Å gå på butikken å handle inn matvarer for noen dager, eller kanskje også for en hel uke, krever en hel del tid av oss. I en travel hverdag føles det nydelig å kun behøve å konsentrere seg om melk, brød og pålegg og samtidig vite at alle middagene kommer levert på døren. I disse litt spesielle tider har det blitt mer populært enn noengang å få maten levert direkte på døren og vi har sett litt på hvordan det egentlig fungerer.

Det finnes flere tilbydere av matkasser der ute og vi har valgt å se litt nærmere på Adams Matkasse.

I samarbeid med Husglede, få 200 kr rabatt på 5 leveringer, totalt kr 1000, fra Adams Matkasse. Gjelder kun nye kunder.

Hent rabatten din her

Matkasse levert på døren

Sitter du med inntrykket av at du må være en gourmetkokk på kjøkkenet for å ha nytte av en matkasse? Det kan vi bekrefte at du overhodet ikke trenger å være. En matkasse inneholder alt du trenger for å diske opp fantastiske middager på et blunk, og det følger selvsagt med et lite oppskriftshefte som tar for seg alle middagene som skal lages gjennom uka.

1Hvor ofte får du matkasse?

Du kan bestemme helt selv hvor ofte du vil ha matkasse levert hjem til deg. Har du f.eks barn annenhver uke kan du legge inn bestillingene dine slik at det stemmer overens med når du har litt mer hektiske uker. Du kan også velge å ha levering hver uke hvis det passer bedre for deg. Nettsiden er enkle å bruke og du kan legge til, og trekke i fra leveringsuker slik at det fungerer best mulig for deg. Du kan også sette abonemanget ditt på pause hvis du f.eks skal på ferie.

Hent rabatten din her

2Hvor mange er dere?

Du bestemmer selv for mange personer du trenger matkasse til. Er det kun til deg, eller er dere flere i familien? Matkassene kommer ferdig oppmålt i riktige posjoner slik at det alltid er nok mat, samt at du slipper unødvendig matsvinn.

3Bestem innholdet i matkassen

Når du bestiller en matkasse så kan du velge mellom middager for tre dager eller for fem dager. I tillegg kan du velge mellom hele 30 forskjellige middager slik at du alltid får det du og dine liker best. Er du en av dem som liker kjøttfrie middager best finnes det matkasser for deg også.

4Ferske råvarer

Matkassene har imponerende innhold av ferske og gode råvarer og alle middagene er satt sammen slik at det aldri mangler på næringsrike retter.

Hent rabatten din her

5Når leveres matkassen?

Matkassene blir levert på døren din på søndager og mandager på forskjellige tider. Du kan selv velge hvilken dag og tid du ønsker leverering. Du får beskjed på telefonen din via SMS ca 30 minutter før de kommer med leveringen. Det kan være en idé å ha middag for mandagen klar i kjøleskapet siden det kan være litt usikkert når den ukeskassen blir levert.

Vi hadde en god opplevelse av å få alle middagene våre levert hjem på døren. Vi slapp stresset med å løpe på butikken, og vi slapp å bruke tid på å planlegge alle middagene for hele uken. Samtidig var det enkelt å gjøre endringer i leveringene hvis vi hadde behov for det. Når det kommer til pris så er ikke matkassene noe dyrere enn hvis du handler mat for hele uken på butikken. Alt i alt var dette tidsbesparende og vi fikk mange nye ideer til smakelige måltider.

Lykke til 😀

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker