Slik oppfyller du drømmen om et utendørs boblebad

Slik oppfyller du drømmen om et utendørs boblebad

Alle burde unne seg et utendørs Spabad!

Reve Elite kopi
Lekkert oppblåsbart boblebad i din egen hage.

I disse dager hvor vi kan se langt etter utenlandsferie burde du absolutt unne deg et utendørs spabad. Når du ikke kan komme deg ut i verden, så flytt verden hjem til deg !

Drømmen om et utendørs boblebad trenger ikke være så langt unna som du tror. Du kan få kjøpt boblebad som er store, og som må løftes på plass med heisekran, eller du kan kjøpe deg et oppblåsbart boblebad. Et oppblåsbart boblebad er utrolig greit. Det er ingen problemer når det skal plasseres. Boblebadet kommer i en eske som du pakker ut, deretter plasserer du boblebadet der du vil ha det. Ønsker du senere å flytte boblebadet, tømmer du det for vann, og flytter det dit du ønsker.

Et oppblåsbart boblebad føles som ren luksus, men til en forandring er det luksus som lommeboken tåler.

Det er noen vurderinger du må ta før du velger å kjøpe deg et utendørs boblebad. Vi har samlet noen råd og tips som kan være greie å ta med seg på veien.

Hva bør du tenke gjennom før du kjøper Utendørs Boblebad ?

Det er lite som slår følelsen av når du kan senke deg ned i et godt og varmt utendørs spa. Du kan selv velge om du vil at dysene som lager bobler skal stå på, eller være av. Det regulerer du enkelt selv. Ofte med en fjernkontroll, eller manuelt på displayet på strømføreren.

Camero kopi

Hvor stort boblebad trenger du

Mye avhenger litt av hvor stor plass du har til rådighet. Alle har ikke store hager eller terasser, derfor er det greit at det finnes boblebad i flere størrelser. Alt i fra boblebad med plass til 2 personer og opptil 6 personer.

Når plassmulighetene dine er avklart bør du tenke over hvor mange som kommer til å bruke spabadet ditt. Er dere en stor familie med flere barn, en mindre familie, eller er det kun til deg.

Finn ut hvor stor plass du tror du kommer til å føle deg komfortabel med. I et større boblebad kan man selvsagt være flere personer samtidig, og det er god plass for barna å boltre seg. Et boblebad for 2 personer kan være akkurat det du trenger hvis plassen ute er begrenset, og dere ikke er mange som skal bruke det samtidig. Barna er glade bare det er vann, deilig og varmt. Komforten er den samme uavhengig av størrelsen.

Kostnader

Pris er ofte avgjørende for det endelige valget vi tar. Noen ganger henger pris og kvalitet sammen, men ikke alltid. Med et oppblåsbart boblebad fra Mspa kan du være helt trygg på at prisen ikke går på bekostning av kvaliteten. De har mange flotte boblebad i mange ulike størrelser og prisklasser. Vel verdt å ta en kikk på.

Du tenker kanskje det er greit å kjøpe et mindre boblebad til å begynne med for å se om du liker det? Ofte kan det være en idé og kjøpe den modellen, og den størrelsen du ønsker deg, fra starten av.

Alle boblebad gir ekstra strømkostnader, men med jevn temperatur hele tiden så blir ikke strømforbruket så stort når temperaturen ute synker.

Du kan også finne ut hvor stort strømforbruket vil være der du kjøper boblebadet.

Hvor bør du plassere boblebadet ditt

Mono kopi

Ditt utendørs boblebad trenger et stabilt og slett underlag å stå på. I tillegg må det tåle vekten av boblebadet med vann og personer. Hvor mange kilo du må regne med at underlaget må tåle står beskrevet på de forskjellige modellene som er å få kjøpt.

Hvis det er mulig, bør du plassere boblebadet ditt i nærheten av en inngang til huset. Vi har mange kalde dager og kvelder i dette landet, og når du skal gå nydusjet ut i boblebadet ditt er det greit at det ikke er plassert langt unna selve huset.

Noen av oss bor tett på naboer og det kan være greit å skjerme seg litt for innsyn. I tillegg kan det være noe å tenke over at boblebadet går på strøm, og derfor passe på at lyden ikke sjenerer naboen for mye.

Hvis du har en utestue kan det hende du velger å plassere boblebadet ditt der. Du må selvfølgelig ikke ha uteplass med tak for å ha et boblebad, men det kan være praktisk f.eks gjennom vinteren med tanke på snø. Samtidig kommer du nærmere på selve naturopplevelsen med krystallklare vinterkvelder uten forstyrrende tak. Men tenk over det, og se hva som passer best for deg og dine.

