gresshoppe hovedbilde

Endelig helg og nå skal vi kose oss skikkelig, fordi det synes vi at vi har fortjent. Verden er fortsatt litt ustabil der ute og da er det om å gjøre å gjøre det så hyggelig vi kan hjemme. Det nærmer seg våren med stormskritt og vi har derfor funnet frem en drink som hyller den flotte gresshoppen. Drinken er kalt Gresshoppe drink og det er fordi drinken virkelig synger i munnen. Med deilig smak av mint og sjokolade, samt litt krem kommer du til å elske denne drinken.

Det er lite som er mer perfekt enn når drinken blir som en dessert å regne. Denne smakfulle saken får fargen turquise og minner virkelig om den gode årstiden vi har foran oss.

Slik lager du helgens fristelse

gresshopper
Grønn Gresshoppe drink med sjokolade

En grønn drink setter fart på helgen, og hvert fall når den serveres som en dessert med nypisket krem og sjokoladesaus. Lager du en deilig middag først vil dette bli den perfekte avslutningen. Husk å sette likøren i kjøleskapet slik at den er skikkelig god og kald før du skal tilberede herligheten.

Dette trenger du:

  • Créme de Mente
  • Créme de cacao
  • Sjokoladesaus
  • Nypisket krem
  • Isbiter

Slik gjør du:

  1. Finn frem en fint coctailglass som du har, eller et annet fint glass.
  2. Ha sjokoladesaus på innsiden av cocktail glasset. Hell i saus mens du snurrer glasset rundt.
  3. Ha 2 cl mint likør og 2 cl cacao likør i en shaker sammen med 2 ss nypisket krem og én håndfull med isbiter, rist godt. Sil drikken over i et cocktailglass. Har du ikke en shaker kan du bruke et glass med lokk, det gjør like god nytte som en shaker.
  4. Pynt med nypisket krem, og strøssel om du har.

En søt og deilig kremete drink i sprek turquise farge, da må helgen bli bra.

Du kan også lage denne drinken som en milkshake med vaniljeis. Ha alle ingrediensene i en blender, eller bruk en stavmikser. Bland i litt melk og bland alt godt. Her kan du også tilsette et par cl med vodka, da blir shaken litt sterkere.

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker