Nå kommer helligdagene på rad og rekke og da er det lov å unne seg noe litt ekstra. Skal du ha en hyggelig champagnefrokost på 17.mai? Da bør du defintivt lage denne. Den passer perfekt til både store og små, og er helt alkoholfri. En belini smaker av deilig fersken, og med litt tilsatt Fever Tree Tonic får du den like sprudlende som en fest-mocktail bør være.
En mocktail er som en coctail, men serveres uten alkohol og sørger for at dagen din blir akkurat så perfekt som den bør være.
En Bellini serveres vanligvis med ferskenlikør, men som en mocktail bruker du ferskenjuice og Fever Tree Tonic. Pynt gjerne med noen fryste bringebær. Det ser lekkert ut og tilsetter ekstra smak.
Dette trenger du:
- Ferskenjuice
- Eplejuice
- Fever Tree Tonic
- Isbiter
- Fryste Bringebær
- Fersken i skiver
Slik gjør du:
1 Finn frem noen fine glass og ha i noen isbiter, samt noen fryste bringebær.
2 Ha i like mye ferskenjuice som eplejuice.
3 Topp med Fever Tree Tonic.
4 Skjær noen skiver med fersken og legg et par skiver i hvert glass.
Denne alkoholfrie godsaken kan du servere til 17. Mai frokosten, eller til en annen festlighet som skulle dukke opp. Den er også perfekt en varm sommerdag.
Kos deg med dine og nyt hvert øyeblikk 🙂