5 grunner til å velge rekkverk til terrassen i gjennomsiktig glass

5 grunner til å velge rekkverk til terrassen i gjennomsiktig glass

Rekkverk i gjennomsiktig glass

Vi bruker mye tid ute gjennom hele våren og sommeren, og med rekkverk i glass mister du ingen utsikt og kan nyte hver detalj av det du har rundt deg. Tiden hvor du måtte kikke gjennom rekkverkspilene er endelig forbi. Nå kan du få spesialtilpasset glassrekkverk både til hjemmet ditt eller på hytten, både ute og inne.

Vi har snakket med Geir Byvold og Simon Aas Skaarup i Norline Design. Et innovativt selskap som har spesialisert seg på Rekkverk, Trapper og Glassprodukter.

Simon og geir nl design kopi
Simon Aas Skaarup og Geir Byvold

Rett ved avkjøringen til nye E 18, har Norline Design etablert seg i flunkende nytt bygg, i glass selvsagt. Beliggende på A67 Industriområde, på byens flotteste nye næringstomt. Et bygg som viser at guttene er seriøse i sin satsning. Bygget brukes både som showroom, eller Expo, som det egentlig heter, med utstiling av forskjellige modeller av glassprodukter. Bygget huser Norline Design og A67 sine kontorer, men de har kapasitet til flere leietagere for de som trenger et fult utstyrt kontor.  Veldesignet i glass, med uteareal og god belysning. Disse guttene vet å sette sin visjon ut i livet. Telefonen ringer døgnet rundt og vi føler at de begge skulle ønske det var flere timer i døgnet.

Norline Design leverer alt av glassprodukter samt trapper og rekkverk, både til bedrifter og hjem til deg. Vi spurte Simon og Geir om hvorfor man bør vurdere terasserekkverk eller trapperekkverk i glass, og de var ikke sene med å dele sine synspunkter med oss.

Utemiljø

Stolpeløst glassrekkverk kopi
Nyt utsikten uten forstyrrelser.

Hvis du er glad i utsikten din og lei av å sitte å se gjennom spilene på rekkverket er glassrekkverk den ultimate løsningen. Du kommer nærmere på naturen, får inn mer lys og skaper et hyggelig utemiljø. Glassrekkverk til terrassen og trapper øker romfølelsen både ute og inne. Glassrekkverk kan også brukes som levegg som beskytter deg mot vær og vind.

Sikring på balkonger

Sikring balkong kopi
Dekorativ sikring av balkongen din .

Glassrekkverk har god kvalitet som skaper trygghet og sikkerhet på din veranda / balkong. Glassrekkverk holder i mange år og er satt sammen slik at hvis ett skulle gå i stykker vil du aldri oppleve å ha glass splinter liggende rundt.

Lite vedlikehold

vedlikeholdsfritt kopi
Du kan få skreddersydde selvrensende glass.

Glassrekkverk har svært lite vedlikehold, det er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Geir og Simon anbefaler at du vasker av synlig skitt, og ellers gir det en omgang med oppvasksåpe og vann 1 til 2 ganger i året. Det er også fult mulig å få selvrensende glass om du ønsker det.

Skreddersys til ditt behov

Syrefast rekkverk kopi
Syrefast rekkverk

Alt du ønsker deg kan du i realiteten få. Norline Design er opptatt av nettopp det. De skreddersyr det du ønsker deg, og hjelper deg gjennom hele prosessen. Det er også betryggende og greit å vite at alt blir tegnet i 3D før materialene blir bestilt. Da har du full kontroll underveis.

Enkel montering

lego rekkverk kopi
Enkel montering

Vi lurer veldig på om rekkverkene er vanskelig å montere, men da ler guttene lett. De kaller dette for «lego for voksne «. Alt kommer i deler som du lett kan sette sammen selv, men de har også samarbeidspartnere som kan hjelpe til om det er nødvendig.

Hvilket rekkverk anbefaler Simon og Geir ?

rekkverk 2. kopi
Stolpeløst rekkverk

Det går veldig mye av stolpeløse rekkverk om dagen. Et stolpefritt glassrekkverk gir et moderne preg, og det er like sikkert og stabilt som et stolperekkverk. Rekkverk som er stilrene og klassiske er veldig i vinden nå.

Feste glassrekkverk på eksisterende balkong

Eskisterende terasse kopi
Glassrekkverk er mulig på allerede eksisterende balkong.

Når du bygger ny terrasse er det greit å planlegge for glassrekkverk fra starten av. Du kan fint sette glassrekkverk på en eksisterede terrasse, men du må være sikker på at terrassen tåler belastningen av stolpene. Tyngden av glassrekkverket er ikke et problem, men terrassen må være stiv nok

Trapp med glassrekkverk

trapp kopi
Trapp med glassrekkverk gir et flott uttrykk.

Norline Design har et bredt utvalg av trappemodeller. Dette inkluderer vindeltrapper, designtrapper, modultrapper, branntrapper/ståltrapper, rettløpstrapper, og glasstrapper . Også her får du 3D tegning av det du bestiller, da har du full kontroll.

Utstilling

a67 bygget kopi
Norline Design og A67 har sitt lokale på næringsområde i A67 i Tvedestrand

Norline Design har eget lager, produksjonsrom og expo på det nye industriområdet A67 i Tvedestrand. Her tar de i mot kunder fra hele landet, og er du forbi en tur er du hjertelig velkommen innom for en prat.

Om du fortsatt er usikker på hva du skal velge står Simon og Geir klare til å ta en prat med deg . Bruker du kodene trapp 2020 og rekkverk 2020 når du tar kontakt med Norline Design får du 15 % i rabatt!

Da er det vel ikke stort mer å lure på enn ta kontakt 🙂

 

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...