morsomme dyr hovedbilde

Dyreverdenen er fascinerende og artig nok i seg selv, men i det øyeblikket man klarer å ta et skikkelig blinkskudd er de desto artigere. Det er ikke vanskelig å klare å forestille seg hva de tenker og samtidig fantasere rundt «situasjonen». Vi har funnet 12 fantastiske øyeblikk som vi virkelig ler godt av.

Et og annet blinkskudd av dyra kan være med å gjøre dagen et lite hakk bedre, for er det noe de fleste av oss liker så er det morsomme dyr.

1Ikke vanskelig å gjette

morsomme dyr 1

Vi er ganske sikre på at skrikefuglen til høyre er en hunnfugl og at den demonstrative fuglen til høyre er en hannfugl som nok en gang ikke orker å høre etter. Noen som kjenner seg igjen?

2Et lite kyss?

morsomme dyr 2

De er langhalset og flotte, og dette blinkskuddet kunne nesten ikke vært bedre. Vi er helt sikre på at den ønsker å gi deg et kyss. Eller kanskje den ser en annen super nice giraff.

3Hey hey

morsomme dyr 3

En skikkelig søt skilpadde i et akvarium som slenger ut en liten «arm» til en koselig hilsen. Vi er helt overbevist om at den hilser med viten og vilje. Eller kansje det rett og slett er et rop om hjelp. Vi håper på det første.

4Sid?

morsomme dyr 4

Har du sett istid? Da er du sikkert enig med oss om at denne karen er helt lik karakteren Sid. Med kulrunne øyne og tunga på snei ønsker den deg en god helg.

5Æææææ

morsomme dyr 5

Noe skjer som vi ikke kan se. Han hvite smiler fra øre til øre, mens den andre virkelig har fått dagens sjokk. Fantastisk!

6Lyrisk dans

morsomme dyr 6

Et fantastisk øyeblikk fanget på kamera. Med litt fantasi ser det ut som den enten driver med lyrisk dans eller står aktmodell.

7Titt Tei

morsomme dyr 8

Akkurat slik er det hvis ungene har fått tak i telefonen din og leker med mobilkamera. En selfie i det skjulte, mest sannsynlig en snap. Det er hvertfall ikke tvil om at den er utrolig søt.

8Jaha

morsomme dyr 9

Når rollene byttes om. Håper fotografen er den som blir tatt bilde av i det skjulte her. Tenker han blir overrasket der han ligger og venter på reven.

9At det var?

morsomme dyr 10

Enhver hadde vel blitt ukomfortabel i en situasjon som dette? Stakkars pus, men blikket er absolutt priceless.

10Yoga

morsomme dyr 12

Når du tar med hunden din på absolutt alt, og du ser den drive med yoga helt alene en tidlig morgen.

11Våt som ei katte

morsomme dyr 13

Uttrykket «våt som ei katte » kommer virkelig til sin rett. Den ser ikke særlig fornøyd ut og det har den all grunn til ikke å være.

12Smiiil

morsomme dyr 14

Du vet det er noe som ikke stemmer hvis du treffer denne karen bak kamera, men han ser absolutt ut som han tar jobben sin utrolig seriøst.

 

Da var det nok en helg og vi håper dere alle klarer dere fint i disse litt innestengte dagene. Husk å ta frem humoren og ikke la kun alvoret få lov til å regjere. Det finnes nok å le av der ute om vi bare ser godt nok etter.

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker