lamper hovedilde

I den mørke tiden vi er inne i nå er det ekstra viktig med riktig belysning.  Du kan få lamper og lys i alle varianter og vi har funnet frem 10 av våre favoritter som vi ønsker oss nå. Når du velger lamper og belysning til hjemmet ditt bør du sørge for at de passer til stilen i resten av boligen din. Har du et hjem med en stram stil kan du gjerne myke det opp litt med en lampe i f.eks et naturmateriale.

Siden vi både nå, og det siste året, tilbringer en del ekstra tid hjemme er det viktig at vi gjør det vi kan for å trives. Samtidig så er det moro å gjøre hjemmet litt gøyalt, og bruke litt ekstra farger der det passer.

1Si det med former

Sort lampe

Vakker lampe med myke former. Denne passer perfekt hvis du har litt høyde under taket. Denne kan du også fint bruke som en kontrast til det andre du har i huset.

Lampen finner du her.

2Gult er kult

gul lampe

Farger er i Vinden som aldri før og her er en av våre favoritter. De lyser opp enhver trist hverdag og gir assosiasjoner til varmere dager.

Denne lampen finner du her.

3Monstera I plast

Lamep grønn

Sliter du med å få monstera planten din til å vokse og gro? Fortvil ikke nå kan du kjøpe den i plast, som en lampe. Litt moro er det lov å ha.

Denne tøffe lampen finner du her.

4Roségull

lampe rosegull

Vi kommer ikke i fra at lamper i roségull er utrolig fint og passer i alle hjem, uansett stil. Du kan velge mellom å ha én eller flere. Fint blir det uansett.

Lamper i rosegull finner du her.

5Nordisk stil

lampe tre

Lamper som dette passer perfekte i alle nordiske hjem. De gir fantastisk lys med spiler som demper inntrykket litt.

Lamper med spiler finner du her.

6Design i myke former

rosa lampe

Former og farger er i vinden som aldri før og disse rosa lampene vil fungere som et skikkelig statement i hjemmet ditt, garantert.

Rosa lamper med en tvist finner du her.

7Retro stil

turkise lamper

Glasslamper med fantastisk lys i retro stil som kan brukes én og én eller samlet som her. Lamper som dette blir en del av interiøret og fresher opp stuen din på et blunk.

Kule glass lamper finner du her.

8Nydelig lampe i grønt

lampe pendel

Vi elsker å omgi oss med farger og er så glad for at farger i alle nyanser er å finne på alt fra interiør til maling til lamper. Som denne f.eks, i en nydelig grønnfarge som minner om sommer og sol.

Denne flotte lampen finner du her.

9Det lille ekstra

puselampe

Med litt høyde under taket vil disse vakre lampene virkelig komme til sin rett. De passer til det meste av stiler og farger og gir et dempet og godt lys.

Disse lekre lampene finner du her.

10Noe annerledes

lampe sort

Vi trenger ikke altid være «mainstream», lik alle andre, som med disse lampene f.eks. De er mørke i fargen, men vil gi et deilig lys, samtidig som de er artige å se på.

Disse lampene finner du her.

 

Lamper og belysning i huset er faktisk like viktige som en god sofa. Uten et godt lys vil ikke resten av møblene eller stilen din komme til sin rett. Bruk litt tid på å finne den, eller de perfekte lampene, som passer hjemme hos deg så har du belysning du kan glede deg over i lang lang tid.

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker