10 Byggetabber du ikke ønsker å oppleve!

10 Byggetabber du ikke ønsker å oppleve!

Tenk om dette skjedde deg!

Når vi pusser opp, eller bygger, vil vi gjerne at det skal bli pent og være skikkelig gjort. Innimellom er det også noen som gjerne vil gjøre endringer helt på egen hånd. Er du usikker, så sørg for å bruke skikkelige håndverkere og sjekk referanser. Vi har samlet noen byggetabber som vi håper aldri vil skje med deg.

Når dørkarmen er i veien

Det kan være vanskelig å tenke logisk iblandt, som når du skal sette på et dørhåndtak. Har du aldri gjort det før kan det være ekstra vanskelig, men det burde sveve en tanke eller to i det du skal til å montere dørhåndtaket. Dette er hvertfall et klassisk eksempel på hvor viktig det er å sjekke en ekstra gang før du tar frem drillen.

Byggetabbe dørhåndtak
Du hadde én jobb og den var visst ikke så enkel.

Nerver av stål…

Helt klart det rimeligste alternativet, men sikkerheten har de neppe tenkt på. Tenker med grøss og gru på hvordan dette vil gått en tidlig morgen, eller en sen kveld for den saks skyld. Vi vil anbefale denne huseieren å sende denne jobben ut på nytt anbud.

Byggetabbe garasje
Her bør du være stø på pedalen.

Føler det mangler noe her…

En fiffig løsning dette her, og de skal ha for utnyttelsen av rommet. Det er vel i utgangspunktet litt ugreit med åpen toalett løsning som i tillegg er plassert på kjøkkenet. Tror det hadde vært vanskelig å både spist og lånt toalettet i dette huset.

byggetabbe kjøkken
Mulig tanken var god.

Når du ber x-mannen om en tjeneste…

Her har det skjedd noe veldig spesielt. Lurer veldig på hva som skjedde i det øyeblikket håndverkeren tenkte at dette var en veldig god idé.

byggetabbe kran
For den som liker å kjenne at man lever.

Kreativ løsning…

Passer det ikke så skal det passe. Kan være en grei løsning for lufting samtidig som du alltid har litt tilsyn med toalettet.

byggetabbe toalett
Kreativiteten er det ikke noe i veien med.

Men på tegningen stod det?

Nydelig farge på huset og garasjedøren ser pen ut, men her må noen ha lest byggetegningen omtrent opp/ ned. Skulle like å se den bilen som kommer seg helskinnet inn og ut av denne plassen.

Byggetabbe garsjedør med trapp
Kanskje de har en spesiell type bil?

Bedre enn ingenting?

Det er ikke alle kreative løsninger ender like godt. Tenker elektrikere grøsser godt på ryggen av dette utfallet her. Vil tro det er med livet som innsats å gi strøm til hårføneren fra disse kontaktene.

byggetabbe stikk kontakt
Hva skal man si? Halvparten er bedre enn ingenting.

Vi tar det vi har…

Ofte kan det være greit å bruke noe vi allerede har, istedendfor å kjøpe nytt hver gang. Her tror jeg de fleste hadde satt foten ned og investert i et litt mindre blandebatteri. Skulle likt å vaske hendene i denne vasken, det hadde nok vært en fuktig opplevelse.

byggetabbe kran2
Det var muligens forsøket verdt.

Vi har ikke ord…

De har tatt seg bryet med å ta ut tegelstenene for å få inn et lite vindu, men hvor lenge dette vil holde er nok en annen sak. Hadde defintivt ikke stukket hodet ut her med det første.

Byggetabbe vindu
Det var da enda godt de fikk satt inn et vindu.

Se det ja…

Mulig det er lov å klage litt her. Ikke bare mangler det en liten dør ut til verandaen, men den er montert feil på veggen i tillegg. Dette er utrolig godt gjort å klare å få til i utgangspunktet. Beviser nok en gang viktigheten av å bruke flinke fagfolk.

byggetabbe veranda
Dette er i grunnen veldig godt gjort.

Det er en grunn for at håndverkere kalles for fagfolk, og ofte er det lurt å bruke dem istedenfor å prøve selv.

Har du opplevd noen kreative byggeløsninger? Vi blir veldig glade hvis du vil dele dem med oss 🙂

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...