hjemmekontor hovedbilde

Hjemmekontor har blitt den vanlige frasen om dagen. Før var det bare et lite knippe med kontorarbeidere det var forunt å ha hjemmekontor. Så snudde alt over natten og «hjemmekontor» ble plutselig noe alle hadde. Over natten holdt nettet på å bli sprengt, men det ble tydeligere og tydeligere hvor langt vi har kommet i teknologien. Plutselig var det Skype møter med sjefen og skolebarna måtte logge inn på Teams hver morgen kl 10.00. Det flotte var at det fungerte, vi fikk det til å fungere.

Noen elsker å kunne jobbe hjemmeifra, andre synes det er stusselig og trist. Noen sliter med plassmangel mens andre har mer enn nok plass å boltre seg på. Du behøver ikke å ha hverken stor plass eller tykk lommebok for å kunne få en fin kontorplass. Vi har funnet 8 forslag til hvordan du kan utnytte plassen og lage ditt eget «kontor» hjemme.

1Utnytt plassen

hjemmekontor 1
Utnytt den plassen du har tilgjengelig.

Har du ledig plass et sted som kanskje bare samler støv og klær som gikk ut av moten for et ti-år siden? Lag deg din egen kontorplass. Setter du inn et skrivebord med skuffer som her, og noen hyller så kommer du langt.

2Bruk det du har

hjemmekontor 2
Sving malerkosten i friske farger.

Det er ikke så mye som skal til for å kunne skape seg en kontorplass hvor du kan jobbe i fred og ro. Er du glad i farger så gyv løs med malerkosten og mal noe av det du har fra før i friske farger. Trenger du en kontorpult og har en gammel kommode? Ta ut de nederste skuffene, mal kommoden og vips så har du et skrivebord. Til kontorstol kan du bruke en stol du har til kjøkkenet eller spisestuen.

3Gøy på jobb

hjemmekontor 3
Bruk en artig tapet så får du en livlig kontorplass.

Enda et eksempel på en kontor løsning på soverommet som vanligvis ikke blir brukt. Frisk opp veggen med en spenstig tapet og hold resten av interiøret i nøytrale farger.

4Gjør det praktisk

Hjemmekontor 4
Skap et system på arbeidsbenken din, det gjør dagen din enklere.

Nå er det fult mulig å få tak i nips og naps som gjør kontoret ditt både artig og praktisk. Før i tiden var det mega populært med korktavler til å feste beskjeder og huskelapper på. Nå er de heldigvis blitt flottere i designet, som denne husketavlen hvor du kan bruke små klyper eller klesklyper til å feste huskelappene dine på.

5Genial idé med arbeidsplass til flere

Hjemmekontor 5
Bruk det du har og lag kontorplass som passer til flere.

Å bruke en bokhylle som midtdeler og lage arbeidsplass til to stykker er en virkelig genial idé og overhodet ikke en kostbar affære. Ved å bruke enden på bokhyllen til små kurver til oppbevaring, kan du alltid ha en ryddig pult når dagen er ferdig. Praktisk og veldig greit for de boligene som ikke har allverdens med plass. Samtidig så slipper du å okkupere hele kjøkkenbordet eller spisestuebordet til alle rapportene og grafene dine. Har du barn er dette også en super løsning. De kan jobbe med leksene i fred og ro og du har oversikt over hva de driver med, helt perfekt.

6Vær kreativ

hjemmekontor 7
Kontorplass til flere med ryddige løsninger.

Dette er også en grei løsning. Her trenger du bare en lengre benkeplate og noen knekter så har du et arbeidsbord på null komma niks. Ved å sette opp et stativ mot veggen kan du henge små beholdere du kan han skrivesaker i, og alt annet du trenger i jobben. Det er greit med alt du kan flytte opp fra bordplaten.

7Gjør det enkelt

Bruk kreative løsninger som andre har tenkt på før deg.

Dette er en tøff og veldig grei løsning. Med en liten plate festet på 4 ben kan du få satt Pcen din litt høyere enn du sitter og du vil få en bedre arbeidsstilling.

Det viktigste når du skal lage deg et brukbart hjemmekontor er at du får laget deg en arbeidsplass som gjør arbeidsdagen din enklere. Det kan være utfordrende å jobbe hjemmeifra med alt som skjer fra morgen til kveld. Ved å lage deg din egen plass, ditt eget kreative hjørnet vil det garantert lette arbeidsdagen din betraktelig.

Lykke til og vis oss gjerne ditt favoritt hjemmekontor 🙂

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker