Disse lampene ønsker vi oss nå

Disse lampene ønsker vi oss nå

I den mørke tiden vi er inne i nå er det ekstra viktig med riktig belysning.  Du kan få lamper og lys i alle varianter og vi har funnet frem 10 av våre favoritter som vi ønsker oss nå. Når du velger lamper og belysning til hjemmet ditt bør du sørge for at de passer til stilen i resten av boligen din. Har du et hjem med en stram stil kan du gjerne myke det opp litt med en lampe i f.eks et naturmateriale.

Siden vi både nå, og det siste året, tilbringer en del ekstra tid hjemme er det viktig at vi gjør det vi kan for å trives. Samtidig så er det moro å gjøre hjemmet litt gøyalt, og bruke litt ekstra farger der det passer.

Si det med former

Sort lampe

Vakker lampe med myke former. Denne passer perfekt hvis du har litt høyde under taket. Denne kan du også fint bruke som en kontrast til det andre du har i huset.

Lampen finner du her.

Gult er kult

gul lampe

Farger er i Vinden som aldri før og her er en av våre favoritter. De lyser opp enhver trist hverdag og gir assosiasjoner til varmere dager.

Denne lampen finner du her.

Monstera I plast

Lamep grønn

Sliter du med å få monstera planten din til å vokse og gro? Fortvil ikke nå kan du kjøpe den i plast, som en lampe. Litt moro er det lov å ha.

Denne tøffe lampen finner du her.

Roségull

lampe rosegull

Vi kommer ikke i fra at lamper i roségull er utrolig fint og passer i alle hjem, uansett stil. Du kan velge mellom å ha én eller flere. Fint blir det uansett.

Lamper i rosegull finner du her.

Nordisk stil

lampe tre

Lamper som dette passer perfekte i alle nordiske hjem. De gir fantastisk lys med spiler som demper inntrykket litt.

Lamper med spiler finner du her.

Design i myke former

rosa lampe

Former og farger er i vinden som aldri før og disse rosa lampene vil fungere som et skikkelig statement i hjemmet ditt, garantert.

Rosa lamper med en tvist finner du her.

Retro stil

turkise lamper

Glasslamper med fantastisk lys i retro stil som kan brukes én og én eller samlet som her. Lamper som dette blir en del av interiøret og fresher opp stuen din på et blunk.

Kule glass lamper finner du her.

Nydelig lampe i grønt

lampe pendel

Vi elsker å omgi oss med farger og er så glad for at farger i alle nyanser er å finne på alt fra interiør til maling til lamper. Som denne f.eks, i en nydelig grønnfarge som minner om sommer og sol.

Denne flotte lampen finner du her.

Det lille ekstra

puselampe

Med litt høyde under taket vil disse vakre lampene virkelig komme til sin rett. De passer til det meste av stiler og farger og gir et dempet og godt lys.

Disse lekre lampene finner du her.

Noe annerledes

lampe sort

Vi trenger ikke altid være «mainstream», lik alle andre, som med disse lampene f.eks. De er mørke i fargen, men vil gi et deilig lys, samtidig som de er artige å se på.

Disse lampene finner du her.

 

Lamper og belysning i huset er faktisk like viktige som en god sofa. Uten et godt lys vil ikke resten av møblene eller stilen din komme til sin rett. Bruk litt tid på å finne den, eller de perfekte lampene, som passer hjemme hos deg så har du belysning du kan glede deg over i lang lang tid.

Denne artikkelen kan innholde sponsede lenker

Finn mer inspirasjon her

Sponsede artikler

Lyd på farta- perfekt til trening og når du vil ha den beste lyden på ørene

Er du en av dem som elsker god lyd på ørene mens du er på farten? Da bør du ta en kikk på disse...

Kos med Peis Hjemme og på Hytta

Med vinteren kommer også kulda snikende og mange av oss elsker varmen som en god peis gir. Skal en peis gi oss den gode,...

Slik får du bedre inneklima i boligen din

Norge har flere sesonger og hver av dem kan være litt utfordrende når det kommer til å opprettholde riktig inneklima i boligen. Det være...

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen...

Friske Alkoholfrie Mocktails du kan servere til festen

Vi er inne i årets store festmåned hvor vi samler gode venner til et hyggelig lag, med både store og små. Et hyggelig festdekket...

Lurer du på hva du skal kjøpe til henne til jul? Vi har gavetipsene hun elsker

Det er aldri lett å vite hva man skal kjøpe til de man er i glad i til jul. Synes du det er vanskelig...

12 Julegavetips til under 300 kr

Julen nærmer seg for hver eneste dag og du begynner kanskje å kjenne litt på presset? Julegaver skal handles inn, julematen skal på plass...

10 Julegavetips til under 400 kroner

Er du en av dem som elsker å kjøpe julegaver og som i tillegg alltid er tidlig ute? Eller er du kanskje en av...

12 julegavetips til under 200 kr

Julen nærmer seg med stormskritt og det er alltid hyggelig å gi vekk en liten oppmerksomhet til noen vi er glad i. Det løper...

Nå kommer de og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er...