gøye barn 4 hovedbilde

Det er hektisk med barn det er det ikke tvil om. Du må ha øyne i nakken og ørene på stilk. Kroppen er konstant i alarmberedskap og du kan ikke snu deg bort så mye som i ett sekund. Men av og til må vi et nødvendig ærend, og av og til er vi litt uoppmerksomme, noe som fort kan koste oss dyrt. Vi har funnet 10 unger som slapp «tilsyn» noen skarve minutter og resultatet av disse ubevoktede minuttene er hysteriske. Kanskje kjenner du deg igjen?

Det spiller ingen rolle om om du har 1, 2 eller 5 unger, det er like hektisk og livet flyr forbi. Det samme kan ungene dine finne på å gjøre og du rekker nok knapt å ta dem igjen, slik som disse rampetassene.

1Ny trend?

gøye barn 1

I det du glemte tvillingene dine et lite øyeblikk og de fikk tak i fars barbermaskin. Dette er resultatet. Skal du le eller grine? De virker ikke veldig opprørte disse guttene og hår gror jo tross alt ut igjen.

2Vi sa i fra!

gøye barn 2

I det øyeblikket du får barn så tar du deg selv i å si ting du aldri trodde du kom til å si høyt. Som » Nei!, ikke stikk hodet inni den! Og unger er, som du vet, ikke alltid så lydige.

3Uff da

gøye barn 3

På et tidspunkt må du nok lære dette her, enda en gang. Nei, ikke sett en bolle foran den lille uten at du vokter både ungen og bollen med haukeblikk. Det blir altså så fristende for små barnehender. Den bollen må snus, opp/ ned, over eget hodet. Fristelsen blir for stor.

4I mangel av noe annet

gøye barn 4

Det er noe som heter » vi tar det vi har», og det kunne vel ikke vært mer passende enn i dette tilfellet. Mangler du noen negler å lakkere er det bare å bruke et par kyllingbein.

5Ja, sånn kan det gå

gøye barn 5

Det er ingen god idé å stå med ryggen til når du skal ha sement utover gårdsplassen og den lille akkurat har lært seg å gå. Særlig hvis gullet vil være med på alt som skjer

6Er man sulten så er man sulten

Gøye barn 6

Det tar aldri lange tiden før de små oppdager at skuffer kan dras ut og skap kan åpnes, og uansett hva de kommer over så er det stas. Det er mye som kan smakes på og ikke minst mye man kan sitte på når man ikke er så stø på bena.

7Så flinke!

gøye barn 7

Det er ikke så mye som skal til. Bare litt maling så blir alt så fint at. Vi håper inderlig at malingen var vannfast.

8Kan fisken, så kan jeg

gøye barn 8

Du kjenner det i kroppen det ene øyeblikket du ser bort og plutselig er ungen sporløst forsvunnet. Helt til du vender litt på kroppen og søker med blikket. Det tar et par minutter før du skjønner hva du ser. Du har en unge i akvariet faktisk.

9Å nei!

gøye barn 10

Det ser enkelt ut for de små. Litt sminke her og litt sminke der. Farger på farger, det kan nesten ikke bli mer moro. Så er det bare å strø det utover og se kunstverket åpenbare seg. Helt fantastisk.

101-2-3

gøye barn 9

Hva skjedde her? I det ene øyeblikket er hun ved siden av deg, i det andre øyeblikket er hun på vei ned i hjemmet til klovnen, It, og det gikk fortere enn du kunne forestille seg. Vi håper hun kommer seg ut igjen.

 

Du kan virkelig ikke snu ryggen til barna i mange sekundene før tusen og ett kan være ute. Heldigvis går det stort sett greit, men det gjelder å holde fokus, hele tiden.

 

Lykke til 🙂

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker