rosa drink hovedbilde

Det er fredag og endelig helg. Har du hjemmekontor merker du kanskje ikke så mye til det, men når helgen kommer kan du faktisk lukke døren til kontoret og gjøre noe hyggelig sammen med familien. Hva med å bruke helgen til å gjøre klart ute? Nå er det ikke lenge til vi kan nyte lange deilige dager ute i varmen, men før det så må alt gjøres klart. Ha noen hyggelige timer ute, også kan du servere denne fantastiske mocktailen når kvelden siger på.

En mocktail er en alkoholfri cocktail og kan varieres like mye som en cocktail. De fleste drinker kan gjøres alkoholfrie, men i blandt passer det godt med litt inspirasjon.

Slik lager du en frisk rosa mocktail

mocktail rosa
Du kan pynte mocktailen med det du liker best. Smaker godt og ser flott ut.

Denne fantastiske rosa mocktailen er laget med Fever Tree Aromtic Tonic vann, en dæsj med sitronbrus, litt sitron og appelsin. Den perfekte påskedrikken. Med smak av krydder som kardemomme, ingefær, vanilje og bær vil den gjøre mocktailen din ubeskrivelig god.  Denne mocktailen er både smakfull, ser flott ut og er veldig frisk.

Dette trenger du:

  • sitron
  • Fever-Tree Aromatic Tonic Water
  • isbiter
  • appelsin med skall
  • sitronbrus

Slik gjør du:

1 Fyll et vinglass med isbiter.

 

2 Skvis en sitron i glasset og ha over Aromtic Tonic vann.

 

3 Topp med litt sitronbrus og pynt med en appelsinbåt.

 

4 Rasp over litt appelsinskall.

 

Da gjenstår det bare å la påskeuken begynne. Selv om denne påsken heller ikke byr på de største opplevelsene kan vi fortsatt gjøre det hyggelig hjemme. Lag et deilig påskelam, fyll et påskeegg og gled deg over at dere så langt er friske og raske. Det kommer en hverdag hvor vi kan være mer sammen igjen, men frem til det får vi alle smøre oss med tålmodighet. Det blir bra igjen!

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker