helt alene en tidlig morgen.

Våt som ei katte

morsomme dyr 13

Uttrykket «våt som ei katte » kommer virkelig til sin rett. Den ser ikke særlig fornøyd ut og det har den all grunn til ikke å være.

Smiiil

morsomme dyr 14

Du vet det er noe som ikke stemmer hvis du treffer denne karen bak kamera, men han ser absolutt ut som han tar jobben sin utrolig seriøst.

 

Da var det nok en helg og vi håper dere alle klarer dere fint i disse litt innestengte dagene. Husk å ta frem humoren og ikke la kun alvoret få lov til å regjere. Det finnes nok å le av der ute om vi bare ser godt nok etter.

 

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...