Det nærmer seg påsken og lite sier vel påske mer enn et skikkelig godt lammelår! Nå kan du vinne en fantastisk påskemiddag for hele 6 personer fra Adams Matkasse. Kassen kommer levert på døren til deg med fantastiske ingredienser som langtidsstekt lammelår, deilige og smakfulle fløtepoteter og honningglaserte grønnsaker.

Du trenger ikke engste deg for hvordan du skal lage påskemiddagen fra Adams Matkasse. Det følger med oppskrift i pakken, og mye er allerede gjort når pakken kommer på døren din.

Konkurranse

AMK_Påskekasse_630x400
Meld deg på og vær med i trekningen.

Vinn lammelårkassen fra Adams Matkasse. Kassen inneholder alt du trenger for å servere det perfekte påskemåltid til deg selv og de du er glad i. Et perfekt sammensatt måltid for 6 personer med smakfulle råvarer av beste kvalitet.

Alt du trenger å gjøre for å delta på konkurransen er å trykke på linken under og resigstrere deg så er du med i trekningen av lammelårkassen fra Adams Matkasse.

Lammelårkassen fra Adams Matkasse inneholder én påskemiddag for 6 personer og koster til vanlig 1099 kr. Kassen vil bli levert 28 eller 29 mars, i god tid før du skal servere påskemiddagen. I kassen finner du langtidsstekt lammelår, fløtegratinerte poteter, glaserte rotgrønnsaker, rødvinssaus, tyttebær og sennep. Kassen kommer levert på døren din, du trenger ikke bevege deg én meter.

Det er det som er så praktisk med Adams Matkasser i utganspunktet. Du får ferdige bestemte retter, med oppskrift, levert rett hjem til deg. Utrolig enkelt og praktisk. Da kan du gjøre noe annet enn å finne ut hva du skal ha til middag og mase rundt i butikken.

 

Hvis du er den heldige vinneren av lammelårkassen fra Adams Matkasse vil du bli kontaktet av kundeservice hos Adama Matkasse 19. mars og du vil få tildelt en unik kode som du skal bruke til å bestille lammelårkassen innen 23. mars.

Lykke til i konkurransen og kos deg med dine gjennom påsken. Trekk bena opp i sofaen og kjenn på at vi går lysere tider i møte, på flere måter.

Konkurransen er nå avsluttet!

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker