Badekar hoved

Er du en av dem som elsker å synke ned i et varmt bad, men som synes de fleste badekar er litt kjedelige? Badekar er faktisk ikke hva de engang var, og vi har funnet 10 badekar i fantastisk design, som vil få den mest negative til å ønske seg et badekar ved neste renovering.

1Løveføtter

Badekar 2

Badekar med løveføtter fremstår ikke som særlig innovativt i og med at det har vært en trend i åresvis, men et vakrere og mer tidløst badekar skal du lete lenge etter. De passer inn på de fleste bad, men du må ta med i betraktning at disse badekarene er særdeles dype. Sørg for at du har en varmtvannstank som er stor nok til å fylle badekaret, samt gi dusjmuligheter til resten av familien.

2En del av naturen

Badekar 3

Følelsen av å være ute mens du samtidig er inne. En perfekt mulighet til å kunne nyte alle områder på tomten din. Her kan du bade i all slags vær og lene deg tilbake i deilig varmt vann.

3Helt Naturlig

Badekar 5

For en deilig mulighet. Du kan ligge her og slappe av mens du nyter spektakulære omgivelser. Tenk å ha muligheten til et badekar som dette, hugget ut i sten på din egen naturtomt. Det er lov å drømme.

4Sjelero

badekar

Treverk har blitt mer og mer populært. Forbi er de tidene når bruk av tre var kjedelig og utdatert. Treverk har blitt sett på som typisk for Skandinavia, og nå er det flere og flere håndlagde badekar i tre, som finner veien til et hjem hvert år.

5Bad med stil

Badekar 8

Det hadde nok vært i overkant hjemme hos oss, men visst er det tøft. Et badekar med glitter og stas er nok for spesielt interersserte, men et artig eksempel på hva som finnes der ute.

6På hytta

Badekar tre

Et perfekt bad for hytta. Treverk som går igjen på hele badet med vakre sjatteringer i treverket. Et syn for øyet, og sikkert nydelig å ta et bad i.

7Badekar på et mindre bad

badkar kobber

Badekar i kobber er også en evigvarende trend. De er relativt kostbare da mange av dem blir laget for hånd. Her er en perfekt størrelser for de som har et mindre bad.

8En avslappende stund

Badekar glass

Du skal ikke være så sjenert i et badekar som dette, men visst ser det fantastisk ut. Hvor mange ganger har man ikke ønsket seg en sitte mulighet i et badekar? Her er oppgaven løst til perfeksjon.

9Badekar i sten

Badekar rundt

Håndlaget, rundt badekar laget i sten. Veier en hel del, og må nok leveres med mange sterke karer for å bære det plass. Et vakkert skue, og nok en drøm til eget baderom.

10Favoritten

Badekar 4

Det ser ut som en fuglemater, men dette trendy badekaret er utrolig flott. Se bort i fra at det henger i en stue, men på et baderom hadde det vært fantastisk flott. Man måtte nok hatt en liten skammel til å stå på for ikke å tippe ut vannet når man skal tre inn i badekaret, men alt lar seg fikse.

 

Når du renoverer et hus er badet et av rommene som er svært kostbart å gjøre noe med. Finn en stil du er komfortabel med og som vil øke verden på boligen din, hvis du vil selge en gang. Det er lov å drømme og det er lov å la seg inspirere 🙂

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker