10 Fantastiske bilreparasjoner som aldri hadde blitt godkjent!

10 Fantastiske bilreparasjoner som aldri hadde blitt godkjent!

Vi vet alle at det kan bli veldig kostbart å sette bilen på verksted hvis den har mange feil og mangler som bør repareres. Bare det å kjøpe inn deler til en bil som er ødelagt kan gjøre noen dype innhugg i lommeboka. Vi har funnet noen fiffige og kreative løsninger til hvordan du kan fikse bilen din mot et minimum av utgifter. Du må bare ikke være så opptatt av sikkerhet, bare bilen ruller fra A til B så får det være greit.

Fiffig løsning

bil 1

Her er det mer enn én ting som er galt. Det er i utgangspunktet litt ugreit å fikse bilen med teip og plastkanner, men når hele bakre del av bilen går i oppløsning er det ekstra ugreit. Her er det kanskje på tide å sette fra seg bilen og ta beina fatt.

Airbag?

bil2

Det er et ordtak som sier » nøden lærer naken kvinne å spinne » , men vi hadde ikke følt oss nevneverdig trygge hvis uhellet skulle vært ute. Kreativt derimot er det jo ikke tvil om at det er.

Teip det!

bil3

Vi har sett nok av teipede løsninger på biler rundt forbi. Særlig med den populære sølv teipen som har ry på seg for å nesten kunne holde sammen en lastebil om det skulle være behov. Men denne løsningen her har vi ikke vært ute for tidligere. Nok en gang tenker vi at det beste er om bilen for stå, sånn ca akkurat der den står nå.

Hjelpes!

bil4

Det kan være mange kreative løsninger som hjelper deg så du akkurat kan hoste bilen din inn på et verksted, eller hjem i gården, men dette her er veldig ugreit. Vi har store problemer med å forstå at noen, overhode, synes dette var en god løsning!

Se det, litt byggskum gitt

bil5

Vinduet er knust, hva gjør vi da? Jo, da setter vi inn et gammelt vindu beregnet på hus, også tetter vi med byggskum. Vi har egentlig ikke så lyst til å gi dem «cred» for hverken tanken eller jobben som er gjort.

Har de voldsomme planer?

bil6

En ting er å kjøre uten støtfanger, en annen ting er å bytte den ut med en trestokk! Hva skjedde her? Det verste er at dette er et alternativ som bileieren har tenkt ut, og deretter faktisk gjennomført. Med kjettinger og det det hele, her skulle det liksom ikke mangle på noe. Veldig spesielt.

Kvikk-fix?

bil7

Utrolig greit når du har noe som kan brukes flere ganger. Først har du kost deg med en bøtte popcorn, deretter kan du bruke emballasjen til å fikse bilen etterpå. Tipp topp det får vi si.

Teip kan brukes til alt

bil8

Nok et godt eksempel på at teip kan brukes til det meste. Fordelen i dette tilfelle er at denne løsningen hvertfall ikke er farlig, bare veldig enkel og grei.

Ta det man har

bil9

Det er fortsatt ikke vanskelig å forstå at bilreparasjoner kan være litt kinkig å få til innimellom. Men det er vel vitterlig en grunn til at biler i utgangspunktet ikker er laget av finerplater?

La det bli lys

bil10

Nok en fiffig løsning på et problem, og nok en gang er teip involvert. Eneste fordelen vi kan se er at det ble lys der det manglet lys.

 

Mange løsninger kan være greie for et veldig kort øyeblikk, men vi anbefaler å få kyndig hjelp hvis uhellet skulle være ute, men du fikk kanskje noen gode idéer nå?

Vi ønsker alle en strålende fredag, og ikke minst en god helg 🙂

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...