12 Bakeresultater du garantert vil le av

12 Bakeresultater du garantert vil le av

Det sies at «selvgjort, er velgjort», men noen ganger er det greit å innse sin egen begrensning og sette jobben bort til fagfolk. Å bake en kake går stort sett greit for de fleste, men å lage kaker utformet som figurer kan fort by på noen utfordringer. I blant kan det rett og slett være like greit å lage helt vanlige muffins som pyntes med melis. Ta en kikk på disse 12 episke kakene hvor ingenting gikk helt etter planen.

Vell verdt forsøket!

Kake elsa
Elsa fra filmen Frost…

Det er virkelig gjort en jobb med denne kaken, og det er fullt mulig å forstå tanken bak, men det er ikke alltid resultatet blir som man forestilte seg. Det er langt fra det verste vi har sett, og øvelse gjør som kjent mester.

Kan du gjette det?

kake Thomas lokomotiv
Kan du se det?

Pippi har det kjente uttrykket » det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert». Når planen var å gjenskape Thomas lokomotivet kan vi med sikkerhet si at det hadde nok vært best med en kake fra den lokale bakeren.

Nei å nei

Kakemonster
Kakemonsteret

Stakkars kakemonsteret og stakkars barnet som har gledet seg til kakemonsterkaken. Og sist, men ikke minst, stakkars den som full av iver skulle stille opp med årets kake.

Forever in Love

Bryllupskake duer
Kanskje ikke drømmekaken til drømmedagen..

En drømmekake på drømmedagen? Det er både duer og glitter, men det ser ikke ut til å ha hjulpet stort på sluttresultatet.

Hva skjedde her?

kake pinnsvin
Nei å nei…

Denne kaken! Hva skal man si? De skulle lage et pinnsvin, men dette endte vel mer opp som en mutert utgave fra en sci-fi film fra 80-tallet.

De skal ha for forsøket

kake svampebob
Svampebob firkant…

Dette forsøket på å gjenskape Svampebob har nok tilført en god porsjon latter i selskapet. Med litt godvilje kan du se at det skal ligne på Svampebob, men noe dramatisk har skjedd, spesielt med øynene.

Mulig smaken var god

Kake panda
Skulle vært en Panda…

Det har vært veldig i tiden å lage muffins som skal se ut som forskjellige figurer. Dette forsøket skulle ende opp som en søt liten Panda, med deilige Oreo kjeks som tilbehør. Det  gikk ikke rette veien, men vi satser på at glasuren ble bra, og Oreo kjeks er Oreo kjeks.

Utenomjordisk glede

E T kake
E. T Phone Home…

Skulle denne kaken forestilt en mumie hadde ikke resultatet blitt så halvgalt, men som E.T er det ikke stort å si. Det beste med hele kaken er øynene.

Som et profilbilde

Kake snøhvit
Her skjedde det noe underveis…

Første tanke her er dagens facebook profiler. Til venstre er bildet vi deler av oss selv, og bildet til høyre viser hvordan vi egentlig ser ut.

Evig din?

Bryllupskake gul
Tanken var god…

Denne kaken ser virkelig ut som et skole prosjekt, og vi håper inderlig dette ikke var en gave fra den fremtidige svigermoren.

Det nærmer seg

Kake frost snømann
Snømannen fra Frost…

Resultatet er ikke til å gråte over, og hadde nok tilført en hel del humor i et selskap. Den ser litt vill og gal ut, samtidig kan du fint se at det skal forestille en snømann. Alt i alt så er den ikke så halvgal.

Ga de bare opp?

Kake lille havfruen
Faktisk talt ikke til å kjenne igjen…

Denne stakkarslige kaken ser ut til å være et resultat av å ha forsøkt gang på gang, hvor de ikke fikk det til, og endte til slutt opp med en rosa klovn. Sånn! Ferdig!

 

Vi beundrer alle som setter i gang med liv og lyst, ut i det store ukjente. Som å lage en kake til prinsen eller prinsessen. Det Googles og youtube`s, det piskes og røres, i timesvis på kjøkkenet. Fortsatt like optimistiske, og resultatet er så langt fra planen som det går ann å komme, men alle er like blide, og enda litt til.

Ble presset litt mindre og dagen litt bedre?. Alt trenger ikke å gå etter planen, men livet kan være gøy likevel.

Ønsker alle en strålende helg, vi trenger alle å le litt 🙂

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...