Det er viktig at du også merker deg hvor vannet kommer til å gjøre av seg når boblebadet skal tømmes. Er du riktig uheldig kan du risikere at det havner i hagen til naboen.

Husk at Boblebadet trenger strøm, det bør derfor stå i nærheten av strømuttaket på huset ditt.

Det kan være vanskelig å klare å dekke alle ønskene til plassering opp mot der det må stå, f.eks på grunn av strømtilgang. Ikke mist motet av den grunn. Uansett hvor du velger å plassere det, kan det flyttes senere, og vannet, det er fortsatt deilig og varmt !

Hvilke egenskaper bør boblebadet ditt ha

Når du skal gå til anskaffelse av et boblebad så finn ut hvilke egenskaper du vil det skal ha. Hvis du har planer om å bruke det hele året så må du være sikker på at boblebadet du kjøper er laget for å tåle norske forhold, hele året.

Det må tåle store temperatursvingninger så det ikke bli utsatt for fryseskader eller at det får problemer med å holde en jevn temperatur.

Det bør være enkelt og sette opp og pakke ned. Ingenting er mer irriterende enn å kaste vekk en hel dag på en misvisende bruksanvisning. Heldigvis er dette et sjeldent problem i dag, men sjekk så du er sikker.

Det finnes mange modeller å velge i, og du kommer garantert til å finne det boblebadet som tiltaler deg estetisk. Nettsiden til Mspa er en god og oversiktelig side som viser de modellene de har, og hvordan de ser ut, ferdig satt opp.

Vedlikehold

Silver cloud kopi

Selv om det er et oppblåsbart boblebad er det viktig at du passer på det, og gjør nødvendig vedlikehold, som rengjøring. Når du fyller boblebadet ditt med vann bruker du hageslangen. De fleste har drikkevannskvalitet også på vannet i hageslangen. De aller fleste boblebad har integrert filter og rensefunksjon. Du sjekker vannets PH-verdi ved å putte små teststrips i vannet og leser av målingene på et skjema som følger med. Er det behov for justeringer så gjør du det med vannkjemi produktene. De fleste bytter vann fra hver fjerde til sjette uke.

Husk å dusje før og etter bruk. Dusjer du før du bader så bevarer du vannkvaliteten lengre.

Når du velger å kjøpe deg et oppblåsbart boblebad, så velg gjerne et boblebad som har muligheter for tilgang til reservedeler. Det betyr at du kan ha boblebadet ditt i lang tid, og bare bytte ut de komponenter som blir slitne.

Hvordan montere et utendørs boblebad

Å montere et oppblåsbart boblebad er såre enkelt. Du får boblebadet ditt levert på døren i en eske. Plasser boblebadet ditt i nærheten av et strømuttak , vent 5 til 10 minutter og boblebadet blåser seg opp av seg selv. Fyll boblebadet med vann fra hageslangen og vent 16 til 18 timer og du har nydelige 40 varmegrader du kan synke ned i.

Ta hensyn til

Hva må du ta hensyn til når du skal bruke et boblebad ? Har du høyt blodtrykk eller hjerteproblemer kan det være greit å sjekke med legen om du tåler høy varme over tid. Små barn og gravide bør ikke være lenge i boblebadet av gangen, ta noen pauser.

Fordeler med et utendørs boblebad

Det er mange fordeler med et utendørs boblebad. Den beste følelsen er nok følelsen av deilig luksus i egen hage.

  • Du kan bruke boblebadet ditt når du vil, hele året.
  • Du får det levert på døren, hjem til deg.
  • God hverdagsluksus for slitene muskler.
  • Du kan flytte det dit vil.
  • Du kan ta det med deg hvor du vil, på hytta f.eks.
  • Samlende for familien.
  • Stressreduserende.
  • Deilig massasje.
  • Avslapning og sjelero.

Det aller viktigste å tenke over når du vurderer et oppblåsbart boblebad er hva du får ut av det. Det er en koselig, avslappende og samlende aktivitet du kan gjøre sammen med familien din. Er du alene er det en vidunderlig måte å starte helgen på etter en lang uke på jobb. Du synker kroppen ned i velgjørere varme mens du sitter under stjerneklar himmel og lar tanker, stress og mas finne veien ut av et slitent sinn. Dette er garantert en investering du aldri vil angre på.

Lykke til, og kos deg , det har du fortjent !

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